Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tým 2

Goto down

Tým 2 Empty Tým 2

Příspěvek pro Anonymní Mon 28 Nov - 13:44

Tým 2

Leader party
Azuma

Ostatní členové
Yamashita Senju (genin, věk: 13)

Tashi Isumura (genin, věk: 15)

Seito Hisoka (genin, věk: 14)

Informace: Tákže, začínáme jako čtyř členný tým, který se skládá pouze z mužského pohlaví, tudíž na vás nebudu nijak hodný, nebudu vůči vám nijak shovívavý a tak dále, pokud chcete přežít, snažte se udržet tempo, kterému vás vystavím, bude vás čekat několik zkoušek, při kterých se rozhodnu jestli vás vyhodím či ponechám v tom to týmu. To že jste v něm neznamená, že jsem vás uznal JÁ a dokud vás neuznám já, nejste v něm. Neočekávejte u mne stejné chování jako u ostatních senseiů, pokud nedodržíte rozkaz, zabiju vás. Pokud zklamete, zabiju vás. Pokud zradíte tým, zabiju vás. Pokud mne naštvete, zabiju vás.... a pokud vás nezabiju, tak vás nařežu na malý kousíčky a pošlu Madarovi, který vás dá Hashimarovi a ten si vás dá k večeři. Tímto končí uvedení informací.
ROZ-CHOD !

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tým 2 Empty Re: Tým 2

Příspěvek pro Anonymní Mon 28 Nov - 13:51

Mise číslo 1
Název: Azuma není sensei

Úroveň mise: Nad vaše chápání
Popis: S touto misí vzniká tým, je nepovinná avšak po té, rovnou můžete můj tým opustit. Azuma již není sensei, avšak Hokage vám přiřadil ke mne a nic vám neoznámil. Proč ? Kdo ví .... Pokud mne donutíte vás trénovat (a že to nebude jen tak lehké ^^) bude tato mise splněna, pokud se vám ji podaří splnit očekávejte zde vyhodnocení. Vela štěstí !

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: