Vše nej Tatsu
4 posters
Vše nej Tatsu
Takže jelikož nejsi ve škole, tak ti chci aspoň tady popřád vše nej k tvým 19tým narozeninám. Hodně štěstí, lásky, přátel, zdraví, peněz, dobrých známek a nestarostí . Večer to zapijem ! xD
PS: Jsi zlatokopec
PS: Jsi zlatokopec
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Re: Vše nej Tatsu
Tak už jsem ti psala smsku, ale tak neuškodí to zopakovat! Všechno nejlepší, hlavně hodně lásky a přátel!! :-*
A určitě máš u mě to pivo, které jsem ti slíbila, takže ne že se v úterý vymluvíš! Koneckonců mám to k tobě co by kamenem dohodil.
A určitě máš u mě to pivo, které jsem ti slíbila, takže ne že se v úterý vymluvíš! Koneckonců mám to k tobě co by kamenem dohodil.
Anonymní- Anonymní
Všechno nejlepší! A hlavně, ať tu s námi vydržíš co nejdéle.
Netuším, co víc popřát, abych se neopakovala. Takže dost toho, co se přeje obvykle a pak abys našel třeba čtyřlístek, který ti splní jakékoli přání
Všechno nej
Netuším, co víc popřát, abych se neopakovala. Takže dost toho, co se přeje obvykle a pak abys našel třeba čtyřlístek, který ti splní jakékoli přání
Všechno nej
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Tatsu tak já se tedy už po několikáté přidávám ke gratulantům a přeju ti všechno nejlepší k narozeninám , příští měsíc tě doženu . A jelikož já mám u tebe pusu tak tu teď venuju tobě. Užij si oslavu :-*
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Prajem všetko najlepšie vela zdravia, lásky, penazí, samozrejme aj dievčat XD
Ja mám pocit ako keby som bol zo všetkých najmladší XD
Ja mám pocit ako keby som bol zo všetkých najmladší XD
Anonymní- Anonymní
Taky se přidávám k přání, prostě.....
Ať jsi pěkně zdraví,
ať tě fórum baví,
ať tě štestí provází
a nemáš moc nesnází.
Má to jenom jednu sloku, ale kdyby ti to nějak vadilo, klidně vypotím další dvě, aby to byl pěkný básnický útvar xDD.
Ať jsi pěkně zdraví,
ať tě fórum baví,
ať tě štestí provází
a nemáš moc nesnází.
Má to jenom jednu sloku, ale kdyby ti to nějak vadilo, klidně vypotím další dvě, aby to byl pěkný básnický útvar xDD.
Anonymní- Anonymní
No já na to pujdu trochu netradičním způsobem, ale chtěl bych říct že to myslím opravdu VÁŽNĚ, takže...
Doufám že se ti hra na fóru co nejvíc pokazí, ať nejsi zdravý, ať po tobě letí jen kluci, ať ti nikdo už nedá pusu.
(Pro ty co to nepochopily všechno myslím opačně )
Doufám že se ti hra na fóru co nejvíc pokazí, ať nejsi zdravý, ať po tobě letí jen kluci, ať ti nikdo už nedá pusu.
(Pro ty co to nepochopily všechno myslím opačně )
Anonymní- Anonymní
Děkuji všem dokonce i Ryuushimu ted tady skoro brečím
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Povolení tohoto fóra: