Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ayushi Miraku podruhé a naposled

Goto down

Ayushi Miraku podruhé a naposled Empty Ayushi Miraku podruhé a naposled

Příspěvek pro Anonymní Wed 24 Oct - 15:49

Ahój!
Už na tohle nemám nervy a den co den mě začíná štvát více a více adminů. Proto si nehodlám ničit zdraví a na tohle fórum z výšky kašlu! Jó, těch pár dní tady bylo fajn, někteří lidé mi budou možná i chybět, především Kamemarino Yuuta, na kterého bohužel nemám další kontakt. Pillikka, na tu ani názor mít nemůžu, možná tak z minulosti, ale řekl bych, že stále je to ten neutrální vztah (xD). Jednoduše, budou mi chybět ti kteří mě dokázali rozesmát a já je, se kterými jsem si stihl alespoň jednou postnout.

Vzhledem k Shijin. První dojem jsem měl více než úžasnej, říkal jsem si, lepší adminka nemůže být. Ale jak se často říká, zdání klame. Vyklubala se z ní ... pár teček. Jednoduše, po tom, co mi nedokázala nic vysvětlit, ji nedokážu ani cítit, takže tobě bych řekl jen jedno slovo. A ani za to mi asi nestojíš.

Roka. No, zažil jsem snad jen její povýšení a znovu, zdála se skvělá a že se s ní dá mluvit, ale jen co se před pár chvílemi urazila poté, co jsem jí odpověděl pravdivě na její otázku, urazila se. Takže ádié. Někdo prostě musí být urážlivý a myslet si, že jsou všichni jen proti němu Wink

Akihiro. Tohle je admin pro tohle fórum, víc k tomu nemůžu říct. Problém jsem s ním nezažil, narozdíl od jiných, takže, doufám že vyhraješ.

Tatsuo. No, sice ho znám jen chvíli, ale ukázal se fajn. Dá se s ním mluvit, dá se s ním zažít sranda. Nedá se to popsat, Tatsuo je prostě Tatsuo, nepopsatelná osobnost xD

Doufám že se Vám náš společný pobyt líbil a snad ještě někdy jindy!
ČABAS! xD

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: