Hideove techniky
2 posters
Hideove techniky
Názov Techniky: Fuuton- Bōfū-rin
Rank: C, B, S
Element: Fuuton
Zaradenie: Ninjutsu/Kinjutsu
Popis techniky + účinok: Technika sa skladá z troch stupňov.
1.Stupeň: Užívateľ nahromadí čakru do pľúc kde ju zmieša zo svojou elementárnou čakrou. Po tomto procese vydýchne (Vypustí ju cez ústa... žiaden zvuk) a vytvorí sa veterná vlna (vietor... neviem ako popísať), ktorá na tomto stupni odrazí obyčajné zbrane ako kunaie, shurikeny a pod., so súperom to neurobí skoro nič. Kedže to je vietor, trochu zabrzdí súpera.
2.Stupeň:Hm... Vytvára sa tak isto, ale spotrebováva viac čakry a proces miešania trvá dlhšie. Tento stupeň už má devastujúce sečné účinky. Súpera to odhodí, čím mu môže spôsobiť sečné zranenia, dokáže preraziť Raiton techniku a spomaliť až zastaviť suiton techniku.
3.Stupeň: Tento stupeň zametie aj s dotonom do ranku B. Po stretnutí zo súperom toto jutsu doslova roztrhá ninju na kúsky. Proces trvá oveľa dlhší čas a viac čakry.
Nevýhody/Slabiny:
1.Stupeň: Dopad na užívateľove pľúca, spôsobuje silné zadýchanie, tým pádom, spomalené reflexy.
2.Stupeň: Žerie obrovské množstvo čakry, zadýchanie, silný dopad na pľúca s vykašliavaním krvi. Každým použitím sa pľúca poškodzujú, ak to bude robiť bez časového odstupu, zničenie pĺúc./ Slabiny: Katon, Doton, silný Fuuton.
3.Stupeň: Pri použití to roztrhá užívateľové pľúca, a ak nedostane do pár minút po použití pomoc od medika na vysokej úrovni... Zomiera.. A dosť bolestne. Tento stupeň je druh "Posledné jutsu, použité v jeho živote" /Slabiny: Silný Doton, Katon...
Užívateľ: Hideo Uzumaki (zvitok mám ja toto sa asi učiť chcieť nebudete )
Rank: C, B, S
Zaradenie: Ninjutsu/Kinjutsu
Popis techniky + účinok: Technika sa skladá z troch stupňov.
1.Stupeň: Užívateľ nahromadí čakru do pľúc kde ju zmieša zo svojou elementárnou čakrou. Po tomto procese vydýchne (Vypustí ju cez ústa... žiaden zvuk) a vytvorí sa veterná vlna (vietor... neviem ako popísať), ktorá na tomto stupni odrazí obyčajné zbrane ako kunaie, shurikeny a pod., so súperom to neurobí skoro nič. Kedže to je vietor, trochu zabrzdí súpera.
2.Stupeň:Hm... Vytvára sa tak isto, ale spotrebováva viac čakry a proces miešania trvá dlhšie. Tento stupeň už má devastujúce sečné účinky. Súpera to odhodí, čím mu môže spôsobiť sečné zranenia, dokáže preraziť Raiton techniku a spomaliť až zastaviť suiton techniku.
3.Stupeň: Tento stupeň zametie aj s dotonom do ranku B. Po stretnutí zo súperom toto jutsu doslova roztrhá ninju na kúsky. Proces trvá oveľa dlhší čas a viac čakry.
Nevýhody/Slabiny:
1.Stupeň: Dopad na užívateľove pľúca, spôsobuje silné zadýchanie, tým pádom, spomalené reflexy.
2.Stupeň: Žerie obrovské množstvo čakry, zadýchanie, silný dopad na pľúca s vykašliavaním krvi. Každým použitím sa pľúca poškodzujú, ak to bude robiť bez časového odstupu, zničenie pĺúc./ Slabiny: Katon, Doton, silný Fuuton.
3.Stupeň: Pri použití to roztrhá užívateľové pľúca, a ak nedostane do pár minút po použití pomoc od medika na vysokej úrovni... Zomiera.. A dosť bolestne. Tento stupeň je druh "Posledné jutsu, použité v jeho živote" /Slabiny: Silný Doton, Katon...
Užívateľ: Hideo Uzumaki (zvitok mám ja toto sa asi učiť chcieť nebudete )
Naposledy upravil Hideo Uzumaki dne Fri 6 Jan - 19:28, celkově upraveno 1 krát
Daiki Ayme- Student Akademie
- Počet príspevkov : 1090
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Re: Hideove techniky
Omlouvám se za spam, ale tohle si šlohl ve Skirimu. Mám pravdu?
Anonymní- Anonymní
to snad ani neni mozne tak to to fakt uz je moc asi dostanem infarkt a ze ja robim blbosti to to neni mozne, na tomto sa budem smiat cely zivot Skyrim nechces byt este nord ? maj aj summona draka a budes ho odvolavat sposobom ze ho zabijes a vysajes mu silu boze ja asi zacnem plakat aaaaaaa kks ty bud komik sa urcite ujmes to to bol ten najlepsi vtip aky som videl boze lezim pod stolom to to nieee prosim usetri ma fakt ta prosim uz nerob taketo veci lebo zomriem na udusenie pri smiechu
Anonymní- Anonymní
Hm... Bethesda o tom nevie... a ja sa riadim pravidlom, čo ma uši nevidia a oči nepočujú... To srdce nebolí
Matiro: Nie... Nechcem byť špinavý, dosekaný, potetovaný a tupý nord, s tendenciou vraždenia sa navzájom... Draka nechcem... Ak tak, jedine zabiť...
A nie je úplne ako zo skyrimu. Len som sa inšpiroval krikom
Matiro: Nie... Nechcem byť špinavý, dosekaný, potetovaný a tupý nord, s tendenciou vraždenia sa navzájom... Draka nechcem... Ak tak, jedine zabiť...
A nie je úplne ako zo skyrimu. Len som sa inšpiroval krikom
Shinobi
Technika zamietnutá. Ovládanie zvuku je už na fóre vedené ako Kekkei Genkai.
Midotsuchi- Počet príspevkov : 302
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Edit, nemá to spoločné nič so zvukom...
Shinobi
1. Stupeň - http://naruto.wikia.com/wiki/Wind_Release:_Vacuum_Wave
2. Stupeň - http://naruto.wikia.com/wiki/Wind_Release:_Vacuum_Serial_Waves
Áno, máš tam menšie zmeny, ale základ je ten istý.
2. Stupeň - http://naruto.wikia.com/wiki/Wind_Release:_Vacuum_Serial_Waves
Áno, máš tam menšie zmeny, ale základ je ten istý.
Naposledy upravil Aotsuchi dne Sat 7 Jan - 8:56, celkově upraveno 2 krát
Shinobi
Klan:
(Tamto ešte nejak vymyslím)
Názov Techniky: Fuuton: Kaze no ha
Úroveň: C, B, A
Zaradenie: Ninjutsu
Popis techniky: Okolo užívateľa sa vytvorí slabá vrstva vetra, ktorú nie je možné zahliadnuť voľným okom. Ak sa priblíži súper, alebo technika, užívateľ zloží pečať a z vrstvy vyrašia Veterné ostne. Ak sa to podarí, protivníka prepichnú. Technika sa bude vylepšovať. Na základnom stupni nespôsobujú súperovy vážne a hlboké zranenia.
Nevýhoda: Proti ninjutsu nepôsobí, takže všetky elementy sú slabina až na raiton, Na vyššom stupni tohto jutsu sa to môže vymknúť kontrole a prepichnúť užívateľa.
Dostupnosť techniky: Užívateľ Hideo Uzumaki (len ja )
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Názov Techniky: Kaze no kurōn
Úroveň: C-B
Popis techniky: Užívateľ pomocou vetru vytvorí klon. Tento klon berie menej čakry ako Kage Bunshin je priehľadný, takže je ťažké ho zachytiť, na nižšom stupni nedokáže bojovať, na vyššom áno. Na vyššom sa pri zničení aktivuje technika Fuuton: Kaze no ha.
Nevýhoda: Na nižšom stupni sú nevýhody všetko. Na vyššom sú nevýhody Katon, Suiton, Doton a Fuuton techniky.
Dostupnosť techniky: Hideo Uzumaki (a len ja )
Názov Techniky: Fuuton: Kaze no ha
Úroveň: C, B, A
Popis techniky: Okolo užívateľa sa vytvorí slabá vrstva vetra, ktorú nie je možné zahliadnuť voľným okom. Ak sa priblíži súper, alebo technika, užívateľ zloží pečať a z vrstvy vyrašia Veterné ostne. Ak sa to podarí, protivníka prepichnú. Technika sa bude vylepšovať. Na základnom stupni nespôsobujú súperovy vážne a hlboké zranenia.
Nevýhoda: Proti ninjutsu nepôsobí, takže všetky elementy sú slabina až na raiton, Na vyššom stupni tohto jutsu sa to môže vymknúť kontrole a prepichnúť užívateľa.
Dostupnosť techniky: Užívateľ Hideo Uzumaki (len ja )
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Názov Techniky: Kaze no kurōn
Úroveň: C-B
Popis techniky: Užívateľ pomocou vetru vytvorí klon. Tento klon berie menej čakry ako Kage Bunshin je priehľadný, takže je ťažké ho zachytiť, na nižšom stupni nedokáže bojovať, na vyššom áno. Na vyššom sa pri zničení aktivuje technika Fuuton: Kaze no ha.
Nevýhoda: Na nižšom stupni sú nevýhody všetko. Na vyššom sú nevýhody Katon, Suiton, Doton a Fuuton techniky.
Dostupnosť techniky: Hideo Uzumaki (a len ja )
- Spoiler:
Naposledy upravil Hideo Uzumaki dne Tue 10 Jan - 17:09, celkově upraveno 2 krát
Shinobi
Fuuton: Kaze no ha - povolená.
Kaze no kurōn - neviditeľný? Ide predsa o klon, takže tvoju kópiu. Toto odstráň a technika bude povolená.
Kaze no kurōn - neviditeľný? Ide predsa o klon, takže tvoju kópiu. Toto odstráň a technika bude povolená.
Shinobi
Klan:
Hm... edit
Shinobi
Mohol si napísať priehladný, ale to je na tebe.
Shinobi
Klan:
Sry... zle som to pochopil.. Edit
Shinobi
Similar topics
» Techniky Taschera Osferatu - Rozšířená verze včetně povolených techniky a pečetí
» Atarove techniky - Suitonu a Raitonu A Techniky z Hiramekarei
» Techniky Klanu Heiki + Fuutonove techniky, Naokiho
» Techniky
» Chi-techniky
» Atarove techniky - Suitonu a Raitonu A Techniky z Hiramekarei
» Techniky Klanu Heiki + Fuutonove techniky, Naokiho
» Techniky
» Chi-techniky
Povolení tohoto fóra: