Týmy a jejich rozdělení
3 posters
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Týmy a jejich rozdělení
First topic message reminder :
PiliKKa, Kisuke, Yomune, Kin, Edward
-> Otogakure
Reizo, Smortn, Kakashi
-> Takigakure
Polkin, Tobiru, Inoka, Yoshiro, Shizuka
->Tsukigakure
Tým Jinchuuriki - Itachi Yuuki + Kai - ochranka jinchuuriki
->Kumogakure
Hitomi, Tasu, Zangetsu, Kosuke
->Uzushiogakure
Tsunade, Everest, Nagato
->Hlavní velitelství, každý bude mít u sebe Katsuyu, pro lepší předávání zpráv a Tsunade bude léčit zranění.
Everest - generál
Nagato - tělesná stráž
Tučně velitelé.
PiliKKa, Kisuke, Yomune, Kin, Edward
-> Otogakure
Reizo, Smortn, Kakashi
-> Takigakure
Polkin, Tobiru, Inoka, Yoshiro, Shizuka
->Tsukigakure
Tým Jinchuuriki - Itachi Yuuki + Kai - ochranka jinchuuriki
->Kumogakure
Hitomi, Tasu, Zangetsu, Kosuke
->Uzushiogakure
Tsunade, Everest, Nagato
->Hlavní velitelství, každý bude mít u sebe Katsuyu, pro lepší předávání zpráv a Tsunade bude léčit zranění.
Everest - generál
Nagato - tělesná stráž
Tučně velitelé.
Naposledy upravil Tsunade dne Mon 7 Mar - 18:53, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Týmy a jejich rozdělení
Kin... no jsem v Brně přes týden, protože jsem na intru, jinak jsem ze Šardic :-)
Anonymní- Anonymní
Ani za všechny prachy Shizu xDD A do BRNA?! A kde chodíš na školu? xDD
Anonymní- Anonymní
Proč ne? Stačí jen Shiz ;-) na prestižní hotelovku (myslím ironicky).... jo a mám tě pozdravovat od Rei
Anonymní- Anonymní
Od Rei? Dyť ta mně chce zabííííííít!? Ae taky jí pozdravuj xDD Na hotelovku? Tak to nic, do Brna chodí taky Kai (Sanjio) on tam bydlí, ae nevím kam chodí na školu zmetek neřekl mi to xD a jak se máme?
Anonymní- Anonymní
jj od Reiny mě taky z toho si nic nedělej a prej se mi bude chodit smát na hrob za to že jsem řekla čičí budu až přijde, teď šla na zumbu no jo no lepší školu jsem si vybrat nemohla ... hm... tak to z něj musíme vydolovat
Anonymní- Anonymní
Reino.. Budeme bojovat spolu, těš se.
Jojo, nedivím se ti, že bys chtěla být v partě plnejch kluků.. ale já jsem nejhezčí, že?
Jojo, nedivím se ti, že bys chtěla být v partě plnejch kluků.. ale já jsem nejhezčí, že?
Anonymní- Anonymní
Shizu: Ae já mám vysvětlení od Kina :Jsem modrá a Hyperaktivní xDD
Tak to jí řeknu taky xDDD A hotelovka...chmm těžká škola ne? :O A jasně!
Tak to jí řeknu taky xDDD A hotelovka...chmm těžká škola ne? :O A jasně!
Anonymní- Anonymní
Yoshiro: neboj těší se až mě zabije pořád mi to na připomíná
Anonymní- Anonymní
řekni a budem ležet spolu v hrobě , tak se ho zeptám já mi to snad řekne ... no právě ani ne, teda tady ta prestižní (zase ta velká ironie) jsem tam šla před 3 roky na průměr a teď už berou bez přímaček, fakt super!
Anonymní- Anonymní
xDDD Já jsem taky na škole bez přímaček! xDD to by bylo brutuuuuuuus xDD
Anonymní- Anonymní
aspoň nejsem jediná "šprtka" jak mi říkají ... jo a přidala jsem si tě do icq, snad neva :-)
Anonymní- Anonymní
Kin: to mi něco říká myslím, že je z tama spolužačka, ale nejsem si jistá a copak děláš za školu? prej Yuuki si to nechtěl říct, tak prosím smutně koukám
Anonymní- Anonymní
Střední škola informačních technologií a sociálně správních čínnosti>informatik programátor
Anonymní- Anonymní
dík, ale asi si to nezapamatuju :D....takže asi zkárece budeš hacker
Anonymní- Anonymní
xDDD Hacker jo? xDDD Brutúúúús! Já jšem Grafik xDD ae to už asi víte xDDD
Anonymní- Anonymní
Omlouvám se, opraveno xD Yuuki a Kai jsou stráž Jinchuuriki. Já jim rozdám pečetě, které potlačujou čakru, kdyby bylo třeba.
Anonymní- Anonymní
Shizuka Yoru napsal:jj od Reiny mě taky z toho si nic nedělej a prej se mi bude chodit smát na hrob za to že jsem řekla čičí budu až přijde, teď šla na zumbu no jo no lepší školu jsem si vybrat nemohla ... hm... tak to z něj musíme vydolovat
No hej zlato, musela si všem říct kam jsem šla? A čičí mi neřikej už teď seš mrtvá
pro Yuuki: já jsem ve skutečnosti děsnej puberťák a velmi milá, tak pozdravuju i tebe, páč se mi zdáš taky milá :-) ale stejně si tě po boji najdu
A jako mazec přátelé povýšila jsem a evidentně budu dělat instruktorku zumby Znáte někdo motokrosovou akci Bezinka??? (www.bezinka.cz)
Naposledy upravil Reina Kana dne Tue 8 Mar - 11:05, celkově upraveno 1 krát
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Yoshiro Uchiha napsal:Reino.. Budeme bojovat spolu, těš se.
No jistě jsi nejhezčí Yoshi ;-) a kdo říká, že s tebou budu bojovat? Já jsem strašpytel....zlomila bych si nechty já bojuju výhradně vzadu maximálně si s tebou zahraju na honěnou po vesnici
Ale upozorňuju tě, že jsem se nestihla nic naučit a taky ten fakt že dneska tu budu jen do půl 4 a zítra skoro vůbec. Takže si na mě budeš muset počkat A navíc jste nefér, je Vás na nás víc.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:Shizuka Yoru napsal:jj od Reiny mě taky z toho si nic nedělej a prej se mi bude chodit smát na hrob za to že jsem řekla čičí budu až přijde, teď šla na zumbu no jo no lepší školu jsem si vybrat nemohla ... hm... tak to z něj musíme vydolovat
No hej zlato, musela si všem říct kam jsem šla? A čičí mi neřikej už teď seš mrtvá
pro Yuuki: já jsem ve skutečnosti děsnej puberťák a velmi milá, tak pozdravuju i tebe, páč se mi zdáš taky milá :-) ale stejně si tě po boji najdu
A jako mazec přátelé povýšila jsem a evidentně budu dělat instruktorku zumby Znáte někdo motokrosovou akci Bezinka??? (www.bezinka.cz)
Promiň beruško moje já nevěděla, že to nemůžu psát tak to příště nenapíšu...... já vím, proto si to musím užít dokud ještě žiju
gratuluji a ne nevím, ale myslím, že mi to něco říká
Anonymní- Anonymní
Tam budu právě dělat tu zumbu. No héj Yoshiro se chce bít a já zjistila super věc a jste v háji všeci
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Povolení tohoto fóra: