Fujiho byt
2 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#2 :: Herní místnosti :: Konohagakure :: Obytná část
Strana 1 z 1
Fujiho byt
Fujiho byt ve střední části Konohy , celkem blízko Hokageho budovy.Dům je většinu času čistý i když po nějaké době se musí udělat generální pořádek.V jedné ze skříní je schovaná menší zbrojírna , avšak tato skříň je zamčená.
Erigor- Počet príspevkov : 88
Re: Fujiho byt
Objevili jsme se uprostřed mého obývacího pokoje kde byl bohužel docela velký bordel.* Hmmm...asi jsem si popletl měsíce... * pomyslel jsem si." No...ehm....zabydli se tu...gauč by měl být docela čistý...kdyby něco tam je kuchyně , tam koupelna a tam...něco co tě nemusí zajímat...a měl by ses vyspat...zítra zkusím Hokageho požádat o nějakou misi tak ať mi na ní neusneš... " řekl jsem a vydal se do svého pokoje kde jsem doslova spadl na postel.* Jen doufám že se najde nějaký Hyuuga Jounin který by se o něj postaral...byl by mnohem lepší učitel než já... * pomyslel jsem si ale stále jsem jen pozoroval svůj nádherný strop xD.
Hai a Dekuji sensei
No pomalym krokem jsem zamiril do koupelny dat si sprchu. Osprchoval jsem se no a pomalu se pustil do uklidu vzal jsem par pytlu a rozdelil do nich neporadek po dokonceni cinosti jsem vytrel .
Veci v pyslych byly rozdelene tak aby si mohl Sensei rozmuslet co vyhodi a co ne to uz jsem opravdu nechtel zkoumat.
lehnul jsem si na gauc a usnul.
No pomalym krokem jsem zamiril do koupelny dat si sprchu. Osprchoval jsem se no a pomalu se pustil do uklidu vzal jsem par pytlu a rozdelil do nich neporadek po dokonceni cinosti jsem vytrel .
Veci v pyslych byly rozdelene tak aby si mohl Sensei rozmuslet co vyhodi a co ne to uz jsem opravdu nechtel zkoumat.
lehnul jsem si na gauc a usnul.
Shinjiro- Počet príspevkov : 775
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Hyuuga
Po chvíli přemýšlení jsem také usnul.
Jakmile jsem se vzbudil vesel jsem do koupelny osprchoval jsem se no a pote jsem sel hledat neco z ceho by se dalo neco udelat. k snidani.
Shinobi
Jakmile jsem se probudil tak mě napadla jedna věc.Nevěděl jsem zda je Shinjiro ještě tady , a pokud by byl , tím líp.Napadla mě jedna věc takže jsem přes sebe hodil jen plášť , vzal si masku a zmizel jsem.
Přesun
Přesun
Mezitim jsem nasel nwjaky vajicka a papriku cibuli. No nakrajel jsem cibuli, Papriku rozmichal vajicka a udelal nejake takzvane omelety trochu pepre a soli. No po tom jak jsem dosmazil dal jsem je nandal jsem je na talir a cekal Az sensei Vyleze z postele.
Shinobi
Po chvíli jsem se zase objevil ve svém pokoji , ale teď už jsem šel do obýváku který byl k mému obrovskému překvapení uklizený!No , spíš byl roztříděný do několika pytlů.* Hmmm....někdo se asi včera nudil....nebo nemá rád bordel...což je možné... * pomyslel jsem si a poškrábal se na hlavě.Poté jsem ucítil něco co už dlouho ne.* Hmmm???Omelety??Takže on tu pořád je?? * pomyslel jsem si a podíval se do kuchyně/jídelny." Hmmm??Tys našel něco z čeho jde udělat snídani???Divné... " poznamenal jsem." No..ale to nebudeme řešit...jdeme trénovat! " řekl jsem a zase se ho chytil přičemž jsme zmizeli.
Přesun oba.
Přesun oba.
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#2 :: Herní místnosti :: Konohagakure :: Obytná část
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: