Gaara
+3
Shijin Hyuuga
Hiroshi Siakhi
Akasuna no Ruki
7 posters
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Gaara
Jméno
Gaara
Věk
16
Datum narození
January 19
Hodnost
Genin
ak nemuzu bej kazekage tak genin
Vesnice
Suna
Oblíbené
Klid,
Neoblíbené
otravný lidi co my jdou do cesty
Povaha
Tichej klidnej
Kekkei Genkai
žádnej
Genin Chunin:
normalny sila jak Gaara,Jounin:jak gaara kazekage
Životopis:Moje meno je Gaara už od svojich 10 rokov žijem sám v dedine s názvom Sunagakure (Piesočná). Moji rodičia boli zabití neznámymi ninjami. Dovtedy som nemal ani len potuchy čo slovo ninja znamená. Zaprisahal som sa že svoju rodinu pomstím. Tvrdý tréning a odvaha sa mi vyplatili na ninja akadémií. Dostal som hodnosť genin. Už sa teším na to ako sa naučím nové techniky ktoré mi pomôžu splniť svoj cieľ.
Gaara
Věk
16
Datum narození
January 19
Hodnost
Genin
ak nemuzu bej kazekage tak genin
Vesnice
Suna
Oblíbené
Klid,
Neoblíbené
otravný lidi co my jdou do cesty
Povaha
Tichej klidnej
Kekkei Genkai
žádnej
Genin Chunin:
normalny sila jak Gaara,Jounin:jak gaara kazekage
Životopis:Moje meno je Gaara už od svojich 10 rokov žijem sám v dedine s názvom Sunagakure (Piesočná). Moji rodičia boli zabití neznámymi ninjami. Dovtedy som nemal ani len potuchy čo slovo ninja znamená. Zaprisahal som sa že svoju rodinu pomstím. Tvrdý tréning a odvaha sa mi vyplatili na ninja akadémií. Dostal som hodnosť genin. Už sa teším na to ako sa naučím nové techniky ktoré mi pomôžu splniť svoj cieľ.
Naposledy upravil Gaara dne Wed 4 Jan - 14:34, celkově upraveno 4 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Gaara
Neoblíbené: Sasuke Uchiha,Naruto Uzumaki
???
Ty... Hele... Jsi při smyslech?
Nemá smysl ptát se na něco jiného, protože dokud si nepřečteš pravidla, vše okolo a dokud se nenaučíš psát, tak nic nepovolím xD
???
Ty... Hele... Jsi při smyslech?
Nemá smysl ptát se na něco jiného, protože dokud si nepřečteš pravidla, vše okolo a dokud se nenaučíš psát, tak nic nepovolím xD
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
hele ja jsem tady novi prisel jsem z jinych stranek a na 3 som hokage jsem jinak naucenej
Anonymní- Anonymní
Ľutujem tie tri fóra... ale na každom si si hádam prečítal pravidá, tak keď si prečítaš aj miestne pravidlá predíjdeš hádkam.
Anonymní- Anonymní
Prosím ťa skutočne si prečítaj pravidlá pretože sa mi chce plakať pri tomto životipse keď to čítam. Aj keď by som nemal komentovať živoťáky ale to už je hanba pre Sunu.
Valstné techniky neboli vlastné pretože si ich skopčil niekde z naruto wikie. Tam sa dávajú len techniky ktoré si ty vymyslel z tvojej hlavy.
Valstné techniky neboli vlastné pretože si ich skopčil niekde z naruto wikie. Tam sa dávajú len techniky ktoré si ty vymyslel z tvojej hlavy.
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Povolení tohoto fóra: