Kancelář Tsukikage
Strana 1 z 2 • 1, 2
Otazka
Ahoj mám otázku ohľadom mojej mladšej sestry ma totižto 11 rokov ale chodievala na staré forum ntaf chcem sa opýtať či by to nevadilo pretože bolo písané že min vek je 13 a v pohode by brala aj ten pohovor.
Ps- Za odpoved vopred dakujem
Ps- Za odpoved vopred dakujem
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Tsukikage
Ahoj mam pár dotazů.Funguje vám mikrofon?Jestli ne tak mi řekni a buď vy zavoláte na mé číslo nebo naopak já na vaše.
Anonymní- Anonymní
Ahoj
Pockat myslis mna?
Ps Ak ano tak mikrofon zial nejde ale mam skype takze pocut a odpisovat mozem
(ak to nebolo urcene mne tak je to aspon odpoved na dotaznik a pod...)
Ps Ak ano tak mikrofon zial nejde ale mam skype takze pocut a odpisovat mozem
(ak to nebolo urcene mne tak je to aspon odpoved na dotaznik a pod...)
Anonymní- Anonymní
Ntaf
Ahoj chtěl jsem se zeptat kdy teda bude ntsf 2 ? Nějak to nechapu a co znamená ta RPG to jako si píšete příběhy na forum a nebo behate spolecne pres hamachi pls odepis na e-mail remsa2@seznam.cz
Anonymní- Anonymní
ahojte
Ok tak tu je môj nick na skype kovamir99102 je tam ocov profil ale chodievam na neho ja takze len najprv daj vediet ze si to ty lebo sa moze stat ze na pc bude sediet niekto iny z clenov rodiny.
Anonymní- Anonymní
chtel bych se zeptat co je to ta RPG hra a kdy vyjde nove ntaf 2.0? prosim odpovezte
Anonymní- Anonymní
Deidara
Ta rpg hra je že si obyvatele tohoto fóra vymýšlí příběhy je to hra jeden napiše tohle a druhý musí na to navázat a ntaf má vyjít říjen\listopad
Anonymní- Anonymní
Jak říká DeidaRaKatsu a ntaf 2.0 mzona vyjde aji pozdeji odpadl nám 1 spriter s kterým jsme počítali.
Anonymní- Anonymní
Takže otázka odo mňa.
Bude tá nová hra fungovať aj pre Win 7 tak ako má ?
Bude tá nová hra fungovať aj pre Win 7 tak ako má ?
Anonymní- Anonymní
Tak na tohle ti boužel neodpovím,ale jestliže máš win 7 ultimate,tak by mělo a jestli ti jede normláně ntsd,tak taky asi ale nevím určitě
Anonymní- Anonymní
Ahoj
Mne zase zhorsily grafiku na pc a blbnu mi sprity na ntaf neviete niekto poradit uplne blbu hlavne kakashi pohyb a tak
Anonymní- Anonymní
blbnou sprty jenom na levou stranu, ale na pravou jsou porad stejny. jinak zadny dalsi problemi nejsou
Anonymní- Anonymní
Skuste si to stahnotu znovu nebo reinstalovat pc.Mě to žadný problém nedělá.
Anonymní- Anonymní
Pytal som sa na to Assasina (tvorcu hry) a ten mi hovoril o nejakom mode, blizsie sa opytajte jeho
Strana 1 z 2 • 1, 2
Povolení tohoto fóra: