Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Výsledky hlasování o nových adminech!

4 posters

Goto down

Výsledky hlasování o nových adminech! Empty Výsledky hlasování o nových adminech!

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Tue 30 Oct - 20:39

Zdravím,

tentokrát vás nebudu zatěžovat nějakými delšími věci ode mě a raději vám sem překopíruji celou adminskou konverzaci. I když je pravda, že to jsem měl stejně v plánu...
Hlavní důvod je asi ten, že nemám zrovna nejlepší náladu. Tedy, nejsem zrovna v dobrém rozpoložení...
Proto se předem omlouvám, že moje oznámení nebude nijak záživné a ani k pousmění, možná kromě té konverzace. Ale snad to jednou vadit nebude ^^

Dále se také chci omluvit, že toto oznámení zvěřejňuji s takovým zpožděním....
Bylo toho trochu více a trochu více se toho muselo také vyřešit, proto ta několika denní prodleva... Snad vám to tolik nevadí...

Bohužel opravdu nejsem v nejlepší náladě, takže vám zde nenapíšu ani, jak volby dopadli. Na vše se můžete mrknout právě dole v překopírované konverzaci a zbytek, tedy jejich funkce a rozložení, budou dodány do patřičného oznámení, jež jsem už jednou napsal...
Bude jej však potřeba editnout a trochu pár věcí pozměnit.... O aktualizaci vás oznámým postem pdo ním a zase jej přesunu do aktuálních oznámení...

Zde naleznete konverzaci:

Konverzace:

Děkuji za pozornost a přeji příjemný večer...

S pozdravem,

Akihiro Kazuki - Aki *HA

Naposledy upravil Akihiro Kazuki dne Fri 2 Nov - 12:51, celkově upraveno 1 krát
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)

Počet príspevkov : 1936

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Kazuki

Návrat nahoru Goto down

Výsledky hlasování o nových adminech! Empty Re: Výsledky hlasování o nových adminech!

Příspěvek pro Kiyoko Hokori Tue 30 Oct - 21:09

Sate minna-san,
Především bych chtěla poděkovat admin týmu za jejich důvěru a podporu, kterou se budu, ze všech sil snažit, nezklamat. Málem jsem se zadusila rohlíkem, když jsem se to dozvěděla, protože moje přihláška se mi nezdála dvakrát atraktivní, o to to bylo větší překvapení. Bude to moje první zkušenost s prací admina, proto prosím alespoň do začátku o shovívavost, snad nebude potřeba. Sice ještě nevím, co budu na fóru dělat, ale pokud by nastal problém, nebo cokoliv jiného můj skype mám v profilu uvedený, takže budu jen ráda, když mi napíšete. To je pro začátek asi vše, ještě jednou všem děkuju. (jmenovitě: Akimu, Hehemu, Mikomi a hlavně Pili ^^) Všem přeju příjemnou hru a hezký zbytek večera.
Hina^^
Kiyoko Hokori
Kiyoko Hokori
Tsuchikage*A
Tsuchikage*A

Počet príspevkov : 655

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan: Hokori

Návrat nahoru Goto down

Výsledky hlasování o nových adminech! Empty Re: Výsledky hlasování o nových adminech!

Příspěvek pro Roronoa Zoro Tue 30 Oct - 21:31

Takže já děkuji všem adminům, kteří hlasovali pro a nebo proti při aucki a doufám, že admin tým vydrží dlouho. Každopádně jsem ochoten jako náhradník kdykoliv nastoupit, ale věřím, že to nebude brzy, protože nikdo z přítomných adminů odejít doufám nehodlá. Hehe: Díky za podporu a zábavnou konverzaci, to finální zakončení mě od tebe rozesmálo. A vám všem ještě děkuji za hlasy a spravedlivé hodnocení.

S pozdravem Kataro Hyuuga, Sajin Kategama, Roronoa Zoro
Roronoa Zoro
Roronoa Zoro

Počet príspevkov : 215

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Killunia Wed 31 Oct - 6:53

Takže jsem Mod? Supeer! xD
Ne, vážně. Já jsem spokojená. Nejdřív jsem si říkala: "Sakra, pro mě tam nikdo nehlasuje... No jo, to proto, že mě tu nikdo nezná..." A s tím jsem se smířila. To víte, můj pesimismus. Očekávala jsem, že to prohraji, a tak se také stalo. No, ale pak mě překvapilo hlasování o Moderátorovi. Takže jsem to já, že jo? ^^
Protože já jsem trošku zmatená.
Akorát mi pak budete muset, milí admini, osvětlit, co že to ten moderátor vážně dělá. Protože jsem to nějak... nepochopila... xD No nic, to se nejspíš dořeší pak...
Tak díky za hlasy, lidi. ^^ A gratuluji nové Admince. ^^
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Počet príspevkov : 386

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Akatatsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: