Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Moeagaru burūrirī Fuujin

2 posters

Goto down

Moeagaru burūrirī Fuujin Empty Moeagaru burūrirī Fuujin

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 14:21

Název: Moeagaru burūrirī Fuujin
Popis: Dovolí uživateli zapečetit uniklou čakru protivníka, tato čakra nesmí být uvnitř těla, nebude to mít efekt, musí být prostě mimo tělo - např. bijuu
Tato čakra se zapečetí na svitek který u sebe musí mít uživatel. Nebo by tu čakru musel zapečetit do sebe a to by ho zabilo. V okamžiku kdy se zapečetění čakry povede tak svitek shoří a nezůstane po něm ani popel.
Výhody: Dokáže to zkrotit bijuu, tím že to tu čakru nepotlačí, ale zapečetí jinam, takže to bijuu na nějakou dobu dostatečně oslabí, aby se tak neprojevoval.
Nevýhody: Jak jsem psal musí to být čakra mimo tělo člověka na kterého je jutsu použito. Po použití člověk dostane vysokou horečku a bude mít zimnici, pokud okamžitě někdo nezasáhne hrozí smrt. Pak zůstane v bezvědomí nejméně 12 hodin a neprobudí ho nic na světě. Musí u sebe mít prázdný svitek na který tu čakru zapečetí, jinak by musel čakru zapečetit do sebe, nebo do někoho jiného a to by způsobilo smrt toho do koho čakru zapečetil. Velká spotřeba čakry.
Zařazení: Fuujinjutsu, možná kinjutsu
Rank: A
Vzhled: Hořící květ modré vodní lilie.

Naposledy upravil Arget Maireto dne Fri 30 Dec - 15:43, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Moeagaru burūrirī Fuujin Empty Re: Moeagaru burūrirī Fuujin

Příspěvek pro Midotsuchi Fri 30 Dec - 15:38

A-rank, ale asi by si sa mal najskôr poradiť s Assasinom. Schopnosť potláčať Bijuu má v mange iba Mokuton. Wink
Midotsuchi
Midotsuchi

Počet príspevkov : 302

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 15:43

Jo, neboj a jinak díky, já se v těch rancích nevyznám Very Happy a ještě jedna věc...nejsme manga ani anime Wink neber to jak útočení, je to jen připomínka na kterou hodně lidi zapomínají a krom toho, já bych byl po té technice na pokraji smrti, ale s použitím mokutonu člověk není.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Midotsuchi Fri 30 Dec - 15:46

Ja proti tomu nič nemám. xD V hre už je oveľa viac hráčov, ktorí dokážu Bijuu skrotiť. Ale Assasin na to často poukazuje, takže do jeho Mokutonu sa ja radšej nestarám. xD
Midotsuchi
Midotsuchi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 19:13

Len tak odveci na čo su vlastne potom bijuu a jinchuuriky ked asi polovica hracou ich vie ovladat alebo skrotit.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 19:26

Jen tak od věci...nečetl jsi co jsme tady psali, nebo máš tak blbou paměť? (Na blbou otázku...blbá odpověď!)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Midotsuchi Fri 30 Dec - 20:13

Polovica ich zasa nie. A skutočne neviem. Ty si Jinchuuriki, ty by si mal poznať odpoveď. Wink
Midotsuchi
Midotsuchi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 20:16

Very Happy Arget klud ja ti nic nehovorim ja len ze je tu asi 30 uchihou ktori ovladaju bijuu a proste k tomu dost hracou Very Happy a cital som to co ste pisali a normalne som sa spital takze co ti vadi Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 20:25

Jo, ale já je dokážu zkrotit jen tak že při tom, bez toho, aby mě pak někdo zachránil zemřu. Takže příklad:
Ayame ztratí kontrolu, promění se v Nibi, ale pečeť není plně prolomena, já na nibi použiji tuhle pečetící techniku a tou zapečetím čakru nibi mimo ni na jiný sviek, ta pak zeslábne a nebude schopná odolávat dál Ayamině vůli, akorát mě pak musí někdo zachránit.
Spolu s čakrou kterou Hokage vkládá do pečetě se pak Nibi neutralizuje a od mne bude zatlačená zpátky, protože nechce ztratit velké množství čakry a i kdyby se to stalo, pak nad ní Ayame snadno vyhraje a bude moci čerpat její čakru.

Nebo teoreticky by se to dalo použít i na susan'o

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 20:30

Tuto techniku chceš vedieť ako Genín a nemôžeš si vymislieť niečo normálne assasin ti to podla mňa neschváli

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 20:34

Ty by jsi sem neměl psát a už vůbec ne psát za Assasina. Wink Jenom tady spamuješ, takže se poroučím, odpověděl jsem na poslední otázku a to Matiovi, samozřejmě Adminům odpovím, ale normálním hráčům teď už ne, promiňte, ale Midotsuchi to schválil na půl, teď už jen počkat kdy se objeví Assasin. Wink Mějte se v tomto tématu hezky, poroučím se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 20:35

Môžem si písať kam chcem a stým nič neurobíš a za Assasina tu nepíšem

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Fri 30 Dec - 21:25

Mě se to nelíbí zdá se mi to moc silné. NAvíc aby to uměl gennin? To je trošku moc ne ? Wink
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki

Počet príspevkov : 1466

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 22:00

V popise techniky je napísané, že dokáže zapečatiť len chakru uniknutú z tela. Doslovne tá čo je mimo tela. To znamená, že ten kúsok chakry čo Jinchuurikymu ujde zapečatí ale z tela nič nevezme. Možno zruší Bijuu plášť lenže to je mizerná časť chakry, takže sa opäť v momente obnoví. Žiadne krotenie Bijuu podľa popisu si len lízneš trochu chakry a odpáliš ju do pekla.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 22:27

ANO! Vidím že jsi to pochopil, není to jako mokuton co zatlačí bijuu úplně zpět, ale já můžu jen to co není opravdové tělo, ale třeba tělo tvořené z čakry.
Ale jinak, bijuu se bude snažit ten plášť udržet, takže budu pokračovat v pečetění, nenechá se porazit človíčkem jako jsem já. Tím vlastně zamezím dalšímu nabývání ocasů, je to jen taková zdržovačka, pokud se bijuu nevzdá a nevrátí se zpátky. Což neočekávejte.
(Odpověděl jsem jen proto že je to inteligentní příspěvek. Na příspěvky typu: "Já si můžu psát kde chci." Nereaguji!)
Takže jak jsem řekl...jsem schopný zapečetit jen čakru mimo tělo: susan'o, bijuu... (Neznám další takové techniky, možná by to šlo i s Raiton yoroi, ale to by byla blbost se přizabít jen kvůli bleskovému brnění.)Nic víc, zatím co mokuton dokáže úplně potlačit bijuu, mě by se to povedlo jen v případě že se bijuu nevzdá a pečetěním ztratí tolik čakry že jinchuriki dokáže opět ovládnout, nebo zatlačit démona zpět. A potom potřebuji aspoň první pomoc a následné odvezení do nemocnice, abych vůbec přežil. Mokutonem se nezabijete..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 22:30

Kludne neodpovedaj je mi to jedno len sa ta chem niečo spítať ked si genín prečo sa učíš A techniku ??

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 22:36

Podívej se na body...a pak si přečti v pravidlech a oznámeních o bodech zaměření Wink

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 22:39

oki ja som sa len pítal

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 22:43

Já jsem ti odpověděl tak krátce protože se dívám na film - ghost rider cheers po 1527 Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 22:52

Very Happy:D mala by vísť 2 aj

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Midotsuchi Sat 31 Dec - 9:42

Ehm, zdá sa, že sme sa nepochopili. Ja som schválil iba techniku ako takú. O tom, že sa ju budeš učiť ako Genin, nepadlo ani slovo. Ja výhody nepovoľujem. Od toho sú tu iní.
Midotsuchi
Midotsuchi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 31 Dec - 16:54

Aotsuchi............ podívej se mu na body a přestaň se čílit Wink xD

Anonymní
Anonymní