Jak hrát: Pro začátečníky I: Úvod
Strana 1 z 1
Jak hrát: Pro začátečníky I: Úvod
Pro mě, jakožto člověka, co s anime Naruto nějaké ty zkušenosti má, je docela těžké snažit se vám vysvětlit, o co v této hře jde, ale pokusím se to vzít po lopatě, jak to vyžaduji vždycky já xDDD.
ZAČÍNÁME!
Začněme od začátku, stručně si vysvětlíme, co to to tisíckrát omílané slovo Naruto vlastně znamená
Pokud vám bude nějaký výraz nejasný, můžete si dole rozkliknout maličký slovníček, který by vám snad mohl pomoci^^.
Naruto je název mangy a také anime, vytvořené Kishimoto Masashim.
Hlavní postavou tohoto seriálu je Naruto Uzumaki, hyperaktivní mladík, jehož snem je stát se Hokagem.
Naruto se narodí ve vesnici ninjů, jenže bohužel v této době na ni útočí devítiocasý démon Kyuubi.
Jediná možnost, jak vesnici zachránit, je zapečetit pomocí jutsu liščího démona do právě narozeného chlapce.
Přirozeně, obyvatelé mají strach, že se jednoho dne démon uvolní, a tak se Naruta straní.
Malý Naruto, který nemá nikoho, ani své rodiče (Otec zemřel při pečetění démona, matka když se snažila oba chránit) nechápe, co udělal, že ho všichni nenávidí, bojí se ho a považují ho za hrozbu, ale on se jim rozhodne ukázat, že to zvládne, porazí všechny překážky a stane se Hokagem vesnice.
Neustále tropí hlouposti, všelijaké problémy a maléry, aby na sebe stáhnul pozornost.
Bohužel ani v učení a schopnostech ninji není moc dobrý, na akademii spíše prolézá, ale má jedno obrovské plus… nikdy se nevzdává!
Po úspěšném (několikátém!) složení maturity je přiřazen do týmu společně s nejlepším a zároveň tragickou minulostí poznamenaným Sasukem Uchihou a naivní, do Uchihy zamilovanou Sakuro Haruno. Jako jejich sensei je vybrán Hatake Kakashi.
Začínají jako jeden tým plnit mise a úkoly, bojují, chrání vesnici a obyvatele.
Další dějový okruh se zabývá odchodem Sasukeho od jejich týmu a přidáním se na špatnou stranu, ze kterého ho Naruto, jakož to svého nejlepšího přítele chce samozřejmě dostat!
Tím bychom ovšem odbíhali od daného úkolu, protože popisovat seriál Naruto by bylo zřejmě nemožné!^^ Příběh je totiž tak moc propletený, že obdivuji všechny, kteří se v tom plně vyznají! xD
Náš příběh se odehrává v temné době, kdy vyhrálo zlo a temná strana ovládla svět. Pět velkých vesnic je zničeno, svět je pod nadvládou, ale přece se ještě našlo pár odbojných Shinobi, kteří chtějí zase svět dovést do míru a nastolit opět starý pořádek. Přidáte se k nim, nebo vám vyhovuje svět v teroru?
Naše komentářová hra je tedy o tom, že si vytvoříte svou vlastní postavu, shinobiho, kunoichi nebo třeba běžného člověka, to je na vás, a necháte ho žít v tomhle světě. Budete řídit jeho život, jeho pohyb, myšlenky, reakce, vztahy, znalosti… /jako simsi ale komentářovou formou xD/.
Jako shinobi budete spadat pod nějakého kage, plnit mise, bojovat, učit se techniky…
Jako nukenin můžete napadat jiné lidi, plánovat zničení světa, krást, zabíjet, prostě být správný a vzorný záporák! xD
Jak přesně hrát se můžete dočíst
Pokud vám bude nějaký výraz nejasný, můžete si dole rozkliknout maličký slovníček, který by vám snad mohl pomoci^^.
Naruto je název mangy a také anime, vytvořené Kishimoto Masashim.
Hlavní postavou tohoto seriálu je Naruto Uzumaki, hyperaktivní mladík, jehož snem je stát se Hokagem.
Naruto se narodí ve vesnici ninjů, jenže bohužel v této době na ni útočí devítiocasý démon Kyuubi.
Jediná možnost, jak vesnici zachránit, je zapečetit pomocí jutsu liščího démona do právě narozeného chlapce.
Přirozeně, obyvatelé mají strach, že se jednoho dne démon uvolní, a tak se Naruta straní.
Malý Naruto, který nemá nikoho, ani své rodiče (Otec zemřel při pečetění démona, matka když se snažila oba chránit) nechápe, co udělal, že ho všichni nenávidí, bojí se ho a považují ho za hrozbu, ale on se jim rozhodne ukázat, že to zvládne, porazí všechny překážky a stane se Hokagem vesnice.
Neustále tropí hlouposti, všelijaké problémy a maléry, aby na sebe stáhnul pozornost.
Bohužel ani v učení a schopnostech ninji není moc dobrý, na akademii spíše prolézá, ale má jedno obrovské plus… nikdy se nevzdává!
Po úspěšném (několikátém!) složení maturity je přiřazen do týmu společně s nejlepším a zároveň tragickou minulostí poznamenaným Sasukem Uchihou a naivní, do Uchihy zamilovanou Sakuro Haruno. Jako jejich sensei je vybrán Hatake Kakashi.
Začínají jako jeden tým plnit mise a úkoly, bojují, chrání vesnici a obyvatele.
Další dějový okruh se zabývá odchodem Sasukeho od jejich týmu a přidáním se na špatnou stranu, ze kterého ho Naruto, jakož to svého nejlepšího přítele chce samozřejmě dostat!
Tím bychom ovšem odbíhali od daného úkolu, protože popisovat seriál Naruto by bylo zřejmě nemožné!^^ Příběh je totiž tak moc propletený, že obdivuji všechny, kteří se v tom plně vyznají! xD
Náš příběh se odehrává v temné době, kdy vyhrálo zlo a temná strana ovládla svět. Pět velkých vesnic je zničeno, svět je pod nadvládou, ale přece se ještě našlo pár odbojných Shinobi, kteří chtějí zase svět dovést do míru a nastolit opět starý pořádek. Přidáte se k nim, nebo vám vyhovuje svět v teroru?
Naše komentářová hra je tedy o tom, že si vytvoříte svou vlastní postavu, shinobiho, kunoichi nebo třeba běžného člověka, to je na vás, a necháte ho žít v tomhle světě. Budete řídit jeho život, jeho pohyb, myšlenky, reakce, vztahy, znalosti… /jako simsi ale komentářovou formou xD/.
Jako shinobi budete spadat pod nějakého kage, plnit mise, bojovat, učit se techniky…
Jako nukenin můžete napadat jiné lidi, plánovat zničení světa, krást, zabíjet, prostě být správný a vzorný záporák! xD
Jak přesně hrát se můžete dočíst
ZDE^^ - Jak hrát: Pro začátečníky II: Začínáme psát!
Pokud by jste chtěli vědět o Narutovi více, myslím, že
je nejlepším zdrojem informací
Jestliže něco z toho, co bylo řečeno nechápete, nebo jste už hráli a čemukoliv nerozumíte, dejte vědět někomu z adminů (Poznáte je tak, že u jména mají *A, nebo *HA), oni vám určitě poradí!
Klidně rovnou mě, nebojte se zeptat na jakou kolik podle vás třeba kravinu, já se ptala na takové hovadiny, že se divím, že mě nevyhodili! xD
Nikdo vám tady za nevědomost hlavu neukousne^^
Jestliže něco z toho, co bylo řečeno nechápete, nebo jste už hráli a čemukoliv nerozumíte, dejte vědět někomu z adminů (Poznáte je tak, že u jména mají *A, nebo *HA), oni vám určitě poradí!
Klidně rovnou mě, nebojte se zeptat na jakou kolik podle vás třeba kravinu, já se ptala na takové hovadiny, že se divím, že mě nevyhodili! xD
Nikdo vám tady za nevědomost hlavu neukousne^^
- Slovníček^^:
Anime
Je označení japonských animovaných filmů a seriálů
Manga
Japonský styl kresby, česky by jste řekli asi comix^^
Jutsu
Souhrnný název, pro tři typy technik boje
a) Ninjutsu - bojová kouzla (Nepředstavujte si žádné hůlky a košťata! Jedná se většinou o elementové techniky)
b) Taijutsu – boj zblízka (Pěsti, kopy, atd.)
c) Genjutsu - iluze (Jaké si halucinace, něco co se ve skutečnosti neděje)
Ninja, shinobi, kunoichi
Ninja je snad jasné^^ je to bojovník, shinobi je ninja, kunoichi- žena ninja
Genin-chunin-jonin-anbu-kage
Hodnosti ninji. Genin je nejnižší, dál se zlepšuje, respektive kage je nejsilnější
Kage
Jsou vedoucí vesnic. Slovo kage znamená stín. Většinou je ovšem uvidíte v jiném tvaru, jako HOkage, MIZUkage a podobně, což znamená, že přísluší k té své dané zemi. Kupříkladu Hokage je vedoucí Ohnivé země. Ho znamená oheň, takže Hokage znamená ohnivý stín. Kazekage vede zemi větru, takže překlad znamená větrný stín.
Nukenin
Uprchlí ninja, zločinec
Sensei
Učitel, vedoucí týmu
Bijuu
Skupina devíti démonů
Spoiler
Vyzrazení příběhové linie, vidíte ho jako bílou čáru s názvem spoiler. Pokud ho rozkliknete, uvidíte obsah, který někdo napsal. Nemusí to být výlučně něco tajného a nebezpečného, já třeba to používám, když píšu dopisy
Pokud máte pocit, že mi v článku něco chybí, budu ráda, když mi to napíšete, abych to mohla změnit!^^
Mějte se s láskou PiliKka^^
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Similar topics
» Jak hrát: Pro začátečníky II: Začínáme psát
» Jak hrát: Pro začátečníky III: Forma komentářů
» Jak hrát (Podruhé): Pro začátečníky I: Jak psát Komentáře?
» Jak hrát (Podruhé): Pro začátečníky II: Jak zaměřit svou postavu?
» Jak hrát za jinchuuriky
» Jak hrát: Pro začátečníky III: Forma komentářů
» Jak hrát (Podruhé): Pro začátečníky I: Jak psát Komentáře?
» Jak hrát (Podruhé): Pro začátečníky II: Jak zaměřit svou postavu?
» Jak hrát za jinchuuriky
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: