Katashiho Dům
Strana 1 z 1
Katashiho Dům
Katashiho domeček. Za domem se nachází prostorná zahrada s malým tréninkovým prostorem, kde Katashi zkouší své nové techniky. Uprostřed je také jezírko, takže celá tato zahrada je velice uklidňující a také klidná - takže je to perfektní místo na učení se nových technik, nebo na meditaci.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Re: Katashiho Dům
Akio už pomalejším krokem docházel k domu. Domek jsem měl na ústraní, takže další dům byl asi 25 metrů od toho mého. Seskočil jsem dolů z Akia a masku si otočil na bok. " Můžeš si zají na zahradu... já si jen pro něco skočím a přijdu tam za tebou... " pousmál jsem se. Akio celý šťastný přeskočil dům a lezl si přímo doprostřed zahrady, blízko jezírka. Já si domů zašel po několik svitků (Raiton Ryuu, Raiton : Fūin a Rējingu Boruto). Pomalým krokem jsem vycházel z domu, směrem do středu zahrady. * Tak... uvidíme jak na tom budu... * pomyslel jsem si a začetl se do svitků.
Shinobi
Po několika dnech intensivního se učení několika technik jsem usnul. Jakmile jsem se dnes ráno probudil, zdálo se mi divné, že jsem večer cítil nějaký otřes. Nebyl jsem si tím 100% jistý, protože jsem byl tak unavený že se mi to vážně mohlo jen zdát, ale Akio mě ráno vyvedl z omylu. " To asi nebyly jen petardy nebo něco takového že? " optal jsem se jej. " Ne... výbuch... " odpověděl. " A nevíš kde přibližně to mohlo být... " optal jsem se. " Kancelář... a okolí... " odpověděl mi a už věděl co asi bude následovat. * Kancelář... to není dobré... * pomyslel jsem si. " Jdeme... " řekl jsem mu, a poté jsme se vydali ke kanceláři.
- Přesun -
- Přesun -
Shinobi
Rychlejším krokem jsem dorazil k domovu. Většinu věcí jsem měl při sobě, ale vždy před misí jsem si domů zašel pro pár věcí, které nepotřebuju každý den. Vstoupil jsem dovnitř a zašel do druhého patra kde byla jen knihovna a skříň. Ze skříně jsem si vytáhl hrubou bojovou vestu. Tu jsem si oblékl a do každé kapsičky si dal něco. Vzal jsem asi 5 kouřových bomb, několik ampulek s jedy, prázdné svitky a podobné věci. Poté jsem přešel ke knihovně, potáhl jednu knihu ven a po chvíli šlo uslyšet jak někde syčí pára. Ze strany jsem zatlačil do knihovny a ta se odsunula. Za knihovnou byl sejf. Jakmile jsem zadal kombinaci, sejf se otevřel a tam byla na podstavci Katana s pozlacenou rukojetí a s Platinovou čepelí. Platina je jeden z nejtvrdších kovů a také je to dobrý vodič takže se mi to hodilo. Katanu jsem vzal a připnul si jí na opasek zezadu. Poté jsem sejf zavřel, skříň dal na své původní místo a knihu vrátil. Tím se knihovna zablokovala a nešlo s ní hnout. Pomalým krokem jsem se vydal k bráně, připraven na nejhorší.
- Přesun -
- Přesun -
Shinobi
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: