Bojiště č.1
4 posters
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Bojiště č.1
Temnota mě obklopila a šlehala jak 2 biče na Assasina.Poté se spojila a v ruce jsem měl meč z temnoty a v druhé Kusanagi.
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Hodil jsem kunai na protější stranu bariéry a než na mě dopadly biče tak jsem se přemístil u kunaie.Neuro Uchiha napsal:Temnota mě obklopila a šlehala jak 2 biče na Assasina.Poté se spojila a v ruce jsem měl meč z temnoty a v druhé Kusanagi.
Z kapsy jsem vytáhl dva svitky. Rozložil jsem je a v prachu se objevili dvě loutky, vypadaly jako Třetí a Čtvrtý Hokage.
"Máš štěstí, uvidíš premiéru mého loutkového divadla." usmál jsem se.
Yondaime v pravé ruce vytvořil rasengan a vrhl se kupředu. Sandaime se zastavil přede mnou.
Anonymní- Anonymní
Kurozu.Přitáhl jsem k sobě 4hokage a dal mu ránu do břicha a spadl na zem a objevi lse zase u Assasina.
Tohle loutkové divadlo mě nudí?Se snad bojíš jít na přimej souboj?Hodil jsem meč z temnoty na Assasina.
Tohle loutkové divadlo mě nudí?Se snad bojíš jít na přimej souboj?Hodil jsem meč z temnoty na Assasina.
Shinobi
Klan:
Sandaime natáhl ruce a vytvořil okolo mě čakrový štít.Neuro Uchiha napsal:Kurozu.Přitáhl jsem k sobě 4hokage a dal mu ránu do břicha a spadl na zem a objevi lse zase u Assasina.
"Ještě jsem neskončil!" pohnul jsem prsty a Yondaime z pusy vystřelil jedovaté senbony.
Anonymní- Anonymní
Jedovaté Senbony pohltila temnota.
Já jsem veškeré tma na tomto světě veškerá gravitace!
Shinobi
Klan:
"Nesnaž se být zase vtipnej. Moc ti to nejde."ušklíbl jsem se. Stáhl jsem loutky a položil se na zem.Neuro Uchiha napsal:Jedovaté Senbony pohltila temnota.
Anonymní- Anonymní
Ty nechápeš rozdíl mezi mnou a tebou.Udělal jsem chakrové hady,které se vyrovnali Assasinovi.Dokážu udělat co ty a ještě silnější.Celá ohnivá vůle a ostatní věci nikdy nebyli mé cíle já jsem vládce tohoto světa.Toto tělo mi slouži dobře.Mladý Uchiha,který má moc a trpý nedostatkem síly a to všechno díky tobě musím ti poděkovat.
Shinobi
Klan:
"Bla bla, kecy kecy šáša krasty!" Odhalil jsem sharingan.Neuro Uchiha napsal:Ty nechápeš rozdíl mezi mnou a tebou.Udělal jsem chakrové hady,které se vyrovnali Assasinovi.Dokážu udělat co ty a ještě silnější.Celá ohnivá vůle a ostatní věci nikdy nebyli mé cíle já jsem vládce tohoto světa.Toto tělo mi slouži dobře.Mladý Uchiha,který má moc a trpý nedostatkem síly a to všechno díky tobě musím ti poděkovat.
Utíkal jsem proti Neurovi a vytáhl jsem dva kunaie.
Jeden Kunai jsem hodil schválně mimo Neura a druhým jsem mířil na jeho krk.
Anonymní- Anonymní
Ah taky sis ukradl sharingan?Mečem jsem vykryl kunai a temnotou jsem mířil na kunai co letěl mimo.
Shinobi
Klan:
"Zřejmě jsi ztratil paměť milý Neuro." objevil jsem se u Kunaie na kterého mířila temnota a podkopl jsem Neurovi nohy.Neuro Uchiha napsal:Ah taky sis ukradl sharingan?Mečem jsem vykryl kunai a temnotou jsem mířil na kunai co letěl mimo.
vyskočil jsem do vzduchu a vytvořil pečetě.
"Senei jashu!" otevřel jsem pusu a z ní vylezl tlustý velký had a zakousl se Neurovi do krku.
Anonymní- Anonymní
Kurozu.Přitáhl jsem si Assasina k sobě a chytl ho za krk a praštil hlavou o zem a škrtil ho rukou.
Shinobi
Klan:
"Kch." Zavřel jsem oči a ležel na zemi.Neuro Uchiha napsal:Kurozu.Přitáhl jsem si Assasina k sobě a chytl ho za krk a praštil hlavou o zem a škrtil ho rukou.
Anonymní- Anonymní
Jedno oko mi zmodralo do normální barvy a odtrhlo rukou ruku,která škrtila Assasina.Ale,ale někdo nám odporuje.
Shinobi
Klan:
"Neuro!" podivil jsem se. Oči se mi zaleskly slzama a v hlavě se mi objevovali společné zážitky z dětství.Neuro Uchiha napsal:Jedno oko mi zmodralo do normální barvy a odtrhlo rukou ruku,která škrtila Assasina.Ale,ale někdo nám odporuje.
"Neuro ty blázne!" Zakřičel jsem a ze země ho kopl do hlavy. Zvedl jsem se a odkopl ho pryč.
Anonymní- Anonymní
Začal jsem ovládat pusu.Uteč ty blbče nezvládnu ho napořád.
Shinobi
Klan:
"Co?!" Podíval jsem se na Neura ohromeně.Neuro Uchiha napsal:Začal jsem ovládat pusu.Uteč ty blbče nezvládnu ho napořád.
"Ty jsi to udělal...Nemůžu tomu uvěřit, že jsi použil temnotu do takové míry!" ohromeně jsem vykřikl.
Anonymní- Anonymní
Z oka mi stekla slza.Bez uz!Temnota se ale priblizovala k Assasinovi a chytla ho za nohu.Nikam!
Shinobi
Klan:
Použil jsem Hiriashin a objevil se u loutek.Neuro Uchiha napsal:Z oka mi stekla slza.Bez uz!Temnota se ale priblizovala k Assasinovi a chytla ho za nohu.Nikam!
Nezbývá mi jiná možnost než použít to jutsu.
"Mokuton Hijutsu: Jukai koutan!" Pod Neurem začal růst obrovský les narazil nahoře u bariéry.
Anonymní- Anonymní
Pomocí mangekyo jsem se objevil za Assasinem.Tsyuokomi.Ukazoval jsem mu smrt jeho nejbližších.
Shinobi
Klan:
"Genjutsu..."Zavřel jsem oči.Neuro Uchiha napsal:Pomocí mangekyo jsem se objevil za Assasinem.Tsyuokomi.Ukazoval jsem mu smrt jeho nejbližších.
"Kage bunshin no jutsu!"vytvořil jsem dva klony.
"Tvoje temnota na mě nepůsobí! Jsem Hokage, nikdy nepochopíš co znamená, být hokage. Celá vesnice je moje rodina. Nedovolím ti, aby jsi někomu jen zkřivil vlas na hlavě. Všichni ti okolo na mě spoléhají, věří mi a jsou se mnou. Jejich víra mě činí silnějším a silnějším, věří ve mě tak, jako já věřím v nich! V tom spočívá pravá síla. Teď a tady to spolu ukončíme!" Klony se mě dotkli a zrušili genjutsu.
Vytáhl jsem kunaie a hodil je po Neurovi. Vždycky když nějaký dopadl tak jsem se zjevil a Neura udeřil.
Anonymní- Anonymní
Temné tornádo.
Přez celou bariéru s neuveřitelným množstvím chakry bylo černé tornádo v,kterém švihhali blesky a mířili na Assasina.
Přez celou bariéru s neuveřitelným množstvím chakry bylo černé tornádo v,kterém švihhali blesky a mířili na Assasina.
Shinobi
Klan:
"Mokuton Daijuurin no jutsu!"Namířil jsem pravou ruku na Neura a přes tornádo z ní vyrostli větve, které Neura přišpendlili k předtím vytvořenému stromu. Objevil jsem se u něj a tornádo narazilo do stény bariéry.Neuro Uchiha napsal:Temné tornádo.
"Je konec!" Chytil jsem ho za ruku a propíchl ji k sobě kunaiem.
Druhou rukou jsem udělal na jeho ruce pečeť.
Promiň Yoshiro, že jsem tě nestihl dovést k jouninovi. Promiň Kine, že jsem z tebe nestihl udělat lékařského ninju. Promiň Kushino, že jsme si nepromluvili. Promiň Hitomi, že jsem ti nestihl říct, co k tobě cítím. Promiň Hayato, můj nový příteli. Promiň Tobiru, objevil jsem tě a znovu tě ztratil.
"Souja sousai no Jutsu!"
Z našich rukávu se vynořili dva hadi a proplazili se až ke krku. Zakousli se do tepny a vypustili dávku smrtelného jedu.
Anonymní- Anonymní
Temnota se stáhla do ústraní.Je mi to líto příteli kam to došlo kvůli mé slabosti dokážeš mi odpustit?
Shinobi
Klan:
"Neuro!!!" vykřikla jsem a z očí mi vytryskli slzy.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Povolení tohoto fóra: