Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

~Panterka~

Goto down

~Panterka~ Empty ~Panterka~

Příspěvek pro Hiroshi Senju Thu 3 Jan - 14:47

~Říše~
Živočichové

~Kmen~
Strunatci

~Podkmen~
Obratlovci

~Třída~
Savci

~Řád~
Šelmy

~Čeleď~
Kočkovití

~Podčeleď~
Velké kočky

~Druh~
Panter

~Avatar Kori~
Obrázek 1.
~Panterka~ A3a90071b4_13841913_o2

Obrázek 2.
~Panterka~ Black_Panther_in_Forest_by_sayjinlink

~Pohlaví~
Samice

~Věk~
2 roky

~Váha~
150kg

~Výška~
Když stoupne na zadní tak cca 3 metry něco.

~Dovednosti~
Kori je schopná mluvit, takže má vždycky plnout lamu "keců" (xD). Je to opravdu zvláštní panterka. Je hodně velká, takže dokonce i já se na ní dokážu povozit (obr.1). Je vyjímečná taky v tom, že nebojuje jako panter svými drápy ani zuby, ale bojuje s mou katanou, kterou si strčí do tlamy a pak se s ní vydá na nepřítele. díky tomu že je tak velká, navíc silná a poměrně rychlá, dokáže ustát i větší nárazy. Když na nepřítele útočí, tak s katanou se začne roztáčet, vipadá to jako bruska (xD). Díky tomu že je katana vroubkovatá, způsobí větší a silnější rány na kůži. Kori dělá pouze sečné rány. Jejím elementem je Raiton, který ale používá pouze, když je katana nějak poškozená, nebo jí ji někdo odhodí, ale to je málo pravděpodobné. Pak Raiton přenese do drápů a zub, které jsou nabité elektřinou. Kori je dobrá taky tím, že se může kdykoliv sama u mě objevit, nebo zmizet. Většinu času tráví semnou, protože když si jí přivolám, mě to neubere tolik chakry jako kdybych přivolal další pantery.

Důležité: Jelikož se Hiroshi doslova upsal k ní, že bude jeho kamarádkou a spolupracovnicí vždy a všude, tak musel dát i svou daň. Je to vlastně tak, že když Hiroshi umře, nebo bude ve stavu, kdy umírá, tak umírat začne i Kori. Jejich smysli a vlastně i životy jsou nějak propojené, takže si dokáží číst i myšlenky. Jediný problém je ten, že když někdo zabije Kori, tak zemře jen ona a Hiroshi nikoliv...Takže, když zemře Hiroshi tak i ona, ale když zemře ona, tak Hiroshi je prostě normálně živý.
~Panterka~ Serrated_samurai_sword_540

Hiroshi Senju
Hiroshi Senju

Počet príspevkov : 187

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Senju

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: