Tanec toulavého škorpiona
5 posters
Strana 1 z 2 • 1, 2
Tanec toulavého škorpiona
Název techniky:Tanec toulavého škorpiona
Úroveň:C rank (Když bude vyžší hodnost technika může mít také větší účinnek.Pak by to byl také vyžší rank.)
Element:Kombinace Futonu a normální chakry.
Zařazení: hijutsu
Popis techniky:Shinobi poskláda pečetě a začne vylučovat svoji chakru do vzduchu.Čím víc se začne pohbovat tym víc se ta chakra rozproudí.Kalion do té chakry později začne dodávat svou větrnou chakru..Shinobi pak jednoduchými "gestami" na rukách určuje směr té chakry.
Účinek techniky:Když se do té chakry kterou vylučuje shinobi zaplete nepřítel Kalion múže jeho pohyby spomalit.(Ne úplně ,ale trochu ano.)
Nevýhoda/slabina: Technika záleží také na hodnosti je jasné že genin tuto techniku nebude perfektně ovládat.Tato chakra vyžaduje větší spotřebu chakry.Plus minus 3/5 chakry(Pochopitelně kdyby ji používal jounin pak té chakry potřebuje mín.)
Uživatel techniky:Kalion
Úroveň:C rank (Když bude vyžší hodnost technika může mít také větší účinnek.Pak by to byl také vyžší rank.)
Element:Kombinace Futonu a normální chakry.
Zařazení: hijutsu
Popis techniky:Shinobi poskláda pečetě a začne vylučovat svoji chakru do vzduchu.Čím víc se začne pohbovat tym víc se ta chakra rozproudí.Kalion do té chakry později začne dodávat svou větrnou chakru..Shinobi pak jednoduchými "gestami" na rukách určuje směr té chakry.
Účinek techniky:Když se do té chakry kterou vylučuje shinobi zaplete nepřítel Kalion múže jeho pohyby spomalit.(Ne úplně ,ale trochu ano.)
Nevýhoda/slabina: Technika záleží také na hodnosti je jasné že genin tuto techniku nebude perfektně ovládat.Tato chakra vyžaduje větší spotřebu chakry.Plus minus 3/5 chakry(Pochopitelně kdyby ji používal jounin pak té chakry potřebuje mín.)
Uživatel techniky:Kalion
Sho Rin- Počet príspevkov : 491
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Kaemon
Re: Tanec toulavého škorpiona
Môžem ťa poprosiť aby si si hádzal svoje techniky do jedného Topicu? Aby bol v tom lepší prehľad
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Jasné žádny problém.
Sorry od ted je budu házet všechny do tohoto.
Sorry od ted je budu házet všechny do tohoto.
Shinobi
Název techniky:Úder-Noha škorpiona
Úroveň: C rank
Element:Futon
Zařazení:taijutsu
Popis techniky:Když se Kalion dostane k někomu blíž než dva metry poskláda pečetě.V tom začne soustředit svoji větrnou chakru do nohy a pak ji vmrští proti nepříteli.
Účinek techniky:Nepřítel po zasažení může pocíti že se mu špatne dýcha.Z toho vyniká že bude udyšený a na boj se nebude dál moc koncentrovat tak jako předtím.
Nevýhoda/slabina: Jak říkam tuto techniku jde použit jen když je Kalion u nepřítele blíž než dva metry.
Uživatel techniky: Kalion
Výhoda:spotřeba chakry .Kalion na tuhle techniku spotřebuje minimum chakry.
Úroveň: C rank
Element:Futon
Zařazení:taijutsu
Popis techniky:Když se Kalion dostane k někomu blíž než dva metry poskláda pečetě.V tom začne soustředit svoji větrnou chakru do nohy a pak ji vmrští proti nepříteli.
Účinek techniky:Nepřítel po zasažení může pocíti že se mu špatne dýcha.Z toho vyniká že bude udyšený a na boj se nebude dál moc koncentrovat tak jako předtím.
Nevýhoda/slabina: Jak říkam tuto techniku jde použit jen když je Kalion u nepřítele blíž než dva metry.
Výhoda:spotřeba chakry .Kalion na tuhle techniku spotřebuje minimum chakry.
Shinobi
Název techniky:Vlna škorpionu
Úroveň: D rank
Element:bez elemnetu
Zařazení:ninjutsu
Popis techniky:Kalion poskláda pečetě a z jeho rukávu vyjede vlna škorpionu.Mířici na nepřítele.
Účinek techniky:Někteří škorpioni v vlně jsou jedovatí.(Co desaty).Takže když bude nepřítel zasypan touhlenctout vylhnou je nějaká pravděpodobnost že bude otráven ,ikdyž je velmi malá.
Nevýhoda/slabina:Z vlny se jde lehce dostat třebe i nějakým jutsu které ji odstraní.
Takže třeba ji jde odrazit Futon Reppuushou nebo i nějakým jiným jutsu.
Úroveň: D rank
Element:bez elemnetu
Zařazení:ninjutsu
Popis techniky:Kalion poskláda pečetě a z jeho rukávu vyjede vlna škorpionu.Mířici na nepřítele.
Účinek techniky:Někteří škorpioni v vlně jsou jedovatí.(Co desaty).Takže když bude nepřítel zasypan touhlenctout vylhnou je nějaká pravděpodobnost že bude otráven ,ikdyž je velmi malá.
Nevýhoda/slabina:Z vlny se jde lehce dostat třebe i nějakým jutsu které ji odstraní.
Takže třeba ji jde odrazit Futon Reppuushou nebo i nějakým jiným jutsu.
Shinobi
Název techniky:Oko škorpiona
Úroveň:bez úrovně
Element bez elementu
Zařazení:doujustu
Popis techniky: Uživateli najednou zžlutne oko a rozšíři se zornička.V ten moment uživatel pestáva vidět normálně a vidí jenom vibrace.Tutym doujutsu se múže na blízko vzdálenost dorozumívat z škorpiony.
Účinek techniky:Dorozumíváni se ze škorpiony a na dosah jednoho kilometru se díky vibrací orientovat.
Nevýhoda/slabina:Když už Shinobi toto doujutsu aktivuje až po dvou hodinách múže změnit oči na normální.Když shinobi má aktivovanou tuhle techniku vníma jenom vibrace tudiž nevidí co je ve vzduchu.
Uživatel techniky:Kalion(A kdo napíše že chce mít toto doujutsu múže.)
Úroveň:bez úrovně
Element bez elementu
Zařazení:doujustu
Popis techniky: Uživateli najednou zžlutne oko a rozšíři se zornička.V ten moment uživatel pestáva vidět normálně a vidí jenom vibrace.Tutym doujutsu se múže na blízko vzdálenost dorozumívat z škorpiony.
Účinek techniky:Dorozumíváni se ze škorpiony a na dosah jednoho kilometru se díky vibrací orientovat.
Nevýhoda/slabina:Když už Shinobi toto doujutsu aktivuje až po dvou hodinách múže změnit oči na normální.Když shinobi má aktivovanou tuhle techniku vníma jenom vibrace tudiž nevidí co je ve vzduchu.
Uživatel techniky:Kalion(A kdo napíše že chce mít toto doujutsu múže.)
Shinobi
Kalione... ale moment... musíš počkat, než ti ty techniky někdo schválí... potom teprve je můžeš se začít učit nebo je mít... Takže... já techniky neschvaluji, tak si počkej ještě chvíli ano?
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Jasne ja to chtěl jenom využít Že než se budou schvalovat a pka by se náhodou schválil že se je budu učit od té doby co jsem je zde napsal.
A jistě než se techniky zchváli žadny problém budu je mít zapsané ale nebudu je používat.Až dodob kdy mi je někdo schváli muže byt?
A jistě než se techniky zchváli žadny problém budu je mít zapsané ale nebudu je používat.Až dodob kdy mi je někdo schváli muže byt?
Shinobi
Promiň, ale v podpisu by si to mít neměl vůbec... a neučit, než ti to schválí... napiš si to třeba někam do bloku nebo tak... ale tam to nemůže být... doopravdy...
Shinobi
Dobá smažu to a když to bude schvalené tak si to tam napíšu.ok?
Shinobi
o můžeš, ale musíš se to naučit... doba učení začíná, až od schválení... jinak to nejde Teď si musíš chvíli počkat
Shinobi
jj ja jsem trpělivý až tak moc trpělivý Nebo snad ne?
Každopádně počkám.
Každopádně počkám.
Shinobi
Přijde mi že všechny ty techniky jsou jak kdyby jsi byl spojený se svým Kuchiyose.
Anonymní- Anonymní
Prakticky jsem to odvinul od saninů,kteří mají své techniky spojené že svými summonami.Takže dalo by se říct že jsem a nejsem z nimi spojený.
Shinobi
No a domlouval ses na tom s adminem nebo tak ? jelikož to aby ses pojil se svým Kuchiyose nějakou chvíli taky trvá
Anonymní- Anonymní
Čekám co na to Admini napišou a za tento účet jsem tu skoro měsíc a něco nebyl tak byl bych rád kdyby se to Kalion naučil přez tu dobu co jsem tu za ten účet nebyl.
Každopádně vše záleží na ADMINECH .
Každopádně vše záleží na ADMINECH .
Shinobi
Jj já jen že mám na starosti Kuchiyose a nevšiml jsem si že by si s tím tvým někde trénoval nebo tak
Anonymní- Anonymní
[sory ted jsem tu nebyl problemy z kompem]
Pls ja jsem tu za ten ucet nebyl nejakou dobu tak ci by nebylo mozne ze v tu dobu jsem s ni trenoval pls
Pls ja jsem tu za ten ucet nebyl nejakou dobu tak ci by nebylo mozne ze v tu dobu jsem s ni trenoval pls
Shinobi
PS:Pls urcite bzch ocenil nayor ADMINU tak pls napiste sem neco,treba i ze se vam to nelibi
Shinobi
Keď už niečo po Adminoch chceš napr ako teraz že si tu dlho nebol a chceš aby si všetky tieto schopnosti sa ich neučil ale hneď vedel. Lenže zatiaľ si nenapísal žiadny pádny dôvod prečo by ti to mali povoliť.
A nenapísal si to aspoň na nejakú tu úroveň. Malo by to vyzerať aspoň nejak takto:
1.Zdravím, nejaký čas som tu nebol z dôvodu ....(napíš pádny dôvod, nie pretože sa mi nechcelo ale napr.kvôli škole alebo nám nefungoval internet a ja som nemal tým prístu sem apod.)
2. Mal si to hneď na začiatku napísať nejakemu adminovi že hento a tamto..blabla.. apod. A nie že ti tu začneš sypať techniky jednu za druhou a potom keď ti niekto napíše že sa ich najprv musíš naučiť tak mu odpíšeš že si si mysle keď si tu nebol nejaký čas tak, máš hneď právo ich vedieť...
Takže môj osobný názor je že formou ako si to napísal by som ti už len zato nepovolil niečo takéto. Lenže ja nemám na fóre nejaké slovo tým pádom to nechám na adminoc.
Nieže ty tu začneš sypať jednu techniku za druhou a myslíš si že za to že si tu nebol ja ich naučíš v priebehu pár minút.
Dôležité je prečo si tu nebol a keď niekto chce výnimku tak si musí vedieť aj o ňu požiadať.
Napr. Keď si pár ľudí vytvorí postavu do jednej a tej istej dediny a budú chcieť byť všetci Kageovia tak sa rozhodne nielen podla toho kto má aké skúsenosti ale aj podla toho ako to napísal a ako píše svoje príspevky.
Musel som to napísať je to jednoducho môj názor a je mi jedno či si to niekto zoberie k srdcu alebo si to ani neprečíta.
A nenapísal si to aspoň na nejakú tu úroveň. Malo by to vyzerať aspoň nejak takto:
1.Zdravím, nejaký čas som tu nebol z dôvodu ....(napíš pádny dôvod, nie pretože sa mi nechcelo ale napr.kvôli škole alebo nám nefungoval internet a ja som nemal tým prístu sem apod.)
2. Mal si to hneď na začiatku napísať nejakemu adminovi že hento a tamto..blabla.. apod. A nie že ti tu začneš sypať techniky jednu za druhou a potom keď ti niekto napíše že sa ich najprv musíš naučiť tak mu odpíšeš že si si mysle keď si tu nebol nejaký čas tak, máš hneď právo ich vedieť...
Takže môj osobný názor je že formou ako si to napísal by som ti už len zato nepovolil niečo takéto. Lenže ja nemám na fóre nejaké slovo tým pádom to nechám na adminoc.
Nieže ty tu začneš sypať jednu techniku za druhou a myslíš si že za to že si tu nebol ja ich naučíš v priebehu pár minút.
Dôležité je prečo si tu nebol a keď niekto chce výnimku tak si musí vedieť aj o ňu požiadať.
Napr. Keď si pár ľudí vytvorí postavu do jednej a tej istej dediny a budú chcieť byť všetci Kageovia tak sa rozhodne nielen podla toho kto má aké skúsenosti ale aj podla toho ako to napísal a ako píše svoje príspevky.
Musel som to napísať je to jednoducho môj názor a je mi jedno či si to niekto zoberie k srdcu alebo si to ani neprečíta.
Len Kokoro- Počet príspevkov : 1057
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Tak jo napisu to zdvorileji ale jestli nevadi bez hacku
Duvod proc jsem za tuhle postavu nehral byl duvod ze me pak ani nelakalo za ni hrat.Vedel jsem ze tu na chuninske zkouskz nebudu protoze zas tak hodne casu na PC netravim.Takze jsem si zalozil novou postavu z rankem chunin byla mi povolena tak ja za ni hral.Nebudu tvrdit ze ta postava bzla jen jedna a jenom rank chunin ,ale ted jsem zistil ze to tak nejde ze bz bzlo fer si tz jine postavz zaslouzit tak ze splnim chuninskou zkousku.Moje postz nevypadaji az tak bohate tak bych se je chtel naucit jeste lepe psat.Proto vymyslim nove techniky jelikoz i je treba nejak rozepsat.Takze prosim .
Duvod proc jsem za tuhle postavu nehral byl duvod ze me pak ani nelakalo za ni hrat.Vedel jsem ze tu na chuninske zkouskz nebudu protoze zas tak hodne casu na PC netravim.Takze jsem si zalozil novou postavu z rankem chunin byla mi povolena tak ja za ni hral.Nebudu tvrdit ze ta postava bzla jen jedna a jenom rank chunin ,ale ted jsem zistil ze to tak nejde ze bz bzlo fer si tz jine postavz zaslouzit tak ze splnim chuninskou zkousku.Moje postz nevypadaji az tak bohate tak bych se je chtel naucit jeste lepe psat.Proto vymyslim nove techniky jelikoz i je treba nejak rozepsat.Takze prosim .
Shinobi
To znamená že ten čas čo si nehral za túto si hral ale za inú postavu?
A ani mi nevadí že nepoužívaš ´,ˇ apod. ale dávaj aspoň normálne slová
A ani mi nevadí že nepoužívaš ´,ˇ apod. ale dávaj aspoň normálne slová
Shinobi
Klan:
Mam podelanej komp takze to bude problem
Shinobi
Neodpovedal si na otázku: To znamená že ten čas čo si nehral za túto si hral ale za inú postavu?
(s tím sa potom zmierim )
(s tím sa potom zmierim )
Shinobi
Klan:
Jo a co na tom {Tu mel byt otaznik}Konkretne jsem hral za dost silne postavy
A reknu co mam radsi v planu jestli to bude povolene a jestli bych splnil chuninske
zkousky chtel bych dostat titul skorpion sanin {Kazdopadne ten titul bych si musel zaslouzit }
PS:Zavorky mi tez nejdou delat normalni
A ted kdyz jsem se vyspovidal tak co na to ADNIMI ja mam svedomi ciste
A reknu co mam radsi v planu jestli to bude povolene a jestli bych splnil chuninske
zkousky chtel bych dostat titul skorpion sanin {Kazdopadne ten titul bych si musel zaslouzit }
PS:Zavorky mi tez nejdou delat normalni
A ted kdyz jsem se vyspovidal tak co na to ADNIMI ja mam svedomi ciste
Shinobi
Strana 1 z 2 • 1, 2
Povolení tohoto fóra: