Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hakkeshō Kūten

Goto down

Hakkeshō Kūten Empty Hakkeshō Kūten

Příspěvek pro Anonymní Sat 19 Nov - 9:54

Název techniky: Hakkeshō Kūten - Osm trigramů - Nebeský úder
Úroveň: S
Element: Bez elementu
Zařazení: Kekkei genkai, taijutsu
Popis techniky: Mikomi vyskočí do vzduchu a začne uvolňovat chakru z celého těla. Přitom se začne rychle otáčet kolem své osy, podobně jako při Kaitenu.
Účinek techniky: Smete cokoliv co stojí v cestě, jedinou šancí jak se ubránit, je vytvořit kolem sebe zeď s pevným stanovištěm, též ranku S. Jelikož se v podstatě jedná o rotující juuken, zasažený soupeř utrží vážná vnitřní zranění a zlomeniny, částečně je omezen jeho tok chakry a na nějakou dobu se nemůže dobře hýbat. Šance obrany v bezprostřední blízkosti je nulová, dosah útoku činí až 30 metrů. (A ne, nepřekonáte to shunshinem, ani výskokem xD)
Nevýhoda: Technika překračuje limity uživatelova těla, tedy mu také působí zranění. Zanechává jen tolik chakry, která je nezbytná pro přežití. Pět dalších komentářů nemůže Mikomi použít žádné jutsu a po zbytek dne maximálně techniky do ranku C. Lze použít jen jednou za 24 hodin, jinak hrozí roztrhání těla (to však působí vážná zranění a pobyt v nemocnici, pro odstranění tohoto rizika je třeba počkat minimálně tři dny). Jelikož nelze tok chakry, která z těla proudí příliš dobře ovládat, je naprosto nemyslitelné použít techniku, pokud jsou nablízku spojenci.
Uživatel techniky: Hyuuga Mikomi (vzhledem k sebedestrukčním účinkům nenechala nikde svitek s popisem jutsu).

Hakkeshō Kūten Hakkeshoku

Naposledy upravil Hyuuga Mikomi dne Sat 19 Nov - 15:26, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Hakkeshō Kūten Empty Re: Hakkeshō Kūten

Příspěvek pro Anonymní Sat 19 Nov - 14:40

Dotaz, tato technika patří mezi ti ,,zakázané'' ? Mezi které patří třeba otevírání životních bran? Též mě to přijde jako taková, sebedestruktivní technika

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 19 Nov - 15:21

Tak takhle jsem o tom nepřemýšlela. Ale možné to je. Každopádně svitek na tohle jutsu jsem v knihovně nenechala a aby mě někdo ukecal k tomu, naučit ho tak destruktivní techniku, musel by mít "talk no jutsu" minimálně na Narutově úrovni xD ok, zapomněla jsem dopsat uživatele techniky, jdu to napravit.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: