Končím se starostí o S1 a nadobro na NS
3 posters
Končím se starostí o S1 a nadobro na NS
Dozvěděl jsem se pár pikantností, takže nepočítejte se mnou jako hlavním správcem. Odmítám hrát na servru, kde se dělí hráči. Přeji NS hodně štěstí do budoucna budu na něj vzpomínat jen v dobrém.
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Re: Končím se starostí o S1 a nadobro na NS
Ano..Souhlasím s Faitem,navíc si nechal svou postavu,v kanclu..Bylo by dobré kdybys jí nechal alespon někým zabít,stejně tak jako všude,nebo alespon utéct a né ji nechat prostě tam..Navíc odcházet kvůli každému problému je taky dobré no
Anonymní- Anonymní
Pokuď mi napíšeš na skype klidně
Shinobi
Klan:
S postavou ano zmizím někam. Je to moje postava a nechám jí pouze zmizet. To stejné na S1.
Shinobi
Klan:
Stejně tak já končím a s tím i všechny moje postavy.Důvod je stejný jako u Neura ...Samozřejmě než skončím tak moje postavy někam zmizí
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Ano, jsem rád, že jste mi zrušili místnost a posty s popravou a den na to jste řekli, že končíte.
Anonymný- Anonymní
Zrušili jste mi místnost a posty? Já měla pocit, že jsi to chtěl sám? Alespoň jsem to vyrozuměla z toho, co mi bylo řečeno.
Trochu mě vytočilo, když jsem věděla, že je něco dohodnuté, druhý den přišla a bylo to jinak... A teď už vůbec nic nechápu xD
Trochu mě vytočilo, když jsem věděla, že je něco dohodnuté, druhý den přišla a bylo to jinak... A teď už vůbec nic nechápu xD
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Dnešek už uplně končím na NS ....Tatsuo Reigi (Mrtev - Kámen blesku se vrátil na horu odkud pochází,Sharingan který má v oko bych chtěl vrátit Arise aby kvůli tomu že jsem se takto rozhodl nebyla bez jednoho oka ) Sora Tenmitsu (zemřel při pokusu o zapečetění Hachibiho ) Yatsuho (Zemřel na stáří ) s ním chci aby byla smazána i Kemono no Sato jako můj nápad a nechci aby se v ní dále hrálo všechny postavy které v ní zbývají mohou jít kam chtějí a přidat se do jakékoli vesnice ale za tím že se smaže vesnice si stojím.Yoshizumi (Zemřel když to přehnal při trénování svého KG)......chci aby všechny moje postavy byli dány za mrtvé a nikdo za ně nemohl hrát jelikož to jsou moje výtvory a jsem s nimi docela sžitý.Určitě to chápete
Shinobi
Škoda. Takový důstojný soupeř. Mohli jsme se ještě porvat na život a na smrt :-)
Anonymný- Anonymní
Faito ale to by jsi pak skončil taky používal bych totiž i svoje OP techniky ale děkuji byl jsi taky dobrý soupeř třeba se střetneme někde jinde
Shinobi
On si ho někdo zase vezme :-D a slovy Itachiho: "Vezmu si i to druhé" :-D
Anonymný- Anonymní
Já už se nedám... radši nechám umřít svojí postavu než abych to někomu dala
Guest- Anonymní
Povolení tohoto fóra: