Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Katsuro (Kyūmeigu) [CHUUNIN]

2 posters

Goto down

Katsuro (Kyūmeigu) [CHUUNIN] Empty Katsuro (Kyūmeigu) [CHUUNIN]

Příspěvek pro Katsuro Thu 21 Feb - 20:50

Hlavní info:

Jméno: Katsuro (Kyūmeigu - nepoužívá)
Hodnost: Chuunin
Pohlaví: muž
Věk: 17let
Sensei: ----
Podstata: Katon, (Suiton)
Klan:
Kyūmeigu
Tento klan měl kdysi své územi severně, nedaleko Kirigakure. Před 50-ti lety v něm vypukl požár, neboť nás napadl tým nunkeninů, kteří chtěli odnést tajemnství našeho Kekkei Genkai. Odnesli však jen jeden, leč velmi drahocenný svitek. V dnešní době jsou členové roztříštěni po celém světě.

Kekkei Genkai:
Jinsei tensei (reinkarnace života, doslova: vtělil život) - je Kekkei Genkai klanu Kyūmeigu, které se vyskytuje pouze velmi výjimečně. Toto KG nebylo viděno už přes 200let a pouze se o této schopnosti dochovaly svitky. Schopnost léčit, regenerovat, dokáže udržet člověka naživu i kdyby ho od smrti dělil jen vlas. Uživateli se jeho tělo regeneruje 10x rychleji než u normálního člověka. Má to však svá negativa. Obrovská spotřeba chakry a energie, dlouhá a časová náročnost. Říká se, že existuje svitek podle kterého je tento uživatel schopen i oživovat nedávno zemřelé osoby. Tento svitek byl však z klanového územi odnesen při velkém požáru a nikdo už o něm neslyšel.

Vzhled:
Katsuro (Kyūmeigu) [CHUUNIN] Yuseitsomyfullbody8ddwi

Povaha:
Katsuro je velmi přátelský a rychle si nějaké přátele sežene. Má rád, když si s někým může povídat. Většinou je velmi milý, hodný a pro přátele udělá všechno. Nenávidí barvu svých vlasů, protože se mu všichni od mala smáli a proto se je jako malý pokusil oholit nebo přebarvit, ovšem byl včas zastaven svou matkou. A jeho nejhorší vlastností je horkokrevnost. Nenávidí perverzáky, idioty a lidi co i z něj dělají srandu. Takovým lidem nemá problém hodit pořádně pěstí.

Sen: Nalézt ztracený svitek mého klanu.

Rodina:
Matka: Hanako
Otec: Kiyoshi
A další členové rodiny po celém světě.

Schopnosti:
Ninjutsu:
Pouze a jedině léčitelství. Na nic jiného ninjutsu nepoužívá, krom technik naučených na akdemii. Má dostatečné množství chakry a dokáže ji dobře kontrolovat. Jeho Kekkei Genkai připomíná plameny.
Taijutsu:
Využívá hlavně svou nadlidskou sílu jak v předních, tak ve spodních končetinách. Dokáže ničit zem, kameny, zdi. Jeho útoky jsou ničivé a dávájí značné poškození, ale jsou pomalé.
Genjutsu:
Jeho nejslabší stránka. Je schopný vycítit kdy se v genjutsu nachází a může ho zrušit.

Story:
Když jsem byl malý, matka mi říkala o jednom klanu. Tento klan vlastnil speciální Kekkei Genkai, které se objevovalo jen zřídka. V tomto klanu se narodil kluk, který ho vlastnil. Bylo také kvůli němu sjednáno První klanové sezení. Ve vesnici byl populární. Říkali mu "Chlapec života." Už od mala, jakékoliv zranění utrpěl, rychle se mu vyléčilo. Ten chlapec také vynikal svou nazvyklou byrvou vlasů. V té chvíli mi došlo, že tím chlapcem jsem já a můj příběh pokračoval.

Vše začalo tím dnem na akademii. No, v ten den nebylo daleko do Geninských zkoušek, venku bylo vlhko a pršelo. Když jsem došel dovnitř, někteří mí přátelé i nepřátelé byli již za lavicemi. Zanedlouho začalo vyučování, kde jsme byli upozorněni na blížící se zkoušku. Vše probíhalo stejně jako vždy, dokud se neozvala rána a akademie nezačala hořet. Učitel náš uklidňoval, abychom nepanikařili. Kolem celé třídy hořely plameny, proto se to špatně dělalo. Po chvilince přišlo pár jouninů a uhasili plameny. Všichni jsme se měli okamžitě evakuovat. Podle informací, které jonin předával našemu učiteli, byla Kirigakure napadena shinobim bez známek po nějaké vesnici, používající bakuton. Naštěstí byl zastaven dříve než udělal vetší škody. Jedinné zasažené místo byla akademie, avšak hodně dětí bylo zraněno. Na místo přišli medici a začali s léčením. Zasažených dětí však přibývalo a mediků bylo málo. Jedna moje kamarádka z nižšího ročníku měla zraněnou hlavu. Okamžitě jsem se k ní rozběhl. Pomalu ale jistě umírala. Jeden z mediků se jí snažil zachránit, ale marně. Pouze mávnul hlavou. V té chvíli jako by se mi zastavil dech. Položil jsem jí ruce na hruď a začal křičet, že nesmí zemřít. Z mých rukou začaly šlehat plameny, tyto plameny však nepálily. Byly příjemné. Po chvíli uhasly a já upadl do bezvědomí. Vzbudil jsem se až dalšího dne v nemocnici. Seděla tam moje matka a otec, když jsem se zeptal, co se včera stalo, bylo mi řečeno, že jsem zachránil život. Další dny uběhly jako voda, já se plně zotavil. Nyní jsem byl ve vesnici zachráncem. Byl to krásný pocit, ale víc mě zajímalo, že Geninské zkoušky byly tady. Měli jsme k dospozici náhradní budovu, dokud ta stará procházela rekonstrukcí. Zkouškou byl Bunshin no jutsu, lehčí to pro mě být ani nemohlo. Tím jsem se stal oficiálně geninem. Tím však moje cesta teprve začala.
Katsuro (Kyūmeigu) [CHUUNIN] Katsuro

Čelenka, kunaie, shurikeny a byl jsem plně připraven na první misi. Plný naděje jsem vešel k Mizukage do kanceláře a požádal o misi. Marně jsem očekával doprovod feudálního pána nebo chycení nunkenina. Všechno vždy začíná pěkně od začátku a tak i já jsem jako svoji první misi měl úklid odpadků po celé Kiri. Trvalo to snad celý den a já se celý zničený hned po ohlášení u Mizukage vrátil domů. Další den jsem neměl nejmenší chuť na misi. V té době mě už trénovala moje matka. Ona měla velkou, až nadlidskou sílu, kterou mě chtěla naučit používat. Její trénink mě kolikrát unavil na tolik, že jsem nebyl schopný dalšího pohybu. Byl však dost efektivní a mé taijutsu rostlo. Zanedlouho mě přiřadili k týmu. Můj sensei byl velký fanoušek mého Jinsei Tensei, také mi sehnal svitky a pomáhal mi učit se klanové techniky. Díky němu jsem teď tím co jsem.
Katsuro (Kyūmeigu) [CHUUNIN] Katsuro11

Léta rostla a tak i moje síla, mé taijutsu se již podobalo mé matce, již jsem uměl pár technik mého klanu. Pomalu ale jistě se blížil čas chuuninských zkoušek, moje šance dostat se na vyšší rank. Pár dnů před jsme šli do Konohy. Celý nedočkavý jsem se těšil, dokud ten den nenastal a začali jsme dělat první zkoušku. Test tak težký, že jen shinobi hodný chuunina ho mohl zvládnout. Nevyplnil jsem skoro nic, ale díky naší výdrži jsme postoupili. Poslední otázka byl pěknej podfuk. Další byl Les smrti. Stačilo jen vyhledat tým s jiným svitkem a sebrat mu ho. Lehčí to být nemohlo. Problém však bylo dostat se do samého středu, cestou nás napadlo vcelku dost shinobi. Nakonec však začaly boje. Tohle už nebyla sranda, hlavně pro někoho kdo útočí jen s pomalým, leč silným taijutsu. V této zkoušce jsem skoro zemřel. Dál mě táhlo jen pomyšlení na můj sen. Krev mi telka všude kde mohla, ale můj poslední supeř mě podcenil, přežil jsem jen díky mé schopnosti. Když začala poslední část, zůstali jen ti nejlepší. Mezi nimi jsem byl i já. Krutí soupeři z Iwy a nebojácní soupeři z Konohy. Nakonec já, zrovna já se stal chuuninem. Pár dnů po jsem musel opustit tým. V posledních letech jsem trénoval jako o život. Nikdy jsem se necítil víc plný naděje.

Katsuro (Kyūmeigu) [CHUUNIN] Yusei2kopie

V posledních letech pouze vylepšuji svoje schopnosti a snažím se vynalézat vlastní, abych jen nekopíroval. Hlavně své nové techniky budu muset zaznamenat do svitků, pro dalšího uživatele. Na to mám však ještě dost času, protože já nehodlám zemřít dřív, než najdu svitek, který pro můj klan znamenal vše. A já ho najdu, protože je to má cesta!

Body:
Taijutsu - 3.5
Ninjutsu - 3
Genjutsu - 1
Inteligence - 2,5
Rychlost - 2
Síla - 4,5
Chakra - 2,5
Ruční pečetě - 2

Techniky:
E
Kawarimi no Jutsu
Kakuremino no Jutsu
Nawanuke no Jutsu
Henge no Jutsu
Bunshin no Jutsu
C
Kuchiyose no jutsu (motýl - mají i ndměrné velikosti, někteří vypouští z křídel uklidňující pachy, na větších se dá letět)
Kuchiyose: Batafuraimoru (přivolá přes 200 motýlů, kteří zaútočí na nepřítele)
Itaisho (uživatel nahromadí chakru do ruky a způsobí extrémní škodu)
B
Jinsei: Hojo kasai (podobné ninjutsu jako je typické u medika, silné jako od Tsunade)
Jinsei: Ni shigamitsuku (udržuje člověka živého, dokud uživateli nedojde chakra)
A
Jinsei: Saibo tensei (regeneruje buňky, vyléčí jakékoliv zranění)

Naposledy upravil Katsuro dne Fri 22 Feb - 20:56, celkově upraveno 3 krát
Katsuro
Katsuro

Počet príspevkov : 3

Návrat nahoru Goto down

Katsuro (Kyūmeigu) [CHUUNIN] Empty Re: Katsuro (Kyūmeigu) [CHUUNIN]

Příspěvek pro Kiyoko Hokori Thu 21 Feb - 21:30

1.) "Jeho léčebné ninjutsu připomíná plameny." Pokud chceš mít něco takového, sepsala bych si to jako hijutsu, nebo kekkei genkai s nějakou zvláštní schopností.

2.) "A proto jsem šel trochu trénovat. Díky tomu jsem objevil svou nadlidskou sílu, když jsem trénovacího panáka omylem odpálil do vedlejšího pokoje." Vytrénovat se k takovým výkonům trvá dlouho a hodinka tréninku k tomu opravdu nestačí, vem si příklad třeba ze Sakury, ta při tréninku málem umřela xD

Životopis mohl být trošku delší, ale přivřu nad tím oči. Ještě si doplň techniky a pak se ti na to podívám znovu Smile
Kiyoko Hokori
Kiyoko Hokori
Tsuchikage*A
Tsuchikage*A

Počet príspevkov : 655

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan: Hokori

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katsuro Fri 22 Feb - 19:22

Mno, šlo by to nějak takhle? Jinak ty techniky asi budu muset sepsat do vlastních, že? Very Happy
Katsuro
Katsuro

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiyoko Hokori Mon 25 Feb - 16:13

Na kg, techniky i summony se ti musí podívat PiliKKa, jakmile ti je schválí, napiš mi pod postavu a já ti to mile ráda povolím.
Kiyoko Hokori
Kiyoko Hokori
Tsuchikage*A
Tsuchikage*A

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan: Hokori

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katsuro Thu 28 Feb - 11:41

Jen pro jistotu... mám to zapsat ke Klanům a do Vlastních technik, že? Ať nedělám blbost Smile
Katsuro
Katsuro

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiyoko Hokori Thu 28 Feb - 18:45

Kekkei genkai ke klanům a sumony do vlastních technik Smile
Kiyoko Hokori
Kiyoko Hokori
Tsuchikage*A
Tsuchikage*A