Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Merry Christmas

+7
Noriko Kana
Shijin Hyuuga
Tatsuo Reigi
Killunia
Akasuna no Ruki
Len Kokoro
Nawaki
11 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

Merry Christmas - Stránka 2 Empty Merry Christmas

Příspěvek pro Nawaki Fri 23 Dec - 17:44

First topic message reminder :

Merry Christmas - Stránka 2 M119896332

Prajem všetkým ľudom na NS:GO ON šťastné sviatky veľa darčekov a aby ste ich prežili v kruhu rodiny.
Nawaki
Nawaki

Počet príspevkov : 3219

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Uchiha

Návrat nahoru Goto down

Merry Christmas - Stránka 2 Empty Re: Merry Christmas

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sat 24 Dec - 23:32

Hehe... lidi... by jste nevěřili, jak já se přežral xDD Jsem úúúplně deeeeeaaathh!! Proč má každá babička ve zvyku do tebe všechno nacpat a mít zrovna snad padesát druhů cukroví a chlebíčku a ještě nevím čeho? Very Happy:D Bylo by to v pohodě xD Ale já se přežral asi 4x xDD Prostě... xD Žaludek nemohl, ale oči a chuť ano!! xDDD Ach... božééé... A jinak... úúplně Happy! xD Byla strašná prča a navíc jsem dostal super věci, což ty prásknu až po vás!!! Very Happy Ale... konečně jsem dostal zbylé knihy z další knižní série Darren Shana - Démonata! xDD Joooo.... Bratříček je někdy hajzlíček, ale poslouchat umí! xDD
No a úplná tečka nakonec xD Jeden z mých něj kámošů a taky bratra... což já ho už také považuji za bratra... bydlí teď u nás, protože ho v lednu po matka po narozeninách vyhodila z domu.. tsss... nestačilo jí, že platí snad 10 tisíc a dělá v době všechno... byl tam jak otrok... Ale to odbočuji... Prostě... žije s námi a strávil s námi tak Vánoce xDD No lidi... já se v životě tak nenasmál xD I když to říkám vždycky, když jsem málem umřel, jak jsem se smál xDD A pro něj to byl prý nej strávený Štědrý večer!! A také mi koupil hromadu sypaných japonských, ovocných a různých uklidňujících čajů!! I kvetoucí!! A navíc.. čerstvá sklizeň z Japonska... podzimní!!! xDD Prostě... Super!!! xD TAk taky napište!! Honééééééém!! Very Happy Víc už neprozradím xDD Něco za něco Very Happy:D Ááááchh... a já jdu umírat teď do postele!! xDD Dobrouuuuu!! xDD
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)

Počet príspevkov : 1936

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Kazuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Sat 24 Dec - 23:39

Hééé Demonata?! ty já miluji Very Happy mám zatím dvě knížky a je to úžasný. Sakra teď dost závidím.
Já jako vždy dostala peníze, oblečení ( naštěstí jsem si ho vybrala sama Very Happy ) ale největší radost mi udělal poukaz na Sushi ^^ už se těšim Very Happy prý tam obsluhují pidi Japonci tak si musim přichystat tašku do které jednoho z nich unesu Very Happy

Kso jak já ti závidím ty knížky... Very Happy!

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Sat 24 Dec - 23:46

No já jsem dostal Tiskárnu,Mobil a pak nějaké to oblečení a samozřejmě peníze z kterých si ještě koupím noťas na to už rodiče neměli odvahu aby ho vybírali beze mě Very Happy Very Happy takže teď zase někdo jiný Very Happy
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Počet príspevkov : 1502

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan: Reigi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sun 25 Dec - 0:00

Jooo!!! Dééémonata!! xDDD Prostě!! Happy xDDDD Tak... já ještě dostal také nějaké to oblečení, ale fakt cool!! xDD Zajímavý... nejsem si jistý, ale mám podezření, že mamka se chodí někoho ptát jaký my má kupovat spoďáry... vždy se trefí a fakt ty boxerky, co vybrala... jooooo!!! Coooooll!!! xDDDD lol! Teď ještě zjistit koho xDDD
Pak... ehm... dostal jsem nějaký ty voňavky, šampóny a spreje, ale fakt pěkně voní!! xD Bude ze mě švihák!! xDD Nooo... pak konečně holící strojek!! xD Hrůza... já nevím... jako... nevadí se mě o něj dělit, ale... nejsem si teda vůbec jistý, jestli, když si půjčím od bratra, kde s tím všude byl xDDDD Very Happy:D... Pááákkk... pak takový spíše řetěz na ruku xD Ale ten se mě fakt líbííí!!! Ségra umí vybírat! xDD Nooo... a abych hlavně nezapomněl... Mobil!! Jsem už zase mobilní!! xD Možná teď se asi některých nezbavím, ale.. hlavně, že jsem už mobilní!! xDD Jinak... ještě k tomu takový super pouzdro a kredit... a... nakonec taky nějaké ty penízky sunny
Jinak... s mýma dárkama taky byli velice spokojení, takže... jsem ještě více happy xDD Very Happy
Jo a ktěm knížkám... víš, co je smůla? xD Že to asi přečtu do 2 nebo 3 dnů a nebo prostě hned xDD A.. pak budu muset čekat celý rok na další díl Sad ... no xD Ale jestli chceš... tak ti ji pak půjčím... Bacha, ale na mě... já knihy jen tak nepůjčuji a dokážu kvůli ním i vraždit! xDD Něco se stane a chystej si rakvi! xDDD
Jop... a když už si u těch malých japonců.. vem mi také jednoho!! Very Happy:D sunny Pošííííím!! xD
No a jinak... vidím, že taky u vás super a Tatsuo... teď závidím já tobě! Very Happy:D xDD Ale co xDD Já si na ten stolní stejně našetřím!! xDD
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Sun 25 Dec - 0:09

Jo no jo kredit jsem taky dostala Very Happy nevim proč ale když dostanu dárky tak za pul hodiny nevim co jsem dostala Very Happy pamatuju si jen to z čeho jsem byla fakt hodně nadšená ^^

Co se týká knížek Very Happy já jsem na tom stejně přečtu je hned a pak jsem nervní že neni další díl >,<
Rakev už mám připravenou (docela prostorná xD)

No hele, xD Japonci... nejsem si jistá jestli mi projde druhá taška až budu odtamtud vycházet Very Happy v každý ruce jedna taška která sebou mrská a jdou z ní divný zvuky nevim nevim.. ale zkusím to xD

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sun 25 Dec - 0:14

xDD jop xDD Já taky asi neřekl vše scratch ale víš co xDD Já jsem to měl před očima, takže je to jednoduší, ale teď už jsem v pokoji Very Happy:D ...
Jop xD Ty knížky... pffff... xDDD Proč se tak rychle čtou?? xDD Ále... vydržet se to vždy nějak dá!! XDDDD Jop... tááák xDDD Já si nemyslím, že by si s tím něco udělala Very Happy:D A kdyby jo Very Happy Aspoň už máš pak do čeho píchnout xDDDD
Nooo... tak.. když tak nahodíš sprinty ne? xDDD Ale.. zkus to xDD Uvidíš Very Happy:D
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Sun 25 Dec - 0:19

To já jsem si to už poklidila Very Happy až teď si postupně vzpomínám co jsem dostala Very Happy
Polštááářek! ^^ takovej jak jsou v něm ty kuličky Very Happy
Já si ty knížky čtu třeba třikrát x)
No pokusím se Very Happy dyštak dám vědět jako to dopadlo už tu pro něj mám přichystaný místečko a bude mi tu vařit a uklízet Muhehe >Very Happy

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sun 25 Dec - 0:25

Jop Very Happy:D Jasný xDD Mě to naopak leží pod stromkem ještě dalších... ehm... pár set dní xDDDD A postupně to používám Very Happy:D
Jop.. polštářky jsou dobrýýý... takový měkký... podajný... dvojitý... ži.... Ehm... Very Happy Měníme téma xDD Asi jsem trochu odbočil xDD
No... to já také... ale víš co Very Happy:D Třeba... Démonatu jsem četl 16x a také mám nahraných 12 audio kapitol, ale jen ve třech mám zvuky xD Mám to pak v plánu někam hodit, tak možná... až se dodělají úpravy a vše kolem toho... tak ... tak vám to sem hodím sunny Zvuky tedy dělá Dj Mishaki (brácha), ale xDD Jinak hlas je můj Very Happy:D
Ale, kdo by mě chtěl poslouchat nějaký 2 nebo 3 hodiny!! xD Ještě to tak xD A ve volném čase... pfff Very Happy:D
Jop... jasný Very Happy:D Ale... tohle je už trochu zneužívání nemyslíš?? Very Happy:D Chudák japoneček... to nééé... já bych si ho pěkně vystavil Very Happy:D
Jžš.. a to jsem říkal, že povalím do hajan... a měl bych... tak... teď už fakt dobrou Very Happy:D cheers Smile
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Sun 25 Dec - 0:29

Very Happy jé budu se těšit ^^
Zneužívání? néé Very Happy a proč mě můžou rodiče zneužívat, jsem tu jak otrok xD Japoneček nejdřív bude pracovat a pak mě vezme na zádech do Japonska >Very Happy
Dobrou ;D

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra: