Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Technika šiesteho Raikage : Vládca blesku

Goto down

Technika šiesteho Raikage : Vládca blesku Empty Technika šiesteho Raikage : Vládca blesku

Příspěvek pro Anonymní Wed 14 Dec - 15:11

Názov techniky: Jutsu dai roku Raikage : Furasshu no shihai-sha
Preklad techniky: Technika šiesteho Raikage : Vládca blesku

Úroveň techniky: S
Element: Raiton (Blesk)

Uživateľ: Everest Hiashi

Popis: Technika najvyššej úrovne vytvorená na účel obrany a útoku. Po aktivácií ručných pečatí sa okolo uživateľa nahromadí chakra zmiešaná s elementom blesku.
Po niekoľkých sekundách vznikne obrovská kópia uživateľa. Tá bude robiť presné pohyby ktoré jej budú zadané.

(Plus)
+ Obrovská deštruktívna sila
+ Dokonalá obrana

(Mínus)
- Väčšia spotreba chakry
- Pomalé pohyby kópie

-Pre toto jutsu je potrebné aktivovať Raiton no Yoroi!!!
(Možno to pripomína Susanno ale nieje to tak XD)

Ukážka: Taktiež je možné použiť toto jutsu len čiastočne.

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQPY8F6ngKBEueV0EFi6rqovoIkU-PwrIYkJxqtY3gH5xvaE9MBNmAZI2ahiA

Plná forma:

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSw0pWbtOXx_5rfSrFdvPvV-gh6svI7Oor2aOQyhcS6e9i6i9zAHabg19xN

Týmto by som chcel poprosiť o výmenu techniky (Yogen S ktorú som sa naučil) Pretože som pri nej trošku zafantazíroval a po čase som prišiel na to že nie každý je výnimočný (hlavná postava XD)

Bol by som rád ak by sem napísal niektorý z Adminov: Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Technika šiesteho Raikage : Vládca blesku Empty Re: Technika šiesteho Raikage : Vládca blesku

Příspěvek pro Anonymní Wed 14 Dec - 15:51

To ako vážne? Bleach? xD
Aspoň upresni veľkosť tvojej kópie.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Technika šiesteho Raikage : Vládca blesku Empty Re: Technika šiesteho Raikage : Vládca blesku

Příspěvek pro Anonymní Wed 14 Dec - 15:58

Bleach? To nie pozeral som anime kde bolo niečo podobné, ale nie Bleach ten ma prestal baviť XD (Preto aj mením techniku)

Veľkosť môžeš uviesť ty (aby neboli problemy) ale ja neviem možno ako nejaká vyššia budova (zas moc velká nie nechcem prehánať XD)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 14 Dec - 16:26

Tvoja technika, tvoja veľkosť. xD
Ďalej ma zaujíma, ako techniku prerušiť? A čo si predstavuješ pod pojmom "veľa chakry"?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 14 Dec - 18:06

Velkosť: Dajme tomu ako väčšia budova
Náhrada (Výmena) : Túto techniku vymeniť za momentálnu Triedy S ktorú mám : (Doposiaľ som ju použil len asi 2x) (S tým Bleach som to prehnal takže aj to je môj dôvod na výmenu)
Chakra: Netuším koľko chakry väčšinou spotrebuje jutsu typu S ale povedzme tomu 3/5.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 14 Dec - 18:48

Ach, takže po zvážení technika zamietnutá.
Dôvodov je viac, ale asi dva najhlavnejšie sú; slabá charakteristika S-rankovej techniky a fakt, že už si techniku, za ktorú ju chceš nahradiť, v hre použil.
Skús to celé prepracovať a proste sa ju nauč, ako novú techniku. Wink

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: