Rukiho Mangekyo
4 posters
Rukiho Mangekyo
Ahojte chtěl bych poprosit o schválení těchto technik na můj mangekyo, který jsem právě získal při boji s Tatsuem.
1) Rozložení: Technika spočívá v tom že díky 1 ruce budu moct toho čeho se dotknu rozložit na nic nebo teleportovat do jiné dimenze.
2) Znehmotnění : Jako to měl Neuro nebo Madara, prostě možnost být nehmotnej po nějakou dobu.
3) Pomyšlení: Je to něco jako vyvolávací druh. Prostě to na co pomyslím se jakoby zjeví předemnou. Například pomyslím si na jezero, tak se objevím s jinou osobou na jezeře ( S tímhle moc nepočítám na schválení), nebo slona a tak.
Pokuď by se mi nepovolila nějaká tato mangekya tak bych si vzal některé od Sasukeho nebo Itachiho. Děkuji za přečtení.
1) Rozložení: Technika spočívá v tom že díky 1 ruce budu moct toho čeho se dotknu rozložit na nic nebo teleportovat do jiné dimenze.
2) Znehmotnění : Jako to měl Neuro nebo Madara, prostě možnost být nehmotnej po nějakou dobu.
3) Pomyšlení: Je to něco jako vyvolávací druh. Prostě to na co pomyslím se jakoby zjeví předemnou. Například pomyslím si na jezero, tak se objevím s jinou osobou na jezeře ( S tímhle moc nepočítám na schválení), nebo slona a tak.
Pokuď by se mi nepovolila nějaká tato mangekya tak bych si vzal některé od Sasukeho nebo Itachiho. Děkuji za přečtení.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Re: Rukiho Mangekyo
Práveže nezomrel, aspoň stále je radený ako živý. A v poste uviedol, že je živý a nemajú ho hádzať ako mŕtveho.
Toshio Toppu- Počet príspevkov : 748
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
No on si to jaksi Ruki myslí že jsem mrtví
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
To teraz každý užívateľ Sharinganu dovedie svojho priateľa na pokraj smrti a keď bude ležať na zemi zmizne s tým, že si myslí, že je mŕtvy a dostane Mangekyou Sharingan?
Shinobi
Klan:
No ono jde o to že já bych normálně umřel ale Reina do mě vložila kámen blesku který mě udržel při životě
Shinobi
A co já vím tak Sharingan je už zakázaný a Ruki ho má už hodně dlouho
Shinobi
Snáď nie je príliš náročné vidieť, že človek je ešte pri živote ak ťa pri ňom držal ten kameň. A tu nejde o dobu ktorú ma užívateľ Sharinganu. Mangekyou môže prebudiť aj dieťa aj starec. Ale podmienka bola striktne jasná, že má byť priateľ zabitý.
Shinobi
Klan:
Zaprvé: tohle nech na adminech
Zadruhé:Kámen do mě Reina vložila až v Oto jestli si chceš na něco stěžovat nejdřív si zjisti podrobnosti.
Zadruhé:Kámen do mě Reina vložila až v Oto jestli si chceš na něco stěžovat nejdřív si zjisti podrobnosti.
Shinobi
Za prvé: Dobre.
Za druhé: Ty si urobil blbosť pretože si zaplietol do debaty niečo čo sa udialo po boji. Takže po boji si žil na zemi bez kameňa mal ťa aj tak doraziť
Za druhé: Ty si urobil blbosť pretože si zaplietol do debaty niečo čo sa udialo po boji. Takže po boji si žil na zemi bez kameňa mal ťa aj tak doraziť
Shinobi
Klan:
Dalo by se říct že Tatsuo tam zemřel, ale měl v sobě furt trošku života a Reina ho vzkříšila díky šutru. Ani Sasuke nezabil svého nejlepšího přítele, aby získal Mangekyo
Shinobi
Podmínka je zabít svého bratra nebo nejlepšího přítele
Ps: Pardon že se do toho vměšuji, ale jen jsem chtěl upřesnit tu podmínku.
Ps: Pardon že se do toho vměšuji, ale jen jsem chtěl upřesnit tu podmínku.
Naposledy upravil Aishī Shiokaze dne Wed 23 Nov - 13:31, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Zabil brata, ktorý sa skôr nechal zabiť, lenže schopnosti Mangekyou Sharinganu mu Itachi predal pri ťuknutí do čela.
Shinobi
Klan:
To není jisté jsou to jen doměnky pošli mi kde je to napsaný Toshio + jako bonus Tatsu zemřel, ale Reina ho prostě vzkřísila je to stejný jak na ambulanci, taky se vám může zastavit srdce, ale pomocí elektrošoků vám ho zase probudí
Shinobi
Si prečítaj Tatsuov post v ktorom píše, že je na pokraji smrti. Ale žije. Ešte sám napíše, že ho nemajú hádzať ako mŕtveho lebo je živý. Tak potom neviem ako mohol zomrieť v boji s tebou. Nesplnená podmienka. Moja domnenka, všeobecná domnenka ale podmienka je stavená. Zabiť nie prizabiť.
Shinobi
Klan:
Nemôže to byť tak že Tatsuo zomrel tým pádom Ruki získal M.S. ale Tatsua neskôr oživili vďaka Kameňu Blesku.
Tým pádom by bola splnená podmienka že zabil najlepšieho priateľa. A to že ho oživili tak to už sa na snáď nato nevzťahuje, či?
Tým pádom by bola splnená podmienka že zabil najlepšieho priateľa. A to že ho oživili tak to už sa na snáď nato nevzťahuje, či?
Anonymní- Anonymní
Ach jo.... tohle je zase debata... no... když už má Sharingan, tak by bylo dobré, aby se mu probudila i další úroveň, ale jde o to, že tady nikdo moc nechce umírat no... takže... kdyby jste se domluvili a Tatsuo napsal, že se jeho srdce prostě zastavilo a jakoby na chvíli byl mrtvý a Reina ho tím pak zase vrátila zpátky, ano... super... to by šlo, ale je to jen o dohodě a v tomto mají pravdu...
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Fajn fajn tak potom to Tatsu editne snad
Shinobi
Vy jste to editovali!? Mangekyo není platný..Obcházení pravidel, které jsi Ruki sám vynutil..
Anonymní- Anonymní
Tak co teda? napřed mi řeknou abych to Editnul a ted to mám zase dát zpět?
Shinobi
Povolení tohoto fóra: