Mukotushi Ururu vs. Everest
Mukotushi Ururu vs. Everest
Zabojuje si niekto so mnou???
Bojisko
Bojisko
Naposledy upravil Mukotushi Ururu dne Fri 6 Jan - 10:43, celkově upraveno 1 krát
Mukotushi Ururu- Počet príspevkov : 357
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: None
Re: Mukotushi Ururu vs. Everest
Pomalým krokom som prišiel na bojisko a vytiahol som svoj meč môžeme začať povedal som a usmial som sa.
Anonymní- Anonymní
Čakal som už na môjho protivníka meditoval som v tureckom sede. Započul som nejaký divný zvuk. Zvuk meča škripiaci o jeho pošvu. Otvoril som oči.
,, Tak ty si si na mňa priniesol meč? Dúfam, že nemáš v pláne ma sním zabiť?"
Nahodil som divný úsmev, z ktorého sa nedalo rozpoznať či je pozitívny alebo negatívny.
,, Tak ty si si na mňa priniesol meč? Dúfam, že nemáš v pláne ma sním zabiť?"
Nahodil som divný úsmev, z ktorého sa nedalo rozpoznať či je pozitívny alebo negatívny.
Shinobi
Odhodil som plášť ktorý som mal na sebe. A aktivoval som Raiton no Yoroi.
Zabiť ale kdeže povedal som tichým hlasom. Hned po mojich slovách som sa objavil vedla môjho protivníka a prudko som na neho mečom zaútočil .
Zabiť ale kdeže povedal som tichým hlasom. Hned po mojich slovách som sa objavil vedla môjho protivníka a prudko som na neho mečom zaútočil .
Anonymní- Anonymní
Ako odhodil plášť vytiahol som ruky spod rukávov a čakal čo sa stane.
Meč. Jeden z mojich prstov sa zrazu predĺžil a obmotal jeho meč. Zatiaľ nebol pod elektrickým účinkom tak som, sa tomuto útoku mohol bezpečne vyhnúť. Druhou rukou som sa dorazil od zeme a začal sa v sede šúchať smerom od môjho protivníka. počas toho ako som sa prestal šuchať vyskočil som spravil premet a postavil sa na ruky. Môj prst stále zabraňoval meču aby mi ublížil. Počas toho ako som sa pohyboval prst sa ako keby sám predlžoval, až nakoniec prestal potiahol meč smerom ku mne struhujúcim pohybom
Meč. Jeden z mojich prstov sa zrazu predĺžil a obmotal jeho meč. Zatiaľ nebol pod elektrickým účinkom tak som, sa tomuto útoku mohol bezpečne vyhnúť. Druhou rukou som sa dorazil od zeme a začal sa v sede šúchať smerom od môjho protivníka. počas toho ako som sa prestal šuchať vyskočil som spravil premet a postavil sa na ruky. Môj prst stále zabraňoval meču aby mi ublížil. Počas toho ako som sa pohyboval prst sa ako keby sám predlžoval, až nakoniec prestal potiahol meč smerom ku mne struhujúcim pohybom
Shinobi
Ja som len nehybne stál. Ruky som zložil do tvaru pečate. (Výchylka temnéj chakry)
Zvolal som a okolo mňa nastal výbuch chakry toto môj protivník zrejme nečakal a tak sa mu očividne nepodarilo vziať môj meč.
Zvolal som a okolo mňa nastal výbuch chakry toto môj protivník zrejme nečakal a tak sa mu očividne nepodarilo vziať môj meč.
Anonymní- Anonymní
Môj prst bol od toho výbuchu celý spálený. Oddelil som ho teda z môjho tela, a prst sa znova zacelili do normálu. Našťastie ja som bol v bezpečnej vzdialenosti takže, jediné čo ma zasiahlo bola tlaková vlna, ktorú výbuch spôsobil. Na sekundu som sa zotavil a pozeral, čo môj protivník vytvoril. Nastavil som obe ruky s vystretými prstami na môjho protivníka. Všetkých desať prstov sa teraz sa všetky blížili na môjho protivníka.
Shinobi
Pousmial som sa a zmizol som jemu útoku. Nevieš s akým jutsu máš česť povedal som a to som už stál vedla neho. Toto jutsu doposiaľ ovládli len Raikage. Moja rýchlosť je blesková. Raigaku Suhei (Bleskový prevrátený horizont)
Môjmu protivníkovy som uštedril poriadnu ranu do krku.
Môjmu protivníkovy som uštedril poriadnu ranu do krku.
Anonymní- Anonymní
Nestihol som si uvedomiť jeho útok a trafil ma. Odletel som nejakú tu vzdialenosť. NO rýchlo som sa spamätal. Moje prsta sa ťahali za mnou, a kým stihli minúť môjho súpera Zauzlil som ich ako sa teda vracali, smeroval teraz na môjho súpera uzol zo všetkých piatich uzlov. Ja som zatiaľ dopadol na zem, a aby môj súper na ďalší krát nemal ku mne prístup, predĺžil som prsty tak aby sa metali okolo môjho tela.
Shinobi
Opäť som sa dokázal vyhnúť jeho prstom. Bol som od neho dosť daleko na to aby som vymyslel nejaký plán. Stále to nechápeš? Jutsu tohoto typu nemajú šancu zasiahnuť ma! Skús niečo na diaľku! To mi nieje podobné pomáhať súperovi...
Mám to povedal som a z batohu som vytiahol silon ktorý som pripevnil na kunaie. Potom som hodil každý iným smerom jeden letel na pravo od môjho protivníka a další na ľavo.
Mám to povedal som a z batohu som vytiahol silon ktorý som pripevnil na kunaie. Potom som hodil každý iným smerom jeden letel na pravo od môjho protivníka a další na ľavo.
Anonymní- Anonymní
Stihol som si všimnúť čo môj protivník robí. Určite nejaký jeho plán musím to zastaviť. Keď hodil kunaie moje prst zmenili smer a zamierili pohybom rýchlejším akým sa doposiaľ hýbali. Keď ich stihli dohnať. Obmotali sa okolo kunaiov, aby ich zastavili. Teraz dva z mojich prstom Držali kunaie v rukách, no ostatných osem zostalo na mieste. 2 ďalšie sa začali znova pohybovať. Smerom k môjmu protivníkovi.
Shinobi
Ps- Prepáč dnes som nejak nestýhal NS GO ON
Prstom som sa snažil vyhnúť poskakoval som z miesta na miesto. Cakal som ci má môj protivník nejakú taktiku.
Prstom som sa snažil vyhnúť poskakoval som z miesta na miesto. Cakal som ci má môj protivník nejakú taktiku.
Anonymní- Anonymní
Môj protivník sa dokázal vyhýbať mojim dvom prstom. No počkal som kým sa moje prsty dostatočne predĺžili. No zrazu sa za mojím protivníkom ďalšie 2 prsty. Smerovali priamo na neho. Predné dva sa tiež pokúšali trafiť ho a nasmerovať na ti druhé dva.
Shinobi
V poslednej chvíli som si všimol dalšie prsty. Vytiahol som zbrane posledné slovo rozsekanie. Saigo NoKotoba Kaita Povedal som a okolo mna sa začalo točiť obrovské množstvo zbraní. vyzeralo to ako keby bola okolo mňa píla. Dokonca som odsekol protivníkovi dva prsty čo mohlo zrejme bolieť.
Anonymní- Anonymní
Jeho techniky bola impozantná. Nikdy som niečo také nikdy nevidel. Prsty my síce odsekol, ale žiadnu bolesť som necítil. Prečo asi? Všetky štyri prsty sa zborili do zeme. Jediné čo bolo teraz počuť bolo protivníkove ryndžanie zbraní. Až vo chvíli keď, protivník skončil jeho techniku, pod protivníkom začala praskať zem. Vnoril s jeden z mojich prstov. Za ním nasledoval ďalší a ďalší. Teraz všetky štyri prsty zaútočili zo spodu.
//ešte dotaz k tvojím bodom, nemal by si mať 4 u chakry???
//ešte dotaz k tvojím bodom, nemal by si mať 4 u chakry???
Shinobi
(jj len momentalne nemam cas na prerobenie Más skype?)
Co to? Povedal som prekvapene. Bleskové brnenie som zrušil aby som neutrácal vela chakry. Snazil som uskočiť ale jeden z prstov ma zachytil.
Dosť dobré pomyslel som si ale istotne mu to uberá chakru...
Co to? Povedal som prekvapene. Bleskové brnenie som zrušil aby som neutrácal vela chakry. Snazil som uskočiť ale jeden z prstov ma zachytil.
Dosť dobré pomyslel som si ale istotne mu to uberá chakru...
Anonymní- Anonymní
// kony__
Konečne.
Prsty naďalej pokračovali v útoku, tak aby môjho nepriateľa unavili. Ja som sa konečne chystal odhaliť celý plán a ukázať môjmu nepriateľovi, moju pravú silu.
ďalšie 2 prsty sa znova snažili zaútočiť zo zadu.
Konečne.
Prsty naďalej pokračovali v útoku, tak aby môjho nepriateľa unavili. Ja som sa konečne chystal odhaliť celý plán a ukázať môjmu nepriateľovi, moju pravú silu.
ďalšie 2 prsty sa znova snažili zaútočiť zo zadu.
Shinobi
Ja som sa len snažil ho donútiť aby použil najsilnejšie jutsu aké má. Neustále som pobehoval s prstom okolo nohy a ničil som dalšie prsty ktoré sa obnovovali.
Síce som naberal únavu ale každým krokom som si doplnal chakru.
Síce som naberal únavu ale každým krokom som si doplnal chakru.
Anonymní- Anonymní
Teraz sa do boja zapojili aj posledné 2 prsty. Všetkých 8 prstov teraz útočilo v spŕške úderov. Posledné dva prsty sa dostali z dohľadu môjho nepriateľa a tak netušil, čo mám v pláne. Aj keď pod vplyvom mojich útokov, ho to očividne nezaujímalo.
Shinobi
Rany ktoré som dostával dosť boleli. Dostával som údery z každých strán no ja som ruky pevne držal v zovretí a snažil som sa to prestať cítiť potreboval som vidiet jeho hlavný útok. Mal som ešte dostatok chakry na zopár jutsu ale setril som si ju.
Anonymní- Anonymní
Tri prsty z ôsmich sa zrazu splietli do kopy a vytvorili masívny uzol o veľkosti päste. Teraz nasledoval rany za ranami od tohoto uzla. No boli sprevádzané aj ranami ostatných prstov.
,, Ak budeš pokračovať týmto spôsobom, moc času ti nezostáva. Tvoje telo síce vydrží no ty nevidíš krvné podliatiny, ktoré moje kamenné prsty robia, tie sa objavia až časom." Zakričal som cez obranou z mojich prstov. Môj výraz naznačoval, že protivník je v hrsti.
,, Ak budeš pokračovať týmto spôsobom, moc času ti nezostáva. Tvoje telo síce vydrží no ty nevidíš krvné podliatiny, ktoré moje kamenné prsty robia, tie sa objavia až časom." Zakričal som cez obranou z mojich prstov. Môj výraz naznačoval, že protivník je v hrsti.
Shinobi
Povolení tohoto fóra: