Klan Techi
4 posters
Strana 1 z 2 • 1, 2
Anonymní- Anonymní
Re: Klan Techi
Myslím že se nic nestane když napíšu za admini
NEPOVOLENO!
NEPOVOLENO!
Naposledy upravil Arget Maireto dne Sat 17 Dec - 17:03, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Taky se mi moc nelíbí to KG.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Ehm, nechci nic říkat, ale na Katon jsou tu zaměřené již dva klany - Akatsuchi má jeho ovládání (to by se tě ještě možná netýkalo) a čerstvě založený Hatchimiri......... ehm...... ale třeba ti to povolí, co já vím?
Anonymní- Anonymní
Nechte to na Adminech
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
To KG je až moc OP
Kaito Yoshikuni- Počet príspevkov : 781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: ---
Ako sorry ale:
- Dokáže sa naučiť aj Katonovú techniku ranku S(aj keď je Genin)
- Učenie Katonových techník trvá o polovicu menej -> to skrátenie ti určite assasin nepovolí keď mne nepovolil skrátenie vodných techník v kire tak si myslí že ani ty nebudeš výnimka.
A to s tým Srankom myslíš vážne? Tak to je trošku brutal
- Dokáže sa naučiť aj Katonovú techniku ranku S(aj keď je Genin)
- Učenie Katonových techník trvá o polovicu menej -> to skrátenie ti určite assasin nepovolí keď mne nepovolil skrátenie vodných techník v kire tak si myslí že ani ty nebudeš výnimka.
A to s tým Srankom myslíš vážne? Tak to je trošku brutal
Len- Počet príspevkov : 251
Hmm.. myslím, že to už tak zlý není, ale jak se psalo, na Katon už jsou tady dva klany, takže nevím... já ti to schválit nemohu... já tě můžu jen na něco upozornit, zkontrolovat ti to a třeba dát i doporučení... takže... teď už bych to nechal na adminech
Guest- Anonymní
Dajte mi čas a ja si spravím iný element ak to vadí. Pretože chcem mať klan, ktorý bude mať element.
Anonymní- Anonymní
Okej edit KG...dúfam, že teraz je to dobré...ak nie tak ma upozornite.
Anonymní- Anonymní
Takéto veci sa majú riešiť počas tvorby postavy... nedá sa vytvoriť postava a hneď následne si vytvoriť klan a dať jej zrazu Kekkei Genkai. Na tom sa treba dohodnúť vopred a dať to schváliť rovno s postavou a nie takýmto spôsobom.
Anonymní- Anonymní
Čo tak bez Kekkei Genkai a bez klanu? Existujú aj normálni shinobi, ktorí dokážu svoju silu ukázať aj bez špeciálneho nadania. Nie každý musí mať klan. Odporúčam skúsiť pre začiatok bez klanu a KG, ušetríš si zbytočnú prácu a námahu ak by to náhodou nevyšlo podľa tvojich predstáv.
Anonymní- Anonymní
Nič super silnejšie už nie je?
Meiton je Kekkei Genkai pre Otogakure no Sato... a dokonca to má aj postava radného zo Sunagakure no Sato.
Meiton je Kekkei Genkai pre Otogakure no Sato... a dokonca to má aj postava radného zo Sunagakure no Sato.
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 2 • 1, 2
Povolení tohoto fóra: