Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vysvětlení

Goto down

Vysvětlení Empty Vysvětlení

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Wed 17 Oct - 17:07

Zdravím,

všichni asi víme, proč jsem se rozhodl tuto místnost vytvořit a co mě k tomu konkrétně vedlo...
Rád bych vám k tomu však přeci ještě pár věcí pověděl...

Víte, vždy se snažím být objektivní, každému pomoci a prostě být dobrým adminem, aby jste byli co nejvíce spokojení...
Opravdu se moc snažím vyhovět všem, ale někdy to opravdu nejde. Někdy je nutné se rozhodnout, kdo nemá a nemá pravdu, jelikož vždy není alternativa... Bohužel.
Co se týče toho, co se událo v oznámení a ještě tam, kde se to vůbec nemělo řešit, to mě dosti zklamalo...
Jde o to, že dále jsem se nevyjadřoval, jelikož jsem už ani sám nevěděl, co více vám ještě napsat, aby jste se prostě přestali dohadovat a přetahovat jak nějaké malé děti a ještě kvůli takové hlouposti. Vím kam něco takového dokáže zajít...
Jsem nakonec i dost ráda, že Roka to pro tentokrát vyřešila za mě a toto téma uzavřela, protože to s vámi někdy opravdu jinak nejde...
Všem jsem tam svůj názor napsal a také jsem vám dal jasně najevo, co děláte špatně a co by jste dělat neměli. Tak proč jste v tom pokračovali? To vám nestačilo?
Nejsem naštvaný, to se nebojte. Jako admin nesmím podléhat nějakým takovým pocitům ,co se týče různých neshod a tak. Vlastně, myslím, že se my málokdy stává, že bych nakonec prostě vyletěl nebo tak.
Ale... docela mě mrzelo to, že jsem tam něco napsal a vy jste to absolutně ignorovali...
Rozhodně si nemyslete, že vám budu hrát na city nebo tak... nejsem žádný svatoušek, kterého hned vše složí. Kdo mě zná, tak to moc dobře ví, ale... to neznamená, že mě různý věci nemůžou vadit, štvát a tak podobně... Ale jak říkám, na to neberu ohled a snažím se vše řešit s čistou hlavou a pochopením...
Ať má tedy každý názor jaký chce, vždy jej chci pochopit, abych pak mohli říci, že vím jak to myslí a třeba mu poradit v čem dělá chybu a v čem ne... Proto se také nesnažím nikdy přidávat na žádnou stranu...
Mám mít na fóru povinnost soudce a ten zkrátka musí být nestranný a to také chci být...
Někdy mě to však moc neusnadňujete... Věříte my?
Vím, že určitě někdo nakonec zmíní, že Gats reagoval jako první potom, co jsem napsal a on mě ignoroval...
Musíte však vědět, že se mě pak osobně na skypu omluvil a to ne jen jednou, jelikož se mu prý můj post nezobrazil, když ten svůj dopsal...
Můžete mu věřit a nemusíte, ale jelikož se my to i párkrát stalo, věřit mu budu, i když to nemusí být pravda. Ale jak říkám, vždyť je to teď už jedno, jelikož s tím nic nenadělám, takže co bych si také nad tím nadále lámal hlavu?
Ano.. teď jistě čekáte, že napíšu, že třeba Ayushi napsal, i když další s adminu, konkrétně Ryu/Hehe se také vyslovil a prostě téma uzavřel. Že on udělal další chybu a tak podobně...
Ale víte co? Já to neudělám a to z jednoho prostého důvodu.... Prostě se už tak stalo a nic se na tom NEZMĚNÍ. Nemá tedy cenu to dále zkrátka řešit...
Navíc, každý někdy dělá chyby a já taky nejsem svatý. Kolikrát jsem také adminy neuposlechl, plus, jak už jsem řekl, mám být nestranný a toto k mé objektivitě moc nepřidá, nemyslíte?
Co zkrátka stalo, stalo se. S tím už nikdo nic nenadělá... Můžeme však alespoň trochu tuto situaci vyřešit...
Proto jsem také tuto místnost založil...
Zde máte tu možnost ukázat, co umíte. Jak jste v grafice dobří. Předvést své schopnosti a výtvory, ať už pro fórum nebo jen tak. Dát nám všem možnost si vybrat a obdivovat vaše díle nebo je třeba i kritizovat, ale v rámci slušných mezí!!
Já vám tu pak klidně vytvořím anketu, když se tu objeví více návrhů a ostatní si budou moci vybrat, co se jim líbí více a co by raději na tomto fóru uvítali...
Takže pokud se chcete předvést a obhájit své schopnosti, máte tu možnost...
Ale na něco vás upozorňuji...
Jestli se tu zase budete hádat, pomlouvat se a nadávat si, tak si mě fakt už nepřejte...
Snažím se být hodný a být na vás milý, ale pokud zde něco takového uvidíme, tak opravdu už budu Banovat...
Dostanete třeba ze pár výstrah, ale pokud to bude nadále pokračovat, tak vás uškrtím jako hady! xD
Aki umím být zlý, když chce... Věřte my grrrr! Vysvětlení Onion_gifs_emoticons-23
Uvidíte, jak náš neúchylný, naprosto dokonalý a dnešním světem neposkvrnění Aki umí vystrčit růžky! xDDDDD (P.S. A nehorázně sarkastický! XDDDDD)
Takže mě neštvěte! XDDD

Jak říkám, prostě stačí my napsat na skype a vyjádřit svůj názor. Nebo prostě to můžeme vyřešit na skypu a já vám budu dělat soudce, cokoliv bude potřeba, ale tady prosím ne...
Nechci, aby jste se tu zase hádali. Vždyť to nemá cenu. Buďte alespoň trochu rozumní a udělejte to pro mě... Myslím, že jsem se pro vás snažil udělat dost a nikdy na vás nebyl nějak více protivný nebo zlý, tak to prosíííím pro mě udělejte a alespoň jednou nebuďte tak paličatí... Budu vám za to hodně vděčný...
Jak říkám... svůj názor a protesty my klidně napište na skypu, na PM, ale ne tady a hlavně ne veřejně...
Víte jak to dopadá, když se do toho zaplete více lidí a pak je z toho hromadná hádka T.T
Tak se to snažte pochopit ano? Smile
Děkujíííííí ^^

No tak... to bude asi prozatím vše... Tedy... jooooooooooooo. Ještě na něco jsem zapomněl...

Když jsem budete chtít hodit nějaký návrh nebo své výtvory, stačí vytvořit jen svůj osobní topic, jež nazvete svým jménem.
Do něj následně můžete vkládat všechny vaše designové výtvory a grafické úpravy, které vás jen napadnou.
Bude to tak přehlednější a každý z vás má možnost mít takový svůj menší prostor, kde se můžete předvést a je vlastně jedno jak Smile
Mělo by se to však týkat jen grafiky, tedy designu. Proto je taky tato místnost tak nazvána...
Takže jen do toho a ukažte, jak šikovné hráče na tomto fóru máme ^^
Udělejte my radost, ať mám zase co hodnotit a co si pořádně prohlédnou Razz xD ^^
Jen do toho!!! xDD

Teď už to bude vše! xDD Hehe xD

Takže prozatím se tedy loučím a doufám, že už se k tomu, co se stalo v oznámeních, nebudu muset znvoa vracet Smile

S pozdravem a přání hezkého večera vám posílá pac a pusu (xD),

Akihiro Kazuki - Aki *A
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)

Počet príspevkov : 1936

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Kazuki

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: