moje super extra nejspíš nepovolené techniky xD
4 posters
moje super extra nejspíš nepovolené techniky xD
Název techniky:Obraz smrti
Úroveň:A
Element: bez elementu
Zařazení: genjutsu
Popis techniky:Technika je bez použití ručních pečetí.Daichi vyfoukne takový oblak chakry.Když protivník vdechne chakru uživatele dostane se do Daichio genjutsu
Účinek techniky:Protivníkovy "pod vlivem" chakry se zjeví smrtka která útočí na protivníka.nelze se vymanit pomoci "kai"
Nevýhoda/slabina:spotřeva velkého množství chakry,uživatel taky nesmí vdechnout nebo útočí Smrtka i na něj
Uživatel techniky: Daichi jen Daichi xD
Název techniky:útok jehlou
Úroveň:B
Element:bez elementu
Zařazení:genjutsu/ninjutsu
Popis techniky: při získání DNA protivníka a pozře ho(něco jako hidan a jeho krev) jeho méďa /jediný opravdový kamarád xD se změní na malou plyšovou verzi protivníka
Účinek techniky:Do malé verze nepřítele Daichi bodá jehlou (ano Woodoo xD) a to dělá nepřítely škody na těle.
Nevýhoda/slabina:Když nepřítel dostane plyšového medvídka z ruky Daichiho přestane technika působit
Uživatel techniky:A zase já xD
Název techniky:Katana Smrti
Úroveň:S
Popis techniky:Daichi vytvoří z čisté temné chakry černou katanu
Účinek techniky:Při zásahunepřítele nejen že udělá řezné rány ale vysává protivníkovu duši.Při vysátí většiny duše protivník stratí vůli.Stane se z něj mrzák co nedokáže bojovat duše vysána 10. uderem
Nevýhoda/slabina:Pohlcuje i Daichiho duši,vyžaduje um bojovat s katanou
Název techniky:Přivolání:Nemrtvá armáda
Úroveň:C-S
Popis techniky:Daichi vyvolá 1-8 kostlivců 1 úroveň = 2 kostlivci
Účinek techniky:Kostlivci brání Daichiho a pomáhají mu plnit svůj úděl xD
Úroveň:A
Element: bez elementu
Zařazení: genjutsu
Popis techniky:Technika je bez použití ručních pečetí.Daichi vyfoukne takový oblak chakry.Když protivník vdechne chakru uživatele dostane se do Daichio genjutsu
Účinek techniky:Protivníkovy "pod vlivem" chakry se zjeví smrtka která útočí na protivníka.nelze se vymanit pomoci "kai"
Nevýhoda/slabina:spotřeva velkého množství chakry,uživatel taky nesmí vdechnout nebo útočí Smrtka i na něj
Uživatel techniky: Daichi jen Daichi xD
Název techniky:útok jehlou
Úroveň:B
Zařazení:genjutsu/ninjutsu
Popis techniky: při získání DNA protivníka a pozře ho(něco jako hidan a jeho krev) jeho méďa /jediný opravdový kamarád xD se změní na malou plyšovou verzi protivníka
Účinek techniky:Do malé verze nepřítele Daichi bodá jehlou (ano Woodoo xD) a to dělá nepřítely škody na těle.
Nevýhoda/slabina:Když nepřítel dostane plyšového medvídka z ruky Daichiho přestane technika působit
Uživatel techniky:A zase já xD
Název techniky:Katana Smrti
Úroveň:S
Popis techniky:Daichi vytvoří z čisté temné chakry černou katanu
Účinek techniky:Při zásahunepřítele nejen že udělá řezné rány ale vysává protivníkovu duši.Při vysátí většiny duše protivník stratí vůli.Stane se z něj mrzák co nedokáže bojovat duše vysána 10. uderem
Nevýhoda/slabina:Pohlcuje i Daichiho duši,vyžaduje um bojovat s katanou
Název techniky:Přivolání:Nemrtvá armáda
Úroveň:C-S
Popis techniky:Daichi vyvolá 1-8 kostlivců 1 úroveň = 2 kostlivci
Účinek techniky:Kostlivci brání Daichiho a pomáhají mu plnit svůj úděl xD
Naposledy upravil Daichi dne Thu 29 Dec - 20:06, celkově upraveno 1 krát
Daichi- Počet príspevkov : 419
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan:
Re: moje super extra nejspíš nepovolené techniky xD
Obraz smrti - genjutsu nespôsobuje zranenie. Ide iba o ilúziu z narušenia toku chakry.
Přeměna-smrt - nie, kontrolovať body je dosť náročná práca a pri použití techniky v tom bude iba zmätok.
Útok jehlou - Hidanova technika bez použitia vlastného tela.
Katana Smrti - technika jedného z klanov v hre, ktorý má sídlo v Iwe.
Přivolání:Nemrtvá armáda - Kabutova technika privolania mŕtvol zo zvitku.
Techniky buď nedávajú zmyseľ, už existujú alebo sa nachádzajú v hre.
Přeměna-smrt - nie, kontrolovať body je dosť náročná práca a pri použití techniky v tom bude iba zmätok.
Útok jehlou - Hidanova technika bez použitia vlastného tela.
Katana Smrti - technika jedného z klanov v hre, ktorý má sídlo v Iwe.
Přivolání:Nemrtvá armáda - Kabutova technika privolania mŕtvol zo zvitku.
Techniky buď nedávajú zmyseľ, už existujú alebo sa nachádzajú v hre.
Midotsuchi- Počet príspevkov : 302
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
obraz smrti-není to přímo genjutsu ale úžočí to na mysl člověka..vnutí to mozku doměnku zranení tím pádem by se mělo udělat xD
přeměna smrt-dobře....nevím proč když je to podobné osmi branám ty taky kontrolují body
útok jehlou-podobá se hidanově technice ale má s ní společné jen to DNA...má technika je dost jiná se mi zdá
katana smrti-ano ? technika klanu ? vytvoří čepel která bere duši ? o tom nevím ale jestli jo tak nic no....
přivolání nemrtvá armáda-kabutova technika ? divné že nevím kdy si přivolal na pomoc kostlivce kteří mu slouží
přeměna smrt-dobře....nevím proč když je to podobné osmi branám ty taky kontrolují body
útok jehlou-podobá se hidanově technice ale má s ní společné jen to DNA...má technika je dost jiná se mi zdá
katana smrti-ano ? technika klanu ? vytvoří čepel která bere duši ? o tom nevím ale jestli jo tak nic no....
přivolání nemrtvá armáda-kabutova technika ? divné že nevím kdy si přivolal na pomoc kostlivce kteří mu slouží
Shinobi
Klan:
Obraz smrti - nepriateľ si to môže myslieť a môže mu to spôsobiť šok, ale skutočné zranenia mu to spôsobovať nemôže.
Útok jehlou - no ja vidím jedinú zmenu v tom, že nebodaš do vlastného tela, ale do medvedíka. A bodáš doň ihlou (čo je pri jeho veľkosti samozrejmé). Ale to je stále rovnaká technika. A Jashinisti na tomto fóre budú asi tiež proti.
Katana Smrti - https://nsgoon.forumczech.com/t1180-shini
Přivolání:Nemrtvá armáda - http://naruto.wikia.com/wiki/Dead_Soul_Technique
Kabutove telá sú, ale v menšom štádiu rozkladu. :lo:
Útok jehlou - no ja vidím jedinú zmenu v tom, že nebodaš do vlastného tela, ale do medvedíka. A bodáš doň ihlou (čo je pri jeho veľkosti samozrejmé). Ale to je stále rovnaká technika. A Jashinisti na tomto fóre budú asi tiež proti.
Katana Smrti - https://nsgoon.forumczech.com/t1180-shini
Přivolání:Nemrtvá armáda - http://naruto.wikia.com/wiki/Dead_Soul_Technique
Kabutove telá sú, ale v menšom štádiu rozkladu. :lo:
Shinobi
Klan:
obraz smrti-dobře tohhle upravím...
útok jehlou-dost podobná technika ale přesto jiná...Hidan musí být v kruhu a přejde do své podoby má technika je prostě woodoo...a nemyslím si že by někdo s jashinistu měl něco proti
katana smrti-myslíš demonic katana ?...je to jen stejné v barvě a ve vytvoření..dá se upravit barva a je to jiné ok dejme tomu že bude fialová..
přivolání-tu nejde jenom o stádio rozkladu xD ale kostry jsou přisluhovači paní smrti která mi je dala na ochranu viz můj char...nevím ale hádáme se tady o maličkostech
útok jehlou-dost podobná technika ale přesto jiná...Hidan musí být v kruhu a přejde do své podoby má technika je prostě woodoo...a nemyslím si že by někdo s jashinistu měl něco proti
katana smrti-myslíš demonic katana ?...je to jen stejné v barvě a ve vytvoření..dá se upravit barva a je to jiné ok dejme tomu že bude fialová..
přivolání-tu nejde jenom o stádio rozkladu xD ale kostry jsou přisluhovači paní smrti která mi je dala na ochranu viz můj char...nevím ale hádáme se tady o maličkostech
Shinobi
Klan:
Útok jehlou - mám nápad. Čo to prenechať na schválenie nejakému Jashinistovi? xD
Katana Smrti - uveď ešte počet úderov na vysatie duše, potom bude povolená.
Přivolání:Nemrtvá armáda - ja so schválením nemám problém. Chcem sa iba uistiť, že vieš aj o Kabutovej technike.
Ak sa dajú rovnako ľahko spacifikovať, potom nechápem tú úroveň.
Katana Smrti - uveď ešte počet úderov na vysatie duše, potom bude povolená.
Přivolání:Nemrtvá armáda - ja so schválením nemám problém. Chcem sa iba uistiť, že vieš aj o Kabutovej technike.
Ak sa dajú rovnako ľahko spacifikovať, potom nechápem tú úroveň.
Shinobi
Klan:
ok sem rád že se dohodneme xD v tom prvím souhlasím xD ale moc jich tu nenajdeš..teda já jsem jich tu moc neviděl xD Katana..jde použít jen při přeměně...s tou sme to ještě neuzavřeli nebo ? ale dal bych tak 10-15 a to přivolání..tam jde spíše o počet xD
Shinobi
Klan:
Takže;
Obraz smrti - uprav a môže byť.
Přeměna-smrt - mohol by si mi ukázať, ako funguje Hachimon? O rovnakých účinkoch som nevedel.
Útok jehlou - nemusíš sa báť, nejakého Jashinistu ti nájdem. xD
Katana Smrti - dopíš počet rán a môže byť, kľudne aj bez premeny.
Přivolání:Nemrtvá armáda - Kabuta v počte obmedzuje iba množstvo nazbieraných tiel. Ale tie jeho, zasa môžu používať jutsu. To ma privádza na tázku - kde berieš tie telá? xD
Obraz smrti - uprav a môže byť.
Přeměna-smrt - mohol by si mi ukázať, ako funguje Hachimon? O rovnakých účinkoch som nevedel.
Útok jehlou - nemusíš sa báť, nejakého Jashinistu ti nájdem. xD
Katana Smrti - dopíš počet rán a môže byť, kľudne aj bez premeny.
Přivolání:Nemrtvá armáda - Kabuta v počte obmedzuje iba množstvo nazbieraných tiel. Ale tie jeho, zasa môžu používať jutsu. To ma privádza na tázku - kde berieš tie telá? xD
Shinobi
Klan:
přeměna-smrt:no hachimon taky upravuje body...rychlost a sílu teda mělo by xD v anime to tak trochu vypadá xD
přivolání-z pekla ? určitě nějaké bude xD
přivolání-z pekla ? určitě nějaké bude xD
Shinobi
Klan:
Hele nechci do toho moc rýpat, ale mám pár výhrad...
-Bůh smrti?! Jedna technika tam je je to S rank a ještě k tomu při ní uživatel umře, takže, pobíhat si jak Shinigami je blbost.
-Katana vysávající duši?! Cože?! A tobě to nic neudělá?! Tak to je pěkná blbost!
-"Při vysátí většiny duše protivník stratí vůli.Stane se z něj mrzák co nedokáže bojovat"
Jako že by jsi dělala z postav mrzáky? To si děláš srandu ne?!
-Bůh smrti?! Jedna technika tam je je to S rank a ještě k tomu při ní uživatel umře, takže, pobíhat si jak Shinigami je blbost.
-Katana vysávající duši?! Cože?! A tobě to nic neudělá?! Tak to je pěkná blbost!
-"Při vysátí většiny duše protivník stratí vůli.Stane se z něj mrzák co nedokáže bojovat"
Jako že by jsi dělala z postav mrzáky? To si děláš srandu ne?!
Anonymní- Anonymní
Uhm.. to je.. Woodo.. nechceš patriť radšej do klanu v ktorom je aj Atsuka? ovláda Woodo ako aj Itami čo je vlastne "bolesť" alebo tiež element bolesti.. zameriava sa na voodo, mučenie, bolesť atď atď ^^
Anonymní- Anonymní
Arget prosím nese* se tam kam nemáš ^^
Anonymní- Anonymní
Takeshi : A ty děláš co? Arget měl hodnotný příspěvek který byl do diskuze ty jsi akorát vulgární a sprostý takže myslím že dle tvých slov by ses sem neměl srá* ty
Jinak mám dotaz k tomu vyvolávání těch kostlivců Budeš to mít teda z nějakých těl a nebo to chceš mít jako Kuchiyose že je jen tak vyvoláš?
Jinak mám dotaz k tomu vyvolávání těch kostlivců Budeš to mít teda z nějakých těl a nebo to chceš mít jako Kuchiyose že je jen tak vyvoláš?
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Ano..ale normální hráči mají zákaz psát sem,do cizých příspěvků pokud nebyli vyzváni nebo nejsou do toho nějak zapleteni,ať napíše co chce stále jen to jen spam a do diskuze..jestli jsi si nestačil všimnout tady nemá být diskuze kámo tak se vzpamatuj .Navíc ty jsi správce Kuchiyose né admin takže se ani ty nemáš psát na blbosti..má to schválené a tím to hasne vy do toho nemáte co strkat rypák .jestli se to tu bude mazat tak žádám ať se smaže všechno včetně jejich ''názorů'' děkuji.
Anonymní- Anonymní
Já jsem správce Kuchiyose a proto jsem se zeptal na ty kostlivce takže sem mám co psát ty jsi ten co sem nemá co psát a píše sem jenom sprostě a tvoje příspěvky nemají žádnou hodnotu.Arget slušně a v několika bodech poznamenal svoje námitky a předem se omluvil že to sem píšeš zatímco ty jsi akorát vulgární a nemáš tady co dělat .A laskavě zklidni způsob jakým si se mnou píšeš.
Shinobi
tak on se předem omluvil..To pak já neumím číst .A slušně napsal body..Tak buď je mu 10 nebo to neumí 'Slušně' sfor mulovat jelikož že o jeho technice napíše že je to Blbost,to není podle mně slušné.A způsob jakým se k tobě vyjadřuju? Kámo na co si tu hraješ?Navíc dkyby jsi byl schopen si přečíst příspěvky nahoře..Tak je to jako Kabutova technika čili to není jako kuchiyose .Vážně..je dobré že jsi jen správce Kuchiyose ^^
Anonymní- Anonymní
Přeměna-smrt - ale v hre to nie je? V tom prípade to nemôžem povoliť.
Přivolání:Nemrtvá armáda - v tom prípade ide o Kuchiyose.
Arget - technika nespôsobuje smrť, ale iba "stratu nálady". Napadá ma zombie. xD Má to dosť ďaleko od Itachiho meča s nekonečným genjutsu alebo zbraní Sennina. A ešte ďalej od meča, ktorý po jednom zásahu ničí bunky v tele! A ten meč prešiel schválením u samotného Assasina.
Atsuka - to je, myslím, jasná odpoveď ku schváleniu Útok jehlou. xD
Takeshi - určite mal jeho príspevok väčšiu váhu, ako ten tvoj.
Přivolání:Nemrtvá armáda - v tom prípade ide o Kuchiyose.
Arget - technika nespôsobuje smrť, ale iba "stratu nálady". Napadá ma zombie. xD Má to dosť ďaleko od Itachiho meča s nekonečným genjutsu alebo zbraní Sennina. A ešte ďalej od meča, ktorý po jednom zásahu ničí bunky v tele! A ten meč prešiel schválením u samotného Assasina.
Atsuka - to je, myslím, jasná odpoveď ku schváleniu Útok jehlou. xD
Takeshi - určite mal jeho príspevok väčšiu váhu, ako ten tvoj.
Anonymní- Anonymní
Takeshi - Na co si tady já hraji vůbec na nic ale akorá jsem slušně vychovaný a bavím se normálně.Naopak ty jsi jenom vulgární a tvoje argumenty nemají žádný smysl akorát si v nich nejspíš něco kompenzuješ .Jestli umíš číst tak nikde není napsané že je to jako Kabutova technika ale jen je tam na ni poukázané .Takže je možná dobře že ty jsi Nikdo .
Tím jsem skončil s tímto jelikož už vím že jde o Kuchiyose.
Tím jsem skončil s tímto jelikož už vím že jde o Kuchiyose.
Shinobi
Takže se tu zase všichni uklidníme ano? To se neumíte sakra chovat?
1. Arget vyjádřil svůj názor a i když se ti to možná nelíbí, byl o hodně lepší, než ten tvůj Takeshi. To však nic nemění na tom, že sem neměl teď psát...
2. Tatsuo je správce Kuchiose a jeho otázky byli plno hodnotná, takže nevím, co se tu řeší. Mohli by jste si konečně uvědomit, že on do tohoto má co mluvit a také si může o tom něco zjistit. Berte ho v tomto ohledu jako moderátora v tomto odvětví, takže trochu slušnosti a úcty by se hodilo...
3. Daichi a Aotsuchi to tady normálně a slušně řešili, tak nechápu proč jim do toho teď všichni lezete, až na Atsuku, ta byla o to myslím přímo požádána. Aotsuchi se stará o schvalovaní a jak jste viděli, probírali to tady i bez hádek. Něco bych přenechal sice i někomu dalšímu ještě, jak už Aotsuchi psal, ale... stále je to mezi nimi, takže bych byl rád, kdyby jste sem dál už ti, co tady nemají co dělat, nepsali... Děkuji...
Doufám, že jste vše pochopili a nebudete v tomto dále pokračovat. Předávám slovo Aotsuchimu...
1. Arget vyjádřil svůj názor a i když se ti to možná nelíbí, byl o hodně lepší, než ten tvůj Takeshi. To však nic nemění na tom, že sem neměl teď psát...
2. Tatsuo je správce Kuchiose a jeho otázky byli plno hodnotná, takže nevím, co se tu řeší. Mohli by jste si konečně uvědomit, že on do tohoto má co mluvit a také si může o tom něco zjistit. Berte ho v tomto ohledu jako moderátora v tomto odvětví, takže trochu slušnosti a úcty by se hodilo...
3. Daichi a Aotsuchi to tady normálně a slušně řešili, tak nechápu proč jim do toho teď všichni lezete, až na Atsuku, ta byla o to myslím přímo požádána. Aotsuchi se stará o schvalovaní a jak jste viděli, probírali to tady i bez hádek. Něco bych přenechal sice i někomu dalšímu ještě, jak už Aotsuchi psal, ale... stále je to mezi nimi, takže bych byl rád, kdyby jste sem dál už ti, co tady nemají co dělat, nepsali... Děkuji...
Doufám, že jste vše pochopili a nebudete v tomto dále pokračovat. Předávám slovo Aotsuchimu...
Guest- Anonymní
Co mohu říct za sebe, tak za Daichiho bych dala ruku do ohně, i když techniky bych neschválila. Neznáte ho a řešíte to tu jako kdybyste jednali jen s blázny. Midotsuchi to řeší v klidu a najednou se rozpoutá tohle? Někdo se tu zase chová jako zvěř.. Ehm... Takeshi ? xD
Tatsuo, myslím, že každý admin by mu napsal, že to patří do Kuchiyose a ať to dá tam, takže nebylo nutné rozebírat to tady. Nebo jsi mohl Daichimu napsat PM. Předešel bys tak tomuto.
Bratříčku, po dvou měsících, co ses tu neukázal si chvíli prosím seď někde v koutě. Možná, že to tak bylo předtím, ale teď se rozhodně Adminům do technik, postav a Kuchiyose nekecá. Tak to prosím respektuj.
Reii, víš, že bude lepší, když to nebudeš řešit, že?
Alespoň kvůli mě. Rozpoutává to oheň na střeše a když sem někdo napíše, tak si ostatní řeknou "On nemá oprávnění a píše tam... Tak proč ne my?"
Nebudeme si nic nalhávat, lidé tak uvažují. Tak tyto věci prosím neřeš a nedávej jim důvod.
Nechte to kruci jednou na Midotsuchimu.
Nemusí hned všichni vyjadřovat svůj nesouhlas sem. Je to logicky uvažující člověk a myslím, že si to přebere rychleji než čtvrtina fóra dohromady. Tak nedělejte, že vám tu někdo ubližuje a nechte to na něm.
Tatsuo, myslím, že každý admin by mu napsal, že to patří do Kuchiyose a ať to dá tam, takže nebylo nutné rozebírat to tady. Nebo jsi mohl Daichimu napsat PM. Předešel bys tak tomuto.
Bratříčku, po dvou měsících, co ses tu neukázal si chvíli prosím seď někde v koutě. Možná, že to tak bylo předtím, ale teď se rozhodně Adminům do technik, postav a Kuchiyose nekecá. Tak to prosím respektuj.
Reii, víš, že bude lepší, když to nebudeš řešit, že?
Alespoň kvůli mě. Rozpoutává to oheň na střeše a když sem někdo napíše, tak si ostatní řeknou "On nemá oprávnění a píše tam... Tak proč ne my?"
Nebudeme si nic nalhávat, lidé tak uvažují. Tak tyto věci prosím neřeš a nedávej jim důvod.
Nechte to kruci jednou na Midotsuchimu.
Nemusí hned všichni vyjadřovat svůj nesouhlas sem. Je to logicky uvažující člověk a myslím, že si to přebere rychleji než čtvrtina fóra dohromady. Tak nedělejte, že vám tu někdo ubližuje a nechte to na něm.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
wau xD nestíhám sledovat co se tady děje....ale fakt lidi Aotsuchi beru,Kurčo beru taky Tatsuo no Ok xD moje vina ano je to Kuchiyose ale ostatní ?..nevím ale proč tu píšete ? jestli chcete někdo něco mám skype danek.jura tam si mě přidejte a můžeme si to vyřešit osobně.Jak se pak člověk jako já (ti co mě znají tak vý že nejsem zrovna nadčený ze sálodlouhých přízpěvků xD) v tom vyznat ? takže děkuji všem za účast ale papa
Shinobi
Klan:
Similar topics
» Moje jeskyně
» Techniky Taschera Osferatu - Rozšířená verze včetně povolených techniky a pečetí
» Atarove techniky - Suitonu a Raitonu A Techniky z Hiramekarei
» Techniky Klanu Heiki + Fuutonove techniky, Naokiho
» Michio Isas
» Techniky Taschera Osferatu - Rozšířená verze včetně povolených techniky a pečetí
» Atarove techniky - Suitonu a Raitonu A Techniky z Hiramekarei
» Techniky Klanu Heiki + Fuutonove techniky, Naokiho
» Michio Isas
Povolení tohoto fóra: