Tsunadin "dívčí" klub
Tsunadin "dívčí" klub
Napadlo mě, založit Tsunadin dívčí klub, muži jsou tu v početné převaze. Ukažme jim, že nejsme slabé a že si snámi nemůžou hrát! Musíme dát ženám do podvědomí o téhle hře, a musíme ty muže rozdrtit!! Kdo se přidá?
Anonymní- Anonymní
Re: Tsunadin "dívčí" klub
Napůl znásilněná PiliKKa se přidává! xDDD
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Super! Ještě tě naučit trochu brutality.Akasuna no PiliKKa napsal:Napůl znásilněná PiliKKa se přidává! xDDD
Naposledy upravil Tsunade dne Sun 13 Feb - 16:49, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Henge!" Přeměnil jsem se na půvabnou prsatou dívku, zvednul jsem ruku a košilka mi málem praskla.
"Hlásím se!" Vykřikla jsem a v tom mi praskla uplně, prsa se rozlehla po celé místnosti a začala dusit obě ženy.
"Hlásím se!" Vykřikla jsem a v tom mi praskla uplně, prsa se rozlehla po celé místnosti a začala dusit obě ženy.
Anonymní- Anonymní
Uchopila jsem prsa mrskla jimi přes celou místnost. Vyskočila jsem při dopadu jsem mu došlápla na nos.Yoshiro Uchiha napsal:"Henge!" Přeměnil jsem se na půvabnou prsatou dívku, zvednul jsem ruku a košilka mi málem praskla.
"Zmetku!"
Anonymní- Anonymní
xDDDDDDDDDDDDDDDDD umřela jsem v záchvatu smíchu! xDDDDDDDDDDD
Shinobi
Chytil jsem se bradavek a brečel jsem a kůže se mi trhala z obličeje kvůli takovému odporu vzduchu přitom když jsem letěl pokojem a henge zmizelo.
Anonymní- Anonymní
Zdvihla jsem ho do vzduchu. "Za to zaplatíš! PiliKKo uč se!" Levou rukou jsem ho držela pod krkem a pravou ho nemilosrdně mlátila.Yoshiro Uchiha napsal:Chytil jsem se bradavek a brečel jsem a kůže se mi trhala z obličeje kvůli takovému odporu vzduchu přitom když jsem letěl pokojem a henge zmizelo.
Anonymní- Anonymní
"Hááái!" vzala jsem zápisníček a začala si psát poznámky.Tsunade napsal:Zdvihla jsem ho do vzduchu. "Za to zaplatíš! PiliKKo uč se!" Levou rukou jsem ho držela pod krkem a pravou ho nemilosrdně mlátila.Yoshiro Uchiha napsal:Chytil jsem se bradavek a brečel jsem a kůže se mi trhala z obličeje kvůli takovému odporu vzduchu přitom když jsem letěl pokojem a henge zmizelo.
Shinobi
Přeměnil jsem se na Tsunade.
"Co děláš sakra?! Piliko! Zachraň mě!! Vyzkoušej tu tvojí sílu!"
"Co děláš sakra?! Piliko! Zachraň mě!! Vyzkoušej tu tvojí sílu!"
Anonymní- Anonymní
"První bod. Pořádně je zmlátit a nemít s nimi slitování." Znovu jsem ho udeřila a Yoshirovi vypadli zuby.
"Druhý krok, vykastrovat!" Dala jsem mu kolenem do místa, které miluje ze všeho nejvíc.
"Třetí krok, zlámat jim žebra." praštila jsem ho do hrudi a Yoshiro narazil do zdi.
"Druhý krok, vykastrovat!" Dala jsem mu kolenem do místa, které miluje ze všeho nejvíc.
"Třetí krok, zlámat jim žebra." praštila jsem ho do hrudi a Yoshiro narazil do zdi.
Anonymní- Anonymní
"Mám to!" usmála jsem se hrdě a zavřela deníček. "Můžu to zkusit?"
Shinobi
"Samozřejmě." V očích se mi objevili dábelské ohníčky.Akasuna no PiliKKa napsal:"Mám to!" usmála jsem se hrdě a zavřela deníček. "Můžu to zkusit?"
Anonymní- Anonymní
"Hááái!" přišla jsem k Yoshirovi. "Tak za prvé mlácení...." mumlala jsme si, než jsem mu vlepila facku, že se otočil o 360 stupńů. "Potom kastrace..." nakopnutí do jakýs takýs míst. "A nakonec žebra." jeden pěkný kopaneček^^. "Jaké to bylo?" usmála jsem se.Tsunade napsal:"Samozřejmě." V očích se mi objevili dábelské ohníčky.Akasuna no PiliKKa napsal:"Mám to!" usmála jsem se hrdě a zavřela deníček. "Můžu to zkusit?"
Shinobi
"jsi skvělá studentka! Teď soustřeĎ do dlaně čakru. A ještě jednou ho udeř a všechnu ji najednou vypusť." usmála jsem se.Akasuna no PiliKKa napsal:"Hááái!" přišla jsem k Yoshirovi. "Tak za prvé mlácení...." mumlala jsme si, než jsem mu vlepila facku, že se otočil o 360 stupńů. "Potom kastrace..." nakopnutí do jakýs takýs míst. "A nakonec žebra." jeden pěkný kopaneček^^. "Jaké to bylo?" usmála jsem se.Tsunade napsal:"Samozřejmě." V očích se mi objevili dábelské ohníčky.Akasuna no PiliKKa napsal:"Mám to!" usmála jsem se hrdě a zavřela deníček. "Můžu to zkusit?"
Anonymní- Anonymní
Přikývla jsem, naschromáždila chakru a pořádně ho praštila do přicha, až přeletěl místnost. "Tak sensei?"Tsunade napsal:"jsi skvělá studentka! Teď soustřeĎ do dlaně čakru. A ještě jednou ho udeř a všechnu ji najednou vypusť." usmála jsem se.Akasuna no PiliKKa napsal:"Hááái!" přišla jsem k Yoshirovi. "Tak za prvé mlácení...." mumlala jsme si, než jsem mu vlepila facku, že se otočil o 360 stupńů. "Potom kastrace..." nakopnutí do jakýs takýs míst. "A nakonec žebra." jeden pěkný kopaneček^^. "Jaké to bylo?" usmála jsem se.Tsunade napsal:"Samozřejmě." V očích se mi objevili dábelské ohníčky.Akasuna no PiliKKa napsal:"Mám to!" usmála jsem se hrdě a zavřela deníček. "Můžu to zkusit?"
Shinobi
Odkašlal jsem krev, proměnil jsem se v henge zase na krásnou dívku a začal jsem jíst svačinku s plno sacharidama a prsa mi rostla a rostla a nakonec bouchla a všude se objevil kouř.
Anonymní- Anonymní
Začal jsem se ďábelský smát.
"MUHAHAHAHAHAHAHA JÁ VÍM!" Zmizel jsem v kouři a nehodlal jsem se tam nikdy víckrát ukázat po tom co mi zlomili žebra.
"MUHAHAHAHAHAHAHA JÁ VÍM!" Zmizel jsem v kouři a nehodlal jsem se tam nikdy víckrát ukázat po tom co mi zlomili žebra.
Anonymní- Anonymní
Procházela jsem kolem, když jsem uslyšela nějaké podivné zvuky. Naklonila jsem hlavu a šla se tam podívat.
,,Anoo..Co se to tu děje?" zeptala jsem se opatrně.
,,Anoo..Co se to tu děje?" zeptala jsem se opatrně.
Anonymní- Anonymní
Povolení tohoto fóra: