Sídlo klanu Heiki
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 1 z 1
Sídlo klanu Heiki
Toto je sídlo klanu Heiki. Kedže v tejto dobe ich žije málo tak žijú v jednom veľkom dome.
Kde sa nachádza niekoľko izieb na prespanie v každej izbe je samostatná kúpeľňa, dve kuchyne, klanová knižnica kde sa nachádzajú aj klanové techniky ale aj základné všeobecné techniky.
Pri dome je pekné jazierko vďaka podzemným prameňom. Inak je okolo domu sucho a piesok.
[center]
Kde sa nachádza niekoľko izieb na prespanie v každej izbe je samostatná kúpeľňa, dve kuchyne, klanová knižnica kde sa nachádzajú aj klanové techniky ale aj základné všeobecné techniky.
Pri dome je pekné jazierko vďaka podzemným prameňom. Inak je okolo domu sucho a piesok.
[center]
Naposledy upravil Naoki Heiki dne Sun 12 Feb - 9:01, celkově upraveno 1 krát
Ren Tao- Počet príspevkov : 157
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan:
Re: Sídlo klanu Heiki
Po dlhom včerajšom tréningu som si aj pekne dlho schrupol. No teraz bol čas konečne niečo urobiť a posunúť sa ďalej. Dlho som neopustil stenu tohto sídla. Nevedel som čo ma tam vonku čaká. Ale bez problémov som si zobral všetko svoje vybavenie a s celkom dobrou náladou som si vykročil preč. (Presun)
Shinobi
Klan:
Pribehol som pred sídlo ale už ďalej som išiel naprodtou tichostou a nepozorovane vhupol do klanovej knižnice. O chvíľu nato so odtaiľ sa potichu s jedným zvitkom odchádzal preč.
Shinobi
Klan:
Pribehol som domov kde ma čakalo kopec domácich prací.. Bolo načase sa do toho pustiť lebo tam bolo toho toľko že mi to zaberie niekoľko dní... (Lebo tu nebudem )
Shinobi
Klan:
Po dlhom, dlhom čase sa konečne môžem ísť venovať svojim veciam. Opúšťal som sídlo a bol rád nielen z toho že si konečne môžem ísť zacvičiť ale aj z toho že moji rodičia odchádzajú na dlhšie preč zo Sunagakure. Radostným krokom som sa vybral do ulíc. (Presun)
Shinobi
Klan:
Similar topics
» Sídlo Klanu Heiki
» Techniky Klanu Heiki + Fuutonove techniky, Naokiho
» Klan Heiki
» Nepřítomnost- Nanao Heiki
» Nanao Heiki-Levharti
» Techniky Klanu Heiki + Fuutonove techniky, Naokiho
» Klan Heiki
» Nepřítomnost- Nanao Heiki
» Nanao Heiki-Levharti
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: