Masanuki Ikigure
2 posters
Masanuki Ikigure
Jméno a příjmení: Masanuki Ikigure
Hodnost: Chunnin
Vesnice : Iwakagure no sato
Věk: 25 let
Narození: 15.11.
Pohlaví:
Klan:-
Kekkei genkai: -
Sensei: -
Charakter: Mudry , Rozvazny , Urazlivy
Životopis : Masanuki je mlady muž ktorý žil v dobrej rodine a potom sa prihlasil do akademie spravil skusky na gennina a chunnina , s odhodlanim sa ucil techniky a stale sa zlepsoval teraz je Masanuki dobry bojovnik s kumokagure a chce sa raz stat raikage . Jeho ciel je zabecpecit pre vesnicu co najlepsiu buducnost a jeho dobry priatel je Matiro Akasaky ktoreho pozna od Matirouho detsva kvoli rodicom ktory spolu vyrastali v jednej dedine potom sa odstahovali do dvoch roznych dedin . Ma rad polievanie kvetin to je jeho najoblubenejsia cinnost a kazdy den chodi na hrob svojej zosnulej priatelky Kusineki. Teraz pilne cvici aby mohol byt jeden z najlepsich .
Hodnost: Chunnin
Vesnice : Iwakagure no sato
Věk: 25 let
Narození: 15.11.
Pohlaví:
Klan:-
Kekkei genkai: -
Sensei: -
Charakter: Mudry , Rozvazny , Urazlivy
Životopis : Masanuki je mlady muž ktorý žil v dobrej rodine a potom sa prihlasil do akademie spravil skusky na gennina a chunnina , s odhodlanim sa ucil techniky a stale sa zlepsoval teraz je Masanuki dobry bojovnik s kumokagure a chce sa raz stat raikage . Jeho ciel je zabecpecit pre vesnicu co najlepsiu buducnost a jeho dobry priatel je Matiro Akasaky ktoreho pozna od Matirouho detsva kvoli rodicom ktory spolu vyrastali v jednej dedine potom sa odstahovali do dvoch roznych dedin . Ma rad polievanie kvetin to je jeho najoblubenejsia cinnost a kazdy den chodi na hrob svojej zosnulej priatelky Kusineki. Teraz pilne cvici aby mohol byt jeden z najlepsich .
Naposledy upravil Matiro Akasaky dne Sat 3 Dec - 17:48, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Masanuki Ikigure
Este by som chcel dodat , ze ci to raikage hraje lebo ked nie tak by som sa zaujimal o post raikage za tu to postavu .
Anonymní- Anonymní
Pls mohol by mi niaky admin odpisat a Assasin napisal som ti pm tak si ju prosim precitaj ked si si ju nahodov nevsimol
Anonymní- Anonymní
Nechce se ti ještě trochu rozepsat životopis? Na Chuunina musí mít vše určitou úroveň, i když u tebe už víme, že hrát vydržíš a to je velké plus. Hráč do Iwy... To je super XD
Nebo možná doplň v pár větách co má a nemá rád XD
Napiš mi pak, že jsi to editnul a já ti dám barvu a hodnost. Plus jako Chuunin si dopiš techniky.
Nebo možná doplň v pár větách co má a nemá rád XD
Napiš mi pak, že jsi to editnul a já ti dám barvu a hodnost. Plus jako Chuunin si dopiš techniky.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Ok. Ještě dodej ty techniky. Já jsem jinak spokojená.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
ale mam otazku mozem si dat lubovolne techniky iwakagure ? a kolko si ich mozem dat ?
Anonymní- Anonymní
Techniky Iwagakure, ale 1A, 1B, 1C, 1D a techniky z Akademie
Rin Kagayaki- Jounin
- Počet príspevkov : 363
Budu ti věřit, že jsou to techniky z Iwagakure XD
Povoleno.
Povoleno.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Gome, už dávám tu hodnost automaticky. Je to opravené.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Povolení tohoto fóra: