Nori Benjiro(Po smrti-mám mrtvou postavu :( )
Nori Benjiro(Po smrti-mám mrtvou postavu :( )
- Spoiler:
- DŮLEŽITÉ:Zemřela mi postava tak jsem vymyslel jak ji oživit(Postavy jen tak ožívají to je zajímavé ,nebo nenormálné ,ale stéjně to doporučuju přečíst.).Jenže musím upozornit někomu to třeba příjde scifi mě to připomína Pana Prstenu ,ale nevím proč.
Jméno a příjmení:Nori Benjiro
Hodnost:Púvodně leader Fukushioku ted nvm
Věk:30
Narození:30.9
Pohlaví:muž
Podstata:Suiton
Klan:Je z normální rodiny ktéra nepatří do žádneho Klanu.
Kekkei genkai:http://naruto.wikia.com/wiki/Magnet_Release
Pasivní schopnosti:Umění boje po slepu(rozvinul ho na vysokou uroven,vyniká v taijutsu)
Charakter:Tichý nerad děla hluk,Nemá city(v životopise uvídíte víc)
Životopis:Nori Benjiro se narodil v Ishi no kuni.Jeho matka mu dala toto jméno proto bo v ten den kdy se narodil bylo vyhlašene nové pravo že každy bude mit svobodnou vuli a bude se mohl rozhodovat sám .Když mu byli 4 roky z malým kapesním nožem zabil svého otce a také matku toto (proběhlo když spali),tehdy byl ještě malý nevěděl co udělal.Po dvou dnech na to přišel Vudce Ishi no kuni .Ten ho nejprve za své činy chtěl zabit,ale na konec si to rozmyslel jelikož Nori Benjiro byl malý a jak už jsem napsal nevěděl co udělal..Avšak za tyto činy musel byt potrestán Leader Ishi no kuni ho vykázal ze vesnici.Nori no Benjiro se toulal po světě ,měl jenom 4 roky ,proto se o sebe nedokázal postarat sám.Měl hlad chtělo se mu pít ,zrazu uviděl temného vlka .Který ho chtěl zabít ,nahodou kolem něho nyl menší utes.Vlk se na něho pustil a skočil po něm oba se zkutáleli z utesu.Nori Benjiro měl štěstí jelikož byl schovaný v huste srsti temného vlka.Vlk na tom byl blbě měl něco z pusou a z zubama.Tak se Nori Benjiro zblížil z vlkem který ho vychoval a diky této události přežil .Z vlkem si navzájem pomahali ,když měl 15 let odešel z divočiny ,směrem k Amegakure no sato cesta přeběhla velmi dobře .V Amegakure no sato se přidal ke jedne známe organizaci Fukushioku.Toby leader Fukushioki zaměřoval Nori Benjira hlavně na boj po slepu .Když povstala spojenecká armáda zločineckych organizací Nori Benjiro se vydal hledat meč který by mu přímo padl do ruky .Teto iniciativy si všim Toby a zapojil se také do hledaní pravého meče pro Nori Benjira.Meč schaněli v rozmezí 2 let .Nakonec to vzdali ale ne tak uplně Toby dal vykovat nejlepším kovářum. Tento meč když byl hotový skládal se z 70 specialně přikovaných vrst kovu ,jenže to nebyl obyčejný meč kováři z Amagegakure do něj přidávali něco zvláštního ,nějakou kapalinu.Proto když byl hotový vážil tak lehce a byl tak pevný.Po tomto skutku Toby záhadně zmizel a už se neoběvil .Fukushioku nemohlo byt bez vudce proto se Noro ujal teto funkce.Nori plnil tuhle funkci jak néjlépe uměl.Snažil získavat nové členy a dát organizaci větší sílu.Podařilo se mu zajmout jednoho shinobi z Rinneganem a pokusil si ho inplantovat,jenže byl zastaven Hanzoem Salamandrem a dalšími shinobi z Oto a Yuki.Práce byla zničena ,ale nepřišel jen o výzkum a leboratoř která vybuchla,jenže ale i o některé ze svych členů.(Yoshimii).Od tohoto dne Nori Benjiro chtěl šetřit životy členů organizace.Vydal se sám polapit Ichibiho.(Jednoocasý)Jenže trochu to nedomyslel sice do Suny se dostal až podivně snadno.Namířil si to přímo k Kanceláří Kazekage.POkusil se ji zničit jenže byl zastaven a tady přicházi ta horší část.Nori byl překvapen převahou ,ikdyž se to dalo čekat.Bojoval na 102% jenže ani to nestačilo nakonec vzal v naději že ho někdo oživí se vschopil a skočil do vody.TADY PŘICHÁZÍ TA SMYŠLENÁ ČÁSTKdyž Nori zemřel objevil se před neznámou osobou.Probudil jsem se uprostřet jeskynie kde měla moje organizace sídlo.První den jsem nechtěl tomu věřit jenže když jsem neplnil "jeho" rozkazy mé tělo se rozpadalo na popel.Nakonec mi nezbývalo nic jiného a zabít jednoho člena z organizace.Nechal jsem za sebou vskaz Nyní lilí členové byl jsem proklet takže nemůžu být vaším vůdcem.Jednou doufám že se vrátím a ovládneme svět.Jenže však do té doby musím ničit ty z kterýma jsem spolupracoval.(nukeníny).
Bůh smrti:Že by další duše která propadla?Hluboce jsem se začal smát.Postavu jsem měl ve stínu takže mi nebylo vidno do tváře.
Nori Benjiro:Najednou jsem začal cítit na prstou u nohou ohromný chlad ,bylo to něco co by jako poslední žívý dech vysávalo.Pokažde když jsem mluvil nezmocnoval se mě strach ,ale ted to bylo jiné.Kolena se mi rozklepala a já si vybavil kdo to je.Jse...jsem Nori Benjiro.
Bůh smrti:Bylo na čase tvé skutky mluví za vše.Hlavu jsem rychlým a strašidelným pohybem vyndal ze stínu a řek To co jsi prováděl nahoře lidem zde ti bude miliony krát vráceno.Šíleně jsem se usmál.
Nori Benjiro:Na chvíli jsem se mu zadíval do očí a pocítil tu bolest.Ne...ne odmítám.V hlavě jsem si vymýšlel plán jak bych se z tud mohl dostat.Chcí žít a to budu.Odpověděl jsem vystrašeným tonem.
Bůh smrti:Tak někomu by se zachtělo žít.Pomalu jsem se k němu přibližoval .Najednou mi šlo vidět celé moje tělo.A ty si myslíš že to je přípustné jen tak někoho pustit z světa mrtvých do světa živých.Začal jsem se šílrně smát a chytil se za břicho.A za druhé chlapečku nic není zadarmo.
Nori Benjiro:Ano jiste chápu.Něco za něco navrhuji svou duši.Najednou jsem úplně zchladl.
Bůh smrti:Hlupáku na tu mám právo tak či tak,ale budiž at je po tvojem.Vrátim ti tělo ,ale nezapomen duše je má a je tu ještě něco nemyslí si že se tak vyhneš bolesti ,která tu na tebe čeká.Najednou mohl pocitovat jakoby jeho tělo úplně zamrzlo. Právě naopak .Každá setina na světě na hoře se bude zvětšovat o dva stupně bolesti než bys pocítil tady dole.
Nori Benjiro:Najednou jsem celý zamrzl,byl jsem si vědom jakou obět to přináši.Ano příjmám.
Bůh smrti:Budeš vystupovat na světě v postavě chudého postevníka v černém.Každý kdo na tebe pohlédne neuvidí tě,jelikož v plášti který bude kole tebe bude tvoje duše,ale nemysli si že budeš mít volno.Na to ani nepomysli budeš plnit moje příkazy a začnem s těma kteří byli oživeni.JEdná se o postavy které se nějak vyhnuli smrti,nebo jak říkám byli oživeni.
Nori Benjiro:Na důkaz toho že mu budu věrný jsem poklekl.Jestli se můžu zeptat pane bude na ně nějáka doba do kdy to mám stihnout.
Bůh smrti:Odpověděl jsem chladným tonem.Ne lhůta neni stavena na uprchlíky ze země mrtvých,ale na normálni lidi.Jeden den rovná se jeden mrtvý nukenin a je tu ještě jedna věc kterou bys měl vědět nemůžeš používat žádne techniky ,ale taky žádne na tebe neplatí,jenže jsou taky vyjímky musíš se vyhýbat světlu.To je tvá jediná slabina.
Nori Benjiro:Ano pane jsem si toho vědom.Najednou se moje duše začalo vznášet do vzduchu a dostala se na povrh zemský.
TAKŽE DOUFÁM ŽE SE SCIFI LÍBILO MĚ TO PŘIPOMÍNÁ PANA PRSTENŮ ŽE TA POSTAVA VYPADÁ STÉJNĚ JAKO NAZGŮL(JEZDEC NA NĚM),ALE BYL BYCH RÁD KDYBY JSTE BRALI NA POVAHU JÁ SE SNAŽÍÍÍL BÝT ŽIVÝ A NÉ MRTVÝ.
Příjmám všechny námitky od scifi nemůžu si pomoct až po ja nevim co,kdyby to chtěl komentovat někdo jiný kromě ADMINA může mi napsat PM.
Je to scifi ale musíte uznat že dobré
Doufám že se rozhodnete správně
Jo a pokud by jste potvrdili tu pitomost co mě napadla tak barva Černá .Nebo nepotvrdili? To záleži na vás
Anonymní- Anonymní
Similar topics
» Nori Benjiro
» Nori Benjiro (Genin)
» Jak si založit postavu?
» Jak si založit postavu do Kamenné vesnice
» Jak hrát (Podruhé): Pro začátečníky II: Jak zaměřit svou postavu?
» Nori Benjiro (Genin)
» Jak si založit postavu?
» Jak si založit postavu do Kamenné vesnice
» Jak hrát (Podruhé): Pro začátečníky II: Jak zaměřit svou postavu?
Povolení tohoto fóra: