Festival v Iwagakure - mise
Ns: Go on :: Text RPG :: NS: Go on :: Herní místnosti :: Shiren :: Nástěnka s misemi
Strana 1 z 1
Festival v Iwagakure - mise
S potěšením vám oznamuji,
že naše vesnice byla pozvaná na listopadový festival v Iwagakure.
Vydají se tam všechny týmy, včetně mé maličkosti.
Pro všechny ostatní platí toto sdělení:
Festival je přehlídkou schopností, co dokážeme. Proto i já apeluji na vás, aby jste pilně trénovali a rozváděli své schopnosti, kterými se poté budete prezentovat a já podle toho budu psát hodnocení na chuninské zkoušky.
Jakákoli technika,o které se myslíte, že stojí za to ji vidět bude na přehlídce vítaná a pokud budete chtít něco nového řekněte svému senseiovi a on si pro techniku přijde ke mě.
Rozdělení úloh:
Tým Maya Kissu a Esu Kuchiki a Riven Hairu - ochranka a společníci Otokage
Tým Takeru (tým 1)- zúčastnění festivalu na přehlídce, reprezentace vesnice
Věřím, že naše vesnice se ukáže v dobrém světle a nebudou o nás pochyby. Těším se na to co mi předvedete třeba i jakou týmovou práci.
Vaše Otokage
že naše vesnice byla pozvaná na listopadový festival v Iwagakure.
Vydají se tam všechny týmy, včetně mé maličkosti.
Pro všechny ostatní platí toto sdělení:
Festival je přehlídkou schopností, co dokážeme. Proto i já apeluji na vás, aby jste pilně trénovali a rozváděli své schopnosti, kterými se poté budete prezentovat a já podle toho budu psát hodnocení na chuninské zkoušky.
Jakákoli technika,o které se myslíte, že stojí za to ji vidět bude na přehlídce vítaná a pokud budete chtít něco nového řekněte svému senseiovi a on si pro techniku přijde ke mě.
Rozdělení úloh:
Tým Maya Kissu a Esu Kuchiki a Riven Hairu - ochranka a společníci Otokage
Tým Takeru (tým 1)- zúčastnění festivalu na přehlídce, reprezentace vesnice
Věřím, že naše vesnice se ukáže v dobrém světle a nebudou o nás pochyby. Těším se na to co mi předvedete třeba i jakou týmovou práci.
Vaše Otokage
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Similar topics
» Festival v Sune
» Festival japonských filmů v Brně
» Co s Iwagakure?
» Iwagakure genjutsu
» Iwagakure no Sato
» Festival japonských filmů v Brně
» Co s Iwagakure?
» Iwagakure genjutsu
» Iwagakure no Sato
Ns: Go on :: Text RPG :: NS: Go on :: Herní místnosti :: Shiren :: Nástěnka s misemi
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: