Sasan FanClub
+2
Akasuna no PiliKKa
Noriko Kana
6 posters
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Sasan FanClub
First topic message reminder :
na osobní požádání amdina (Assánka) jsem založila Sasuke fan club takže všichni kdo jsou posedlý Sasánem sem a koment
na osobní požádání amdina (Assánka) jsem založila Sasuke fan club takže všichni kdo jsou posedlý Sasánem sem a koment
Anonymní- Anonymní
Re: Sasan FanClub
jak vidím, tak je tu hodně příznivců Sasukeho , no já osobně proti němu nic nemám jen je občas přijde namyšlený
Anonymní- Anonymní
Kisuke- *.* Saaaakra!! xDDDDDD ty mi mluvíš z duše!! xDDDD
Shiz- Ummm to k ovšem patří k jeho dokonalé povaze xDDD představ si nenamyšlenýho Sasukeho.. to není Sasuke:D:D
Shiz- Ummm to k ovšem patří k jeho dokonalé povaze xDDD představ si nenamyšlenýho Sasukeho.. to není Sasuke:D:D
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
No jo, když nad tím tak přemýšlím, tak máš pravdu , ale já raději Itachiho než Sasukeho (vždy záporáci )
Anonymní- Anonymní
Já taky Itachi je Kiing!!Shizuka Yoru napsal:No jo, když nad tím tak přemýšlím, tak máš pravdu , ale já raději Itachiho než Sasukeho (vždy záporáci )
Anonymní- Anonymní
Itachi vubec nic nepobral všechno šlo na Sasukeho.....Sasuke je proste super a jestly se vám to nelíbi tak mlčte todle he Sasuke FanClub ne NESasuke FanClub !
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Mlčte? Voilá, demokracie zmizla! Ach jo, tobě je něco kolem třinácti, že jo? Primárně se do postů týkajících se fanklubu nepíšou jen milostná psaníčka, ale taky kritiky, nebo třeba porovnání.
Navíc, v Narutu je doopravdy pomálu dokonale promyšlených charakterů a Sasuke fakt dokonale promyšlený není. Kabuto je dokonale promyšlený charakter, kupříkladu.
Navíc, v Narutu je doopravdy pomálu dokonale promyšlených charakterů a Sasuke fakt dokonale promyšlený není. Kabuto je dokonale promyšlený charakter, kupříkladu.
Anonymní- Anonymní
Souhlasím s Hentaiákem A ano jak píšou další kolegové Itachi je best
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
OT: Hentai x Ecchi, to je rozdíl! Ale aby vás to neiritovalo, tak si udělám jinou mno.. xD
EDIT: Spokojen?
EDIT: Spokojen?
Anonymní- Anonymní
Ale notak dej si to tam teď si z tebe nemůžu dělat srandu Leda tak Star Wars Temari to mě dostalo no
Shinobi
Klan:
Mno, ty jsi Uchiha a jsi vůdce Amegakure? Navíc, ten tvůj mucínek nemá ani Sharingan...
A ano, tomu se říká mix oblíbenosti(říká se tomu, takže tomu tak říkám jen já.. xD), aneb, moje oblíbená postava je Temari a film mám rád SW
A ano, tomu se říká mix oblíbenosti(říká se tomu, takže tomu tak říkám jen já.. xD), aneb, moje oblíbená postava je Temari a film mám rád SW
Anonymní- Anonymní
Já jsem epickej fanda SW teda a jakej mucínek ?
Shinobi
Klan:
A to musí mít na avatáru sharingan ?
Shinobi
Klan:
Aha a proto musí mít na obrázku Sharingan to nedává smysl
Shinobi
Klan:
Nedává smysl? Tak to promiň, myslel jsem, že když hraješ tuhle hru, tak víš, že Uchihové mají Sharingan, tak to promiň.
Anonymní- Anonymní
Andrew_Deer:jen tak pro tebe ty řeknu že každy uchihovec nemá sharingan je to jen nahoda genů a klanů dohromady
Anonymní- Anonymní
Hikari: Moc oceňuji, že jsi mě to pověděla, děkuji, ale jak říká Yoshiro, Neuro sharingan určitě má. Ale myslím, že je skromný, tak ho neukazuje.
Anonymní- Anonymní
Ale no tak pánové!!^^ Uklidněte hormony a vraťte se do klidu!^^
Každý může mít jako avatar co chce, jakoukoli oblíbenou postavu a projevit svůj názor, že?^^
Takže klid!^^ Já mám taky ráda Itachiho, je to moc fajn postava a měl to těžký, ale i Sasukeho!^^ Konec diskuzí, ne?^^
Chjoooo s vámi je to těžké! xDD
Každý může mít jako avatar co chce, jakoukoli oblíbenou postavu a projevit svůj názor, že?^^
Takže klid!^^ Já mám taky ráda Itachiho, je to moc fajn postava a měl to těžký, ale i Sasukeho!^^ Konec diskuzí, ne?^^
Chjoooo s vámi je to těžké! xDD
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Sasuke ta najivita ta najivita
Shinobi
Klan:
To je pravda, Sarutobi Sasuke je nejlepší postava ze Sengoku Basary. Lepší něž nějakej Uchiha, pche!
Ináč koukám, že mi dal někdo mínus k postu... Z toho se asi dočista zblázním...
Ináč koukám, že mi dal někdo mínus k postu... Z toho se asi dočista zblázním...
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Povolení tohoto fóra: