Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tashi ISumura

Goto down

Tashi ISumura Empty Tashi ISumura

Příspěvek pro Anonymní Fri 25 Nov - 19:13

Tashi ISumura Konoha
Jméno a příjmení:Tashi ISumura
Hodnost:Gennin
Věk:15 let
Narození:5.7
Pohlaví:muž
Klan:Isumura
Kekkei genkai:Suitany
Sensei:kdo mě příjme
Charakter: Tashi je hodný a přátelský kluk.Je silný a má celkem velkou zásobu chakry.Tashi je bojový typ.Chová se často drsně.
Životopis:
Tashi se narodil 5.7 V domečku nedaleko Konohy.Jeho otec pracoval jako obchodník s oblečením a jeho matka pečovala o něj a jeho bratra Shiho.Otec prodával všude možně oblečení dokonce i v suně a Iwě.Jeho rodina se přistěhovala do zemi ohně před narozením Tashiho.Jeho bratr který byl mladší než on a bylo mu 5 tak chodil už do akademie a Tashi hrozně žárlil a potom se chtěl stát také shinobi.Chtěl aby byl lepší než bratr.Takže ho v 6 letech dali do akademie.V akademii pořád jen usínal a nedával pozor takže jakmile dělali třeba Henge no Jutsu tak ho pořádně neuměl.Tashi byl vtipálkem třídy.Za to jeho bratr byl velice pylný žák.Oba spolu pořád soutěžili.Po pár letech mohl konečně udělat genninské zkoušky.Tashi se to moc nepovedlo,ale prošel.Jeho bratrovi se to povedlo na výbornou.
Když Tashi přišel s bratrem zpět domů tak Shi hrozně nadával a chtěl s ním bojovat,ale dostal za to zaracha tak musel jít do pokoje.Utekl oknem a Tashi za ním musel jít.Dohnal ho až u údolí konce.
Tashi:Shi vrať se domů!
Shi:Ale copak bratříčku?Ty chceš dneska zemřít?Něco ti ukáži. Shi si vzal čelenku a škrtl na ní znak.
Tashi:Ty blbče!Promiň,ale já musím pomáhat Konoze a né tobě! Tashi na něj začne křičet a pak se obrátí.V tom Shi na něj vystartuje a chtěl ho bodnout,ale jen ho řízl Tashi se otočil dřív a bodl ho přesně tam kde měl srdce i když mu po bratrovi zbyla jizva pod okem.Tashi se vrátil domů a vše vysvětlil jeho matka se velice rozplakala.Po pár dnech se zjistilo,že jak Tashiho řízl tak ten kunai byl jedovatý takže se Tashi svalil na zem,ale jeho matka rychle zavolala mediky a ty ho odnesli do nemocnice.Jakmile Tashiho dovezli do nemocnice tak ho dali na sál.Bohužel nedalo se nic moc dělat.Tashi se klepal a hrozně ho to bolelo.Po hodně hodinách ho dali na pokoj.Tashi měl oči zavřené.
Tashi:Já zemřel?
Neznámí hlas:Ne žiješ,ale jestli to teď vzdáš zemřeš Tashi otevřel očí,ale hned je zavřel světlo mu svítilo přesně do očí.Doktoři mu hned dali uspávací injekci a on usl,ale jeho tep spomaloval.Okamžitě ho vzali znovu na sál a tam se zdálo,že umřel,ale po chvilce se probudil.
Tashi:Kso kde to jsem? Nikdo mu neodpovídal.Začal vstávat,ale vše ho bolelo.Nic si nepamatoval jak se jmenuje kdo je atd.Ale díky jeho matce si vzpoměl.

Spoiler:

Naposledy upravil Tashi Isumura dne Sat 26 Nov - 18:31, celkově upraveno 3 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tashi ISumura Empty Re: Tashi ISumura

Příspěvek pro Anonymní Fri 25 Nov - 19:45

Shijin asi mě zabiješ co?Pořád krátký příběh Sad

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sat 26 Nov - 8:23

Příběh dobrý... Ale potom, co jsi prováděl se svou minulou postavou ti mám dát Tokubetsu Jounina? o.O Úplně stačilo, když jsi byl Chuunin XD

Víš.. Hlavně mi přijde, že jsi se s tím příběhem snažil jen kvůli mě a ne kvůli samotné postavě.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 26 Nov - 11:15

No tak chtěl jsem ti udělat aspoň malinko radost,že jsem se snažil udělat delší příběh a OK dám si to na gennina Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 26 Nov - 14:57

Edit na genina Smile povolíš mi tu postavu?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sat 26 Nov - 15:23

Hai, jako Genina ano. Líbí se mi, neboj. Pořád se zlepšuješ XD Jen doufám, že už s ním nebudeš utíkat z vesnice. A mimochodem... Není třeba něco dělat kvůli mě. Ale kvůli sobě XD Když budeš dělat delší životopis kvůli mě, nepůjde to. I když uznávám, že od tebe mě tohle příjemně překvapilo.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 26 Nov - 15:24

Děkuju Smile Smile Smile Smile Smile Smile a nebudu zdrhat tentokrát radši ne Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sat 26 Nov - 15:25

Prý radši XD Obdivuju tvoji rychlost XD Vždyť ty si ty příspěvky ani nemusíš promýšlet! Než ti stihnu dát hodnost, už odepíšeš XD Jak to děláš?
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 26 Nov - 15:28