Moeagaru burūrirī Fuujin
2 posters
Moeagaru burūrirī Fuujin
Název: Moeagaru burūrirī Fuujin
Popis: Dovolí uživateli zapečetit uniklou čakru protivníka, tato čakra nesmí být uvnitř těla, nebude to mít efekt, musí být prostě mimo tělo - např. bijuu
Tato čakra se zapečetí na svitek který u sebe musí mít uživatel. Nebo by tu čakru musel zapečetit do sebe a to by ho zabilo. V okamžiku kdy se zapečetění čakry povede tak svitek shoří a nezůstane po něm ani popel.
Výhody: Dokáže to zkrotit bijuu, tím že to tu čakru nepotlačí, ale zapečetí jinam, takže to bijuu na nějakou dobu dostatečně oslabí, aby se tak neprojevoval.
Nevýhody: Jak jsem psal musí to být čakra mimo tělo člověka na kterého je jutsu použito. Po použití člověk dostane vysokou horečku a bude mít zimnici, pokud okamžitě někdo nezasáhne hrozí smrt. Pak zůstane v bezvědomí nejméně 12 hodin a neprobudí ho nic na světě. Musí u sebe mít prázdný svitek na který tu čakru zapečetí, jinak by musel čakru zapečetit do sebe, nebo do někoho jiného a to by způsobilo smrt toho do koho čakru zapečetil. Velká spotřeba čakry.
Zařazení: Fuujinjutsu, možná kinjutsu
Rank: A
Vzhled: Hořící květ modré vodní lilie.
Popis: Dovolí uživateli zapečetit uniklou čakru protivníka, tato čakra nesmí být uvnitř těla, nebude to mít efekt, musí být prostě mimo tělo - např. bijuu
Tato čakra se zapečetí na svitek který u sebe musí mít uživatel. Nebo by tu čakru musel zapečetit do sebe a to by ho zabilo. V okamžiku kdy se zapečetění čakry povede tak svitek shoří a nezůstane po něm ani popel.
Výhody: Dokáže to zkrotit bijuu, tím že to tu čakru nepotlačí, ale zapečetí jinam, takže to bijuu na nějakou dobu dostatečně oslabí, aby se tak neprojevoval.
Nevýhody: Jak jsem psal musí to být čakra mimo tělo člověka na kterého je jutsu použito. Po použití člověk dostane vysokou horečku a bude mít zimnici, pokud okamžitě někdo nezasáhne hrozí smrt. Pak zůstane v bezvědomí nejméně 12 hodin a neprobudí ho nic na světě. Musí u sebe mít prázdný svitek na který tu čakru zapečetí, jinak by musel čakru zapečetit do sebe, nebo do někoho jiného a to by způsobilo smrt toho do koho čakru zapečetil. Velká spotřeba čakry.
Zařazení: Fuujinjutsu, možná kinjutsu
Rank: A
Vzhled: Hořící květ modré vodní lilie.
Naposledy upravil Arget Maireto dne Fri 30 Dec - 15:43, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Moeagaru burūrirī Fuujin
A-rank, ale asi by si sa mal najskôr poradiť s Assasinom. Schopnosť potláčať Bijuu má v mange iba Mokuton.
Midotsuchi- Počet príspevkov : 302
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Jo, neboj a jinak díky, já se v těch rancích nevyznám a ještě jedna věc...nejsme manga ani anime neber to jak útočení, je to jen připomínka na kterou hodně lidi zapomínají a krom toho, já bych byl po té technice na pokraji smrti, ale s použitím mokutonu člověk není.
Anonymní- Anonymní
Ja proti tomu nič nemám. xD V hre už je oveľa viac hráčov, ktorí dokážu Bijuu skrotiť. Ale Assasin na to často poukazuje, takže do jeho Mokutonu sa ja radšej nestarám. xD
Shinobi
Klan:
Len tak odveci na čo su vlastne potom bijuu a jinchuuriky ked asi polovica hracou ich vie ovladat alebo skrotit.
Anonymní- Anonymní
Jen tak od věci...nečetl jsi co jsme tady psali, nebo máš tak blbou paměť? (Na blbou otázku...blbá odpověď!)
Anonymní- Anonymní
Polovica ich zasa nie. A skutočne neviem. Ty si Jinchuuriki, ty by si mal poznať odpoveď.
Shinobi
Klan:
Arget klud ja ti nic nehovorim ja len ze je tu asi 30 uchihou ktori ovladaju bijuu a proste k tomu dost hracou a cital som to co ste pisali a normalne som sa spital takze co ti vadi
Anonymní- Anonymní
Jo, ale já je dokážu zkrotit jen tak že při tom, bez toho, aby mě pak někdo zachránil zemřu. Takže příklad:
Ayame ztratí kontrolu, promění se v Nibi, ale pečeť není plně prolomena, já na nibi použiji tuhle pečetící techniku a tou zapečetím čakru nibi mimo ni na jiný sviek, ta pak zeslábne a nebude schopná odolávat dál Ayamině vůli, akorát mě pak musí někdo zachránit.
Spolu s čakrou kterou Hokage vkládá do pečetě se pak Nibi neutralizuje a od mne bude zatlačená zpátky, protože nechce ztratit velké množství čakry a i kdyby se to stalo, pak nad ní Ayame snadno vyhraje a bude moci čerpat její čakru.
Nebo teoreticky by se to dalo použít i na susan'o
Ayame ztratí kontrolu, promění se v Nibi, ale pečeť není plně prolomena, já na nibi použiji tuhle pečetící techniku a tou zapečetím čakru nibi mimo ni na jiný sviek, ta pak zeslábne a nebude schopná odolávat dál Ayamině vůli, akorát mě pak musí někdo zachránit.
Spolu s čakrou kterou Hokage vkládá do pečetě se pak Nibi neutralizuje a od mne bude zatlačená zpátky, protože nechce ztratit velké množství čakry a i kdyby se to stalo, pak nad ní Ayame snadno vyhraje a bude moci čerpat její čakru.
Nebo teoreticky by se to dalo použít i na susan'o
Anonymní- Anonymní
Tuto techniku chceš vedieť ako Genín a nemôžeš si vymislieť niečo normálne assasin ti to podla mňa neschváli
Anonymní- Anonymní
Ty by jsi sem neměl psát a už vůbec ne psát za Assasina. Jenom tady spamuješ, takže se poroučím, odpověděl jsem na poslední otázku a to Matiovi, samozřejmě Adminům odpovím, ale normálním hráčům teď už ne, promiňte, ale Midotsuchi to schválil na půl, teď už jen počkat kdy se objeví Assasin. Mějte se v tomto tématu hezky, poroučím se.
Anonymní- Anonymní
Môžem si písať kam chcem a stým nič neurobíš a za Assasina tu nepíšem
Anonymní- Anonymní
Mě se to nelíbí zdá se mi to moc silné. NAvíc aby to uměl gennin? To je trošku moc ne ?
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
V popise techniky je napísané, že dokáže zapečatiť len chakru uniknutú z tela. Doslovne tá čo je mimo tela. To znamená, že ten kúsok chakry čo Jinchuurikymu ujde zapečatí ale z tela nič nevezme. Možno zruší Bijuu plášť lenže to je mizerná časť chakry, takže sa opäť v momente obnoví. Žiadne krotenie Bijuu podľa popisu si len lízneš trochu chakry a odpáliš ju do pekla.
Anonymní- Anonymní
ANO! Vidím že jsi to pochopil, není to jako mokuton co zatlačí bijuu úplně zpět, ale já můžu jen to co není opravdové tělo, ale třeba tělo tvořené z čakry.
Ale jinak, bijuu se bude snažit ten plášť udržet, takže budu pokračovat v pečetění, nenechá se porazit človíčkem jako jsem já. Tím vlastně zamezím dalšímu nabývání ocasů, je to jen taková zdržovačka, pokud se bijuu nevzdá a nevrátí se zpátky. Což neočekávejte.
(Odpověděl jsem jen proto že je to inteligentní příspěvek. Na příspěvky typu: "Já si můžu psát kde chci." Nereaguji!)
Takže jak jsem řekl...jsem schopný zapečetit jen čakru mimo tělo: susan'o, bijuu... (Neznám další takové techniky, možná by to šlo i s Raiton yoroi, ale to by byla blbost se přizabít jen kvůli bleskovému brnění.)Nic víc, zatím co mokuton dokáže úplně potlačit bijuu, mě by se to povedlo jen v případě že se bijuu nevzdá a pečetěním ztratí tolik čakry že jinchuriki dokáže opět ovládnout, nebo zatlačit démona zpět. A potom potřebuji aspoň první pomoc a následné odvezení do nemocnice, abych vůbec přežil. Mokutonem se nezabijete..
Ale jinak, bijuu se bude snažit ten plášť udržet, takže budu pokračovat v pečetění, nenechá se porazit človíčkem jako jsem já. Tím vlastně zamezím dalšímu nabývání ocasů, je to jen taková zdržovačka, pokud se bijuu nevzdá a nevrátí se zpátky. Což neočekávejte.
(Odpověděl jsem jen proto že je to inteligentní příspěvek. Na příspěvky typu: "Já si můžu psát kde chci." Nereaguji!)
Takže jak jsem řekl...jsem schopný zapečetit jen čakru mimo tělo: susan'o, bijuu... (Neznám další takové techniky, možná by to šlo i s Raiton yoroi, ale to by byla blbost se přizabít jen kvůli bleskovému brnění.)Nic víc, zatím co mokuton dokáže úplně potlačit bijuu, mě by se to povedlo jen v případě že se bijuu nevzdá a pečetěním ztratí tolik čakry že jinchuriki dokáže opět ovládnout, nebo zatlačit démona zpět. A potom potřebuji aspoň první pomoc a následné odvezení do nemocnice, abych vůbec přežil. Mokutonem se nezabijete..
Anonymní- Anonymní
Kludne neodpovedaj je mi to jedno len sa ta chem niečo spítať ked si genín prečo sa učíš A techniku ??
Anonymní- Anonymní
Podívej se na body...a pak si přečti v pravidlech a oznámeních o bodech zaměření
Anonymní- Anonymní
Já jsem ti odpověděl tak krátce protože se dívám na film - ghost rider po 1527
Anonymní- Anonymní
Ehm, zdá sa, že sme sa nepochopili. Ja som schválil iba techniku ako takú. O tom, že sa ju budeš učiť ako Genin, nepadlo ani slovo. Ja výhody nepovoľujem. Od toho sú tu iní.
Shinobi
Klan:
Aotsuchi............ podívej se mu na body a přestaň se čílit xD
Anonymní- Anonymní
Radšej som sa nemal ani pozerať. -.-"
Shinobi