Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ohlásanie o Konci ^^

2 posters

Goto down

Ohlásanie o Konci ^^ Empty Ohlásanie o Konci ^^

Příspěvek pro Ryuuji Akatsuchi Mon 30 Jul - 12:16

Tak týmto by som chcel povedať to že ja a taktiež aj jedna z adminiek Shijin Hyuuga tak ju môžete všetci poznať od dnes končí s týmto fórom.
Niekedy ak sa človek pozrie dozadu napríklad ako ja čo hrám cez 4 roky fórka vždy je to o tom istom vždy sa musí nájsť proste niekto komu sa niečo nepáči a zvyčajne to bolo vždy tak že to bolo na tom kto mal aspoň nejakú moc ^.^ . Ak si troška pozriete do svedomia je to určite tak prvé fórum na ktorom som bol kde bol Hehe hlavný a vytvoril úplne základ fór niekto mal problém muselo padnúť. Ďalšie bolo Marošove tam to isté. Alebo dokonca Buggyho proste vždy každý mal problémi s tým hlavním a tu bol Assasin ktorému ste tiež dali zabrať a teraz to skončilo u nej. Mňa už to proste nebaví nieje to ono vždy proste sa chcete len hádať a nie sa hrať. Napríklad ja mal som aj problémy z niekým na fórku alebo tak ale nikdy to neskončilo hádkou niečím ako mínuskami alebo niečím ako diskreditácii fóra ^.^ . Proste jediné čo je za zániky a odchádzanie ľudí si môžete vlastne sami. A napríklad Shijin poznám veľmi dlho a zmenila sa ? Mne sa to nezdá len musí vždy musí byť niekto kto udrží ten poriadok a vám sa to asi nezdá že to tak je však si skúste chvíľu aj vy adminovať ^^ a dávať pozor na všetko.

Hoc sem napíšete čo chcem ja už sa sem nepozriem ^^ jediné čo vám prajem nech sa vám darí v živote a hlavne nech máte úsmev na tvári ^^ chce to viac optimizmu menej toho zlého čo si prajeme menej tých hádok a viac odpúšťania a radšej než sa hádať kašľať nato ^^.
Ryuuji Akatsuchi
Ryuuji Akatsuchi

Počet príspevkov : 1913

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Akatsuchi

Návrat nahoru Goto down

Ohlásanie o Konci ^^ Empty Re: Ohlásanie o Konci ^^

Příspěvek pro Anonymní Wed 1 Aug - 8:43

12 tisíc opiček umírá při přečtení tohoto příspěvku...

Tý jo tak to je škoda,ale co se tady tak koukám tak za ten půl rok co jsem tu nebyl se stalo takých divných věcí až se musím tomu smát... (a né jako tomu fóru,ale těm směšným tahanicím co tu vznikly... nad těma magorama...co zde psali a tak...ale ne já nejsem taky magor.. já jsem prostě šílenej :-D )

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 1 Aug - 8:45

Ale jo,také přeji všem lidem mnoho štěstí a zdraví do budoucna...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Kagayami Sat 11 Aug - 20:53

Co tak říct na závěr? I když jsem tu jen krátce, budu se snažit, aby tu mezi sebou lidi nemuseli bojovat a hádat se, jako to bylo za vás dvou a co si pamatuji já, abyste se sem jednou mohli zase vrátit. '.'
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Počet príspevkov : 639

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Nara

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: