Kai Chuki / Ryozen Kyogi [JOUNIN]
2 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Forum z dob Shijin, Akihira a Assasina :: Postavy-starý příběh :: + Hřbitov :: Neaktivní
Strana 1 z 1
Kai Chuki / Ryozen Kyogi [JOUNIN]
"Temnota je ten nejbližší přítel jakého nosíš v srdci"
闇が一番の近いともそれはお前の中にいる
- Jméno ~ Kai Chuki / Ryozen Kyogi
- Hodnost ~ Jonin
- Věk ~ 22
Element
Oheň, Voda, Alkohol
Oheň, Voda, Alkohol
Původ: Otogakure no Sato
Vesnice: Sunagakure no Sato
Není Kekkei Genkai jako Kekkei Genkai
Účinky a Využití:
Účinky a využití Alkoholu (Shuton - 酒遁) jsou velmi široké. Jelikož má Alkohol viskozitu jako voda, je možné využívat ve vodních technikách místo vody alkohol. Pokud je použit, určitě to lze poznat podle zápachu, ale také je vždy místo názvu Suiton, vysloveno Suishu, neboli v překladu, vodní alkohol. Zní to rozpačitě, ale je tím lehce znát, že technika je čistě vodního původu, pouze použitý byl jiný materiál. Nejlepší a nejobratnější uživatelé Alkoholu (Shuton - 酒遁) jsou poté schopní alkohol vytvářet i přímo v nepřítelově krvi a tím mu navodit pocit opilosti.
Účinky na Tělo:
Ten, kdo v sobě nese geny této vrozené schopnosti, je doživotně imunní jedy tvořené alkoholem, ať už kapalné či ve formě plynů, také vůči jeho účinkúm, či účinkům jiných omamných látek. Odůvodnění je jednoduché, jejich tělo se naučilo s těmito látkami v těle žít, a proto se podmínkám přizpůsobilo. Jenže tyto ochrany organismu se aktivují vždy mezi 16 až 17 rokem života jedince, do kterého si tělo střádá velké množství chakry, které se od té doby poté usadí v těle a bude tělu zásobárnou chakry. Tudíž je tento klan považován za jedny s největším množstvím chakry, ale také s nejmenším, jelikož do 15 roku tato chakra nedosahuje ani pětiny toho, co by měl normální genin mít.
Účinky na Duši:
Horší paměť. To zasahuje tento klan nejvíce a je to důkaz toho, že tělo se nemůže plně sžít s těmito geny. Alespoň ne těchto několik generací. Samozřejmě, je možnost paměť trénovat a tím pomalu snižovat účinky tohoto onemocnění, choroby, ale nikdy nezmizí úplně. K léčbě stačí naprosté maličkosti ve věci tréninku, čímž je například pexeso.
První stupeň
Jedná se o stupeň, kdy má alkohol viskozitu velmi blízkou vodě. V tomto stupni je uživatel schopen libovolně vytvářet množství alkoholu, což mu dovoluje provádět Vodní (Suiton - 水遁) techniky s použitím Alkoholu (Shuton - 酒遁). Je zpřístupněn každému členovi klanu, či komukoliv, kdo prozradí tajemství toho, jak je Shuton vytvářen.
Druhý stupeň
Tento stupeň už je zasvěcený pouze pro jedno, což je absolutní zabíjení. Tento stupeň ovládají pouze Starší klanu, kteří pomocí něj vytvářejí alkohol přímo v krvi nepřítele, mění vlhkost vzduchu na alkoholové výpary, či nutí nepřítelovo tělo alkohol potit. Poslední schopnost lze využít dvěma způsoby. Buď tímto lze rychle zbavit někoho opilosti, či ho můžou velice ošklivým způsobem popravit. Druhý způsob je často využíván pro zrádce, jak klanu, tak Sunagakure no Sato, kdy Kazekage uděluje tomuto klanu Práva popravčích.
Kai je více než zaujmutý deštěm. Suna byla vždy pouští a tak je vždy uchvácen životní silou deště. Hlavně když se někudy přehání bouřka, miluje ten klid který s sebou přinese. Občasné zaburácení hromu jen silně dokazuje, že příroda je jediná, co dokáže sjednat klid. Rád pociťuje kapky deště stékající po jeho tvářích, či cítění napětí a vzrušení. Mezi jeho oblíbené barvy patří především jakýkoliv odstín bílé či žluté. Hnědá barva mu problémy nedělá, ale stále se nemůže rovnat předešlým, vzhledem k oblíbenosti. Oblíbená jídla jsou především všechna sladká jídla jako je dango, nebo také rámen či sushi. Oblíbená zvířata Kaie jsou především ptáci rodu krkavcovitých, tudíž miluje všechny ptáky od havranů, přes krkavce až po straky. Oblíbil si je především díky jejich inteligenci, kterou dokážou ovládat na dost vysoké úrovni. Typ lidí které má rád. Tito lidé musejí být především zábavní, soucitní, citliví a měli by chápat slovo vesnice jako synonymum slov "druhá rodina". Mezi Kaiovy koníčky patří především psaní příběhů a malba velkých obrazů, které mu dost dobře vycházejí.
Kai nemá moc rád velkou zimu. Je zvyklý na vedra, ale chumelenice mu tedy moc na zdraví a čímkoliv jiném nepřidávají. Tedy, má rád poletující sníh, jelikož je to něco nového, co jen tak doma nevidí, ale pokud je venku mínus padesát stupňů celsia, nikdo, opakuji nikdo nedokáže Kaie dostat z tepla domova. Nejméně oblíbenou barvou Kaie je růžová a fialová. Vždy mu připomínaly staré vlajky jejich klanu, které ještě za dob osidlování Otogakure nosily růžovou barvu. Nyní už je ale vlajka změněna na modrou a nikomu nic neškodí. Neoblíbeným zvířetem je beze sporu pavouk, či jemu podobná havěť, kromě hadů. Hadi jsou naopak velice oblíbení. Neoblíbené jídlo je jen jedno, jarní závitky. Nesnáší lidi, kteří se přetvařují, lžou a hrají na obě strany. Se zrádci se vždy chce vypořádat vlastníma rukama.
Příběh:
Kapitola I.
Historie klanu
一族の歴史
Historie klanu
一族の歴史
Než se dostaneme k bodu kde všechno začalo, budeme se muset podívat do minulosti, aby jsme pochopili některé věci, jež se týkají rodného města Kaie, Otogakure no Sato. Tato vesnice byla klanem osidlována totiž už za vlády tamnějšího Otokageho, jež byl také jedním ze tří mocných Sanninů z Konohy, Orochimaru. Tehdy už byla založena úplně první Rada Starších, což je paradox, jelikož Rada je složena převážně z mladých a talentovaných lidí. Tehdy vyrostl na ostrůvku u pobřeží Země Zvuku hrad. Ten hrad patřil nám, klanu Chuki. Pro Otogakure jsme byli významní převážně jako nejmocnější bojová síla, ještě silnější než byly Orochimarovy prokleté pečetě. Jenže jakmile si všiml našich odolností na jedy a jiných předností, začali se nám ztrácet lidé. Samozřejmě, Otokagemu se to ještě podařilo po nějakou dobu vždy ututlat a přehodit vinu na smrt v boji, ale jakmile takto zmizelo asi patnáct lidí našeho klanu, Starší začali jednat. Všech deset Starších, společně s Vůdcem klanu šlo směrem do Orochimarova úkrytu. Následoval těžký boj, během kterého obě vlajky utrpěly vážně škody a dokonce i růžová vlajka klanu Chuki byla spálena na popel. Růžová byla především kvůli naší Kekkei Genkai Alkoholu, kdy symbolizovala umírněnost člověka posíleného rumem. Další význam byla věrnost Otogakure. Ale ta té noci zmizela. Orochimaru vyšel jako vítěz a při oné bitvě zabil sedm z deseti Starších. Zabil dokonce i samotného Vůdce klanu, tudíž rozpoutal válku o moc i mezi našimi řadami. Jenže poté přišel můj otec. Vynořil se z temnoty a během pár chvil byl svými schopnostmi a charismatem právoplatně uznán. Jeho první rozkaz byl přesun. Už se nemohl dívat na to, jak Otogakure ničí a terorizuje jeho lid. Proto jsme začali vyhledávat útočiště, což jsem moc neakceptoval, vzhledem k tomu, že mi bylo pět let a zrovna nijak moc se mi cestovat nechtělo.
Kapitola II.
Nový Domov
新しい家
Po dlouhé době jsme se ocitli na hranicích se Sunagakure no Sato. Bez problémů jsme vstoupili a od Kazekageho dokonce i získali povolení žít na jejím území. Jediné kam jsme nesměli, bylo město samotné. Proto jsme vybudovali obrovskou osadu, která stále rostla. Tehdy už mi bylo deset let, ale nemohl jsem myslet na nic jiného, než jak otci či matce pomoci. Stále bylo co na práci, a tak jsem se musel přizpůsobit. Jenže už tehdy začínaly první problémy s vesnicí. Vesnice stále zvyšovala daně, které jsme za svůj pobyt museli platit, ale náš klan nebyl konfliktní, tak jsme byli poslušní a dělali jsme to, co nám bylo řečeno. Já jsem skoro nic nechápal, proto jsem jen tiše poslouchal. Další Rada Starších se ale mezitím ujala vlády. Už se začínalo řešit jak dál, jenže vesnice si toho asi všimla dříve. Byla noc. Jemný zvuk tůňky, jež jsme našli v nedaleké jeskyni doléhal až k nám. Jenže vzduch jemně svistl a ohně začaly zhasínat. Po osadě se rozpoutal křik. Když jsem vyběhl ven, musel jsem bojovat, stejně jako všichni muži našeho klanu. Sice mi bylo jedenáct, ale už dávno jsem byl na geninově úrovni. Jenže má chakra toho nikdy moc nevydržela. Musel jsem bojovat pouze s pomocí taijutsu. Sledoval jsem symboly na čelenkách. Kumo, Kiri, Iwa, Oto, Konoha ... dokonce i Suna! Byl jsem zmatený. Když už jsme si mysleli, že jsme zvítězili, pohlédli jsme na mrtvé. Z našich řad nás zemřelo mnoho. Když jsme ale znovu zvedli náš zrak, pohlédli jsme na pět postav na kopci. Každý z nich měl na čelence znak nějaké vesnice a jen se na nás uštěpačně usmívali. Poté zmizeli. Otec okamžitě poznal, že toto nebude poslední útok.Nový Domov
新しい家
Kapitola III.
Štěstí nebo Smutek?
幸福ですか? 悲しみですか?
Štěstí nebo Smutek?
幸福ですか? 悲しみですか?
Už to bylo pět let a útoky stále nepřestaly. Naše počty se už dále nesnižovaly, naučili jsme se bránit. Jen matka už v boji jako jedna z nejsilnějších kunoichi nemohla pokračovat. Bylo to jen kvůli tomu, že čekala dítě, mého sourozence. Tehdy jsem byl už Chunin, šestnáctiletý a byl jsem z toho tak natěšený, že budu mít možnost mít bratra nebo sestru. Měsíc poté co jsme to zjistili, byl otec s matkou a mnou vyzván na audienci s Otogakure no Sato. Dopadlo to fiaskem. Moje štěstí se najednou proměnilo ve smutek. Ano, mohl jsem mít bratra či sestru, ale opravdu jen mohl. Má matka na této audienci po silném vydírání a mučení zemřela a já se musel dívat. Otec to přežil, ale už nikdy nebude takový, jaký byl. Společně jsme trávili čas v jedné cele, kde nás drželi. Nemohli jsme se z toho vzpamatovat. A proto jsem se po roce a půl ve vězení rozhodl, že už toho bylo dost. Stoupl jsem si na nohy z té ledové kamenné podlahy a vytvořil několik pečetí. Následovaly za sebou dohromady tři techniky, které donutily mříže se jednoduše roztavit. Vylezl jsem ven, i když jsem už slyšel alarm, zastavil jsem se. Otec se ani nepohl. Křičel jsem na něj, jsme volní! Ale on ignoroval svět. Nemohl jsem ho tam takhle nechat. Ale nechal. Už když se tam sbíhaly medické jednotky aby mne zpacifikovaly všemožnými léky a drogami, zjistili, že naprosto nic nefunguje. Nic na mne nezabralo. Jejich kunaie potřené jedem byly proti mne k ničemu. Proboural jsem si cestu ven, kde jsem otci slíbil, že já se vrátím, dojdu si pro něj a klidně ho dokopu zpět domů!
Kapitola IV.
Rada Starších
年齢の協議会
Rada Starších
年齢の協議会
Od mého uvěznění už uplynula dlouhá doba a náš klan se vůbec nezměnil. Stále jsme bojovali a snažili se udržet, stále jsme trpěli kvůli těm pěti záhadným lidem. Nyní navíc s Vůdcem, kterému záleželo pouze na penězích. Jenže já byl zvolen do Rady. Možná to někdo bude považovat za zradu, ale já nikoliv. Vždy jsem sabotoval všechny plány nového Vůdce. Bezostyšně prodával naši Kekkei Genkai jiným zemím za směšně malý obnos! Proto jsem začínal jednat. Každého, koho naučil ovládat naše schopnosti, jsem začal likvidovat. Jeho následný fanatický útok na Sunagakure no Sato jsem také přerušil já a Rada. Jenže poté to prasklo. Zjistil že za sabotážemi patříme my, a proto se klan Chuki rozpadl na dvě strany. Tzv. Modré Chuki, nás, přezdívané "Pacifisti", "Ochránci Míru" a na Rudé Chuki, přezdívané "Radikálové", "Žoldáky". Tímto se klan rozpadl a začali jsme bojovat už i mezi sebou. Tento boj trvá dodnes, i když Starší mají mnohem větší sílu než kdokoliv z protější strany, jsme ve velké početní nevýhodě. Tento boj nemůžeme vyhrát sami. Proto jsme se pod falešnými jmény infiltrovali do Sunagakure, kde vymýšlíme, jak z této situace vycouvat. Jak přesvědčit zbytek klanu o tom, že nynější Vůdce je špatný, jak zničit Pět Nebezpečných, ale také jak zničit Otogakure no Sato, která nám způsobila tolik problémů. Já sám nyní pracuji v Sunagakure no Sato jako ochránce Ichibi no Jinchurikiho, což mi zařizuje poměrně bezpečné postavení, ve které je vkládáno mnoho důvěry. Hodlám Shukakua a jeho nositele ochránit, ale nikdy, nikdy nesmím zapomenout na můj klan!
Kapitola V.
Nepřítel v Písku
砂に敵
Nepřítel v Písku
砂に敵
Roky ubíhaly a já a Rada jsme po té době našli prvního z pětice. Našli jsme ho, k našemu překvapení, přímo uvnitř vesnice, kde jsme se právě nacházeli my. Měli jsme v plánu z něj dostat, proč, co a kdo. Ale znovu nám unikl. Takto nám utíká už nějakou dobu, ale já pevně věřím, že ho dostaneme, jelikož už i on začal projevovat zájem o nás. Proto jsme začali jako správných Deset Starších zkoumat, zda odchází z vesnice, jestli má ve vesnici nějaké kontakty, ale nebyla nám cizí ani jeho špionáž. Díky té jsme zjistili kde žije, že z vesnice nevyjde ani na krok. Ale proč? Vždyť by mohl informovat zbylé čtyři o naší poloze. Byl to snad záměr? O co mu vůbec jde. Po půl roce pronásledování se už jednomu z nás povedlo tohoto chlapíka zahnat na místo, kam lidská noha ještě nevešla. Strhl se tam prý boj, který musel být ukončen kvůli lidem, kteří se tam začali hemžit. Nikdo nesměl vědět kdo jsme a co tu děláme. Tehdy nám onen Starší, Souen se jmenoval, sdělil, že jeho schopnosti ovládá málokdo. Jakožto jediný, proti komu kdy bojoval, dokázal naprosto smazat svoji viditelnou přítomnost. Dokázal se pohybovat naprosto neviditelný. Dokonce k tomu dokázal ovládat i písek. To už jsem nemohl jen tak nechat a zintenzivněl jsem v jeho sledování o to víc. Jenže byl vždy až moc opatrný. Zjevně patří mezi elitu. Proto mám obavy o to, jací jsou teď zbývající čtyři a jak je na tom nyní náš klan. Co asi teď dělají?
Vzhledem k pár lidem jsem prostě neodolal a musel jsem se k nim vrátit ^^ Tak prosím jen o změnu jména ^^ /Kai Chuki/ Techniky napíšu až k vlastním technikám a v případě povolení přerozdělím body.
Naposledy upravil Kai Chuki dne Sun 28 Oct - 17:32, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Kai Chuki / Ryozen Kyogi [JOUNIN]
Uhm... tak abych začal... Je to pěkný nápad a je to něco nového, ještě nevyzkoušeného a to mě těší ^^
Navíc je to opravdu nádherný životopis, takže k tomu bych neměl výsady, ale...
Rád bych se nejprve podíval na techniky, jež ke svém KG vytvoříš
Umím si to představit, ale chtěl bych se více dozvědět o jeho síle a co od toho člověk může čekat ^^
Potom nebude už problém a mile rád tento životopis povolím ^^
Jo a ještě malá otázečka... když si měl těch 11, tak to si zabíjel nebo ne?
Nevadí my zabíjení pod 15 let, i když bych to také rád neviděl pořád, ale chtěl bych dodržet alespoň tu hranici 12, proto se ptám ^^
Je to hlavně kvůli těm, co už byli schváleni ^^ Aby se pak necítili nějak ukřivděně ^^
Takže jak tam hodíš techniky, mrknu, když tak to prodiskutuji s Pilčou a pak napíšu jop?
Navíc je to opravdu nádherný životopis, takže k tomu bych neměl výsady, ale...
Rád bych se nejprve podíval na techniky, jež ke svém KG vytvoříš
Umím si to představit, ale chtěl bych se více dozvědět o jeho síle a co od toho člověk může čekat ^^
Potom nebude už problém a mile rád tento životopis povolím ^^
Jo a ještě malá otázečka... když si měl těch 11, tak to si zabíjel nebo ne?
Nevadí my zabíjení pod 15 let, i když bych to také rád neviděl pořád, ale chtěl bych dodržet alespoň tu hranici 12, proto se ptám ^^
Je to hlavně kvůli těm, co už byli schváleni ^^ Aby se pak necítili nějak ukřivděně ^^
Takže jak tam hodíš techniky, mrknu, když tak to prodiskutuji s Pilčou a pak napíšu jop?
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Především jsem se spíše bránil než zabíjel, možná se tam nějaká náhodná smrt objevila, ale bral bych to spíše jen jako obranu před útoky. Techniky očekávej ve vlastních technikách, už se do nich pustím.
Anonymní- Anonymní
dobře dobře
Shinobi
Suiton: Daibakufusui Shoha - 水遁・大爆水衝波 - Obří vlna vyb. vody - A
Suiton: Bakusui Shoha - 水遁・爆水衝波 - Vybuchující vlna vody - B
Co se týče těchto vodních technik, tak ty nemůžu povolit. Využíval je totiž jen Hoshikage Kisame a nikdo jiný. Díky tomu tyto techniky výhradně můžou vlastnit jen členové, pocházející z Kirigakure no Sato ^^
Poslední vodní techniku sice také ovládali jen členové Kiri, ale myslím, že ta je dost rozšířená a známá na to, aby ji mohl vlastnit i někdo jiný...
Ty ostatní však ne. Především ne postava, která patří do Suny ^^
Katon: Hosenka Tsumabeni - 火遁・鳳仙花爪紅 - Technika purpurových hřebů - B
Tuto Katanovou techniku využíval jedině Itachi Uchiha, proto tuto techniku můžou umět výhradně hráči, pocházející z Konohagakure no Sato...
U ostatních není problém ^^
Snad chápeš, že každá vesnice je něčím unikátní a to platí i o technikách. Proto pokud není technika trochu více rozšířena, je vhodné, aby zůstávala jen v té dané vesnici a tím mohli být hráči i něčím vyjímeční a táhlo je to třeba do dané vesnice ^^
Děkuji za pochopení ^^
Jinak... ty alkoholové techniky se my líbí, ale co se týče jejich schválení, to už je na Pilice. Já už však představu mám, proto tento životopis také můžu schválit...
Určitě se ti k něm zde, ale vyjádří i Pilča ^^
Jinak tedy
POVOLENO
Suiton: Bakusui Shoha - 水遁・爆水衝波 - Vybuchující vlna vody - B
Co se týče těchto vodních technik, tak ty nemůžu povolit. Využíval je totiž jen Hoshikage Kisame a nikdo jiný. Díky tomu tyto techniky výhradně můžou vlastnit jen členové, pocházející z Kirigakure no Sato ^^
Poslední vodní techniku sice také ovládali jen členové Kiri, ale myslím, že ta je dost rozšířená a známá na to, aby ji mohl vlastnit i někdo jiný...
Ty ostatní však ne. Především ne postava, která patří do Suny ^^
Katon: Hosenka Tsumabeni - 火遁・鳳仙花爪紅 - Technika purpurových hřebů - B
Tuto Katanovou techniku využíval jedině Itachi Uchiha, proto tuto techniku můžou umět výhradně hráči, pocházející z Konohagakure no Sato...
U ostatních není problém ^^
Snad chápeš, že každá vesnice je něčím unikátní a to platí i o technikách. Proto pokud není technika trochu více rozšířena, je vhodné, aby zůstávala jen v té dané vesnici a tím mohli být hráči i něčím vyjímeční a táhlo je to třeba do dané vesnice ^^
Děkuji za pochopení ^^
Jinak... ty alkoholové techniky se my líbí, ale co se týče jejich schválení, to už je na Pilice. Já už však představu mám, proto tento životopis také můžu schválit...
Určitě se ti k něm zde, ale vyjádří i Pilča ^^
Jinak tedy
POVOLENO
Shinobi
No.. já moc nechápu, proč by jsi měl být imunní vůči jedům. To mi nepřijde moc společné s tímhle KG. Jako jed se přenáší krví a útočí na různá místa, to nemá s geny nic společného. To se mi nelíbí. Jinak mi to nevadí.
Ještě by mě ale zajímalo, je to hořlavé?
Ještě by mě ale zajímalo, je to hořlavé?
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Zapal si vodku a uvidíš
Ne, řekněme jednoduše, ano je to hořlavé
Immunita vůči jedům. Alkohol sám o sobě je vlastně jed. Samozřejmě, jako byla i Anko "imunní" vůči jedům, i tady senajdou výjimky, na které nemá ani tělo rodilého uživatele.
Ne, řekněme jednoduše, ano je to hořlavé
Immunita vůči jedům. Alkohol sám o sobě je vlastně jed. Samozřejmě, jako byla i Anko "imunní" vůči jedům, i tady senajdou výjimky, na které nemá ani tělo rodilého uživatele.
Anonymní- Anonymní
Nemáš to tam napsané, tak se ptám^^ u tebe je dobré vědět všechno dopředu^^
Ty jedy.. prostě ne^^ geny alkoholu a geny imunity na jedy.. vždyť to je úplně o něčem jiném o.O tu imunitu tam nechci^^
Ty jedy.. prostě ne^^ geny alkoholu a geny imunity na jedy.. vždyť to je úplně o něčem jiném o.O tu imunitu tam nechci^^
Shinobi
Dobrá^^ ale Tenshíku... žádný háčky, jasný?! xD
Shinobi
Similar topics
» Kai Chuki / Ryozen Kyogi [Jonin]
» Kai Chuki - Straky
» Hrad Chuki no Shori / チュキの勝利
» Sho Rin [JOUNIN]
» Isamu Oda [JOUNIN]
» Kai Chuki - Straky
» Hrad Chuki no Shori / チュキの勝利
» Sho Rin [JOUNIN]
» Isamu Oda [JOUNIN]
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Forum z dob Shijin, Akihira a Assasina :: Postavy-starý příběh :: + Hřbitov :: Neaktivní
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: