Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kishin Midori

Goto down

Kishin Midori Empty Kishin Midori

Příspěvek pro Anonymní Sun 13 Nov - 11:22

Jméno: Midori
Příjmení: Kishin
Přezdívka: Zatím žádná
Věk: 16
Výška: 169 cm
Váha: 50 kg
Krevní skupina: B
Barva očí: Světle modrá
Barva vlasů: Kaštanová
Klan: Kishin
Kekkei Genkai: ---
Záliby: Trénink, být ve společnosti a bavit se, spánek
Zlozvyky: Drzost
Povaha: Midori se snaží nebýt středem pozornosti, má ráda, když je někde v ústranní a nemusí o ničem rozhodovat. Vyhovuje jí poklidný život ve společnosti, zkrátka bavit se jako ostatní. Jinak je celkem přátelská a milá, když však zasáhnou její zlozvyky, dokáže být vážně otravná..
Oblíbené jídlo: Yakitori
Neoblíbené jídlo: Sushi
Zaměření: Ninjutsu, ovládání meče bezejména
Výbava: Základní výbava ninjů, rudý plášť, Meč bezejména (Není ničím speciální, jen je obrovský, ale lehký, takže Midori nedělá problémy rozdávat s ním rychlé rány)
Vesnice: Kirigakure no Satto
Hodnost: Chuunin
Element: Suiton
Minulost:
Byl slunečný pátek bez mračen, 24.4. a v nemocnici Mlžné se odehrával nejšťastnější okamžik dvou zamilovaných. Zrodil se zde nový život. Doktor, který zběsile pobíhal po pokoji a vykřikoval, aby budoucí matka tlačila, byl opravdu na nervy. Sestřička se snažila dýchat s matkou, protože otec dávno ležel na zemi, protože omdlel. Nezapomenutelný zážitek. A právě v tu chvíli se po nemocnici rozezněl křik té maličké.. Mě. Byli to totiž mí rodiče, kteří způsobili takový povyk. Když se zjistilo, že jsem děvčátko, okamžitě mi připadlo jméno - Midori. Midori z klanu Kishin. Podle toho, co mi matka vyprávěla, jsme spolu prožívaly další dva týdny v nemocnici, zatímco otec všechno připravoval doma. Když nás pustili domů, tak jsme se tam pochopitelně vydaly, tedy přesněji, já jsem tam byla odnesena v matčině náručí. Následovaly tři roky pokojného života, v nichž se nedělo nic zvláštního. Jen jsem rostla, jako každé dítě, a přišel čas, abych se naučila hovořit, chodit a všechny ostatní základy. Jako první nastalo mluvení, rodiče totiž chtěli, abych radši mluvila, než začala pobíhat a narážet do stolů ve třech letech. Mé první slovo nebylo vůbec tradiční. Neřekla jsem Mama, ani Tata, ani Baba, ani nic podobného. Jednoho večera jsem prostě najednou vykřikla slovo "kunai" . Vlastně v mém podání to bylo spíš "Kuaai", ale to není důležité. Tehdy nastaly oslavy, protože od té doby jsem se mnohem víc snažila hovořit. Když už jsem o půl roku později zvládala téměř vyslovit všechna základní slova plus Kunai, došlo na chození. Tady už učení trvalo mnohem déle. Nedokázala jsem udělat víc než jeden krok, i když "výcvik" trval rok. V pěti letech už jsem to skoro měla, akorát jsem se vždycky posadila na zadek. To ovšem stále nebylo to nejhorší. Další dva roky, tedy do sedmi let, jsem se učila všechny ostatní věci. Uměla jsem mluvit, chodit, číst, psát i počítat. Rodiče velmi dlouho přemýšleli, jestli jsem připravená na akademii, prý jsem nebyla. Když nastal čas, přihlásili mě tam. Byla jsem ve třídě nešťastná, protože se mnou nikdo nemluvil. Aspoň jsem se ale učila, takže mi základní techniky a veškeré informace potřebné k vědění šly dobře. Když se blížily geninské zkoušky, bylo mi jedenáct. Těšila jsem se, ale byla jsem nervózní. Začala jsem trénovat mnohem víc, abych je zvládla. Stejně jsem ale byla nervózní. Když nastal ten den, málem jsem dostala nervový šok. Test započal a tužky všech žáků se pohybovaly po papírech. Během testu bylo velké množství studentů diskvalifikováno, takže můj stres stále narůstal. Odevzdala jsem test mezi prvními a vyhlášení prokázalo, že mé snažení nebylo marné. Test jsem zvládla. S hrdostí jsem obdržela čelenku naší vesnice a tak se stala Geninem. Dostala jsem se do týmu, kde už to bylo lepší, komunikovali semnou. Náš sensei mě toho spoustu naučil, jako třeba udržet si klidnou povahu i v nejhorších situacích. Následovaly roky tréninku a plnění misí. Občas jsem se zranila, občas se zranil někdo jiný, ale dle všeho to stálo za to! Když jsem se konečně naučila první techniku kromě těch z akademie, byla jsem radostí bez sebe. Jelikož se zjistilo, že můj element je Suiton, naučil mě sensei, který měl náhodou také suiton, techniku Mizu Rappa. Dalo mu to sice práci, protože jsem nebyla zrovna dokonalá, ale zvládli jsme to. Konečně jsem v týmu měla nějaké větší uplatnění, byla jsem silnější, na chuuninské zkoušky jsem si ale stále netroufala. Když však za další dva roky, tedy v mých patnácti, nadešel čas zkoušek, byla jsem tak nervózní, že ani léta tréninku klidné povahy nepomohla. Uměla jsem již další techniku, ale stejně.. První část zkoušek byla téměř lehce zvládnutelná. V druhé už to bylo horší. Bylo zde nebezpečí a málem jsem přišla o život, nebýt členů mého týmu. Nakonec jsme přeci jen zvládli druhou část a nadešla ta nejtěžší. Sledovala jsem členy týmu, jak oba zvládli, co měli. Byla jsem na řadě. Stála jsem v aréně, proti mně se zuřivým pohledem v očích stál můj protivník. Byl tak silný, že jsem během pár minut skončila. Chuuninské zkoušky jsem tedy jako jediná z týmu nezvládla. Velice mě to zarmoutilo. Tým 13 se tedy rozpadl, takže jsem trénovala sama. V mé výbavě už bylo o jednu zbraň víc, meč, který nikdy neměl jméno. Pilně jsem s ním trénovala a na dalších zkouškách jsem splnila jak první, tak druhou část. Už jsem nebyla nervózní, ale odhodlaná. Můj protivník byla teď dívka. Během boje jsem se dozvěděla, že jejím elementem byl katon, takže jsem jí se suitonem a mečem porazila. Štěstí mi tedy konečně trochu nahrálo. Stala jsem se Chuuninem a začala trénovat, jako nikdy.
Techniky: Suiton: Mizu rappa (C) - Živel voda:Vodní vlna
Suiton: Ja no Kuchi (B) - Živel voda: Hadí tlama
Sennen Goroshi (E) - Tisíc let bolesti
Kawarimi no Jutsu (E) - Technika náhrady
Henge no Jutsu (E) - Techniky přeměny
Bunshin no Jutsu (E) - Technika klonu (Slouží pouze ke zmatení nepřítele)
Nawanuke no Jutsu (E) - Technika úniku (Z provazů)
Kakuremino no Jutsu (E) - Technika neviditelného pláště

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kishin Midori Empty Re: Kishin Midori

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sun 13 Nov - 11:31

Chuunin asi ne. Máš dost postav, není-liž pravda? Sice už jsou některé mrtvé, ale všechny ne. Když se podívám na IP, výpis je dost dlouhý a minimálně tak dlouho jsem tě neviděla hrát. Životopis je moc pěkný, ale... Co tvá postava v Kumogakure? Když už jsme ti povolili Jounina, mohla bys za něj hrát. Wink Pokud to nestíháš, je zbytečné mít další postavu, ne?
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 13 Nov - 11:33

Jelikož jsem tu dlouho nebyla, počítala jsem s tím, že jsou všechny moje postavy zrušený ...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sun 13 Nov - 11:37

Ne, kdepak. Pokud chceš začít hrát jsem jen ráda, hrála jsi dobře.
A když tě to znovu začne bavit, budu ještě raději.

Takže aby se to vyřešilo.. Všechny tvé postavy jsou v pořádku. Případně ti schválím i tuhle, ale Genin by byl lepší. Prozatím mi řekni, za kterou chceš hrát. Ty, které už používat nebudeš a jsi si tím jistá skončí pravděpodobně smazáním nebo využitím v některých misích.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 13 Nov - 11:40

No, jelikož jsem se s tím životopisem fakt trápila, byla bych vděčná za chuunina, ale když to bude vážně nutné :-/...

Budu hrát za tuhle, to určitě, jelikož u ostatních už ani nevím heslo, tak fakt nevím...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sun 13 Nov - 11:42

Jako admin ti můžu u ostatních heslo změnit. Záleží na tobě.

Ah... Jáj, dobře, ale jen za ten pěkný životopis. Jinak bych ti tu hodnost nenechala a ještě s tím musí souhlasit Assasin.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 13 Nov - 11:46

No joo, ty jsi admin! Blahopřeju! Smile

Za ten životopis díky, ale jak znám Assasina, jelikož mě zrovna nemusí, tak to nepovolí..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sun 13 Nov - 11:50

Děkuju XD A nejde o to, že by tě tu někdo nemusel. Ns je jako... Jak to říct.. Jako rodina. Mnoho lidí odtud odešlo a zase se vrátili. Co si pamatuji, mě se s tebou vždy psalo dobře. A na Byakuri během války se zapomenout nedá Very Happy
Hrála jsi dlouho a jsi toho součástí. Proto jsem ráda, že jsi se vrátila a proto doufám, že tu zase na nějakou chvíli zůstaneš.

I tohle se může rozpadnout, ale když už mluvíš o Assasinovi, pak věřím, že on v tuhle naši soukromou rodinu bude věřit vždy. Takže už nechci slyšet žádné "on mě nemá rád"
Kdyby se měl zlobit na každého, kdo někdy z fóra odešel nebo někdy udělal hloupost, tak skončí v Bohnicích. Když budeš alespoň trochu aktivní a nebudeš se chtít stát hned nukeninem, bude vše v pořádku. Přimluvím se.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 13 Nov - 11:57

Žádná moje postava se nikdy nestane Nukeninem, pokud to není nikde v charakteru Very Happy

A to s tou rodinou je hezký Smile Musíme pokecat, co jste tu vyváděli, když jsem tu nebyla... Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sun 13 Nov - 12:00

V tom případě se připrav na dlouhé hodiny mého neunávného povídání, kterým jsem schopná tě unudit k smrti XD

Samozřejmě. Na Skype tě myslím mám, jen si ho budu muset zapnout.
A ještě mi prosím řekni, jak tedy to bude s tvými ostatními postavami.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 13 Nov - 12:06

Já jsem se skype skončila, protože mě tam den co den otravují všelijací úchyláci, o kterých ani nevím, odkud jsou. Ale PM nebo chatbox Very Happy

K těm ostatním postavám - No, já už si ale nepamatuji, který všechny byly moje (Hlavně to tu nevypisuj, to by byla ostuda Very Happy), ale Aishu si pamatuju.. možná i heslo Very Happy Ostatní smáznout.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sun 13 Nov - 12:12

I Zafinu? XD Nu ale jak myslíš, už jsem zticha.
Kdybys sem tam hrála za Aishu, byla bych vděčná. Kumo trpí nedostatkem hráčů. Co se ostatních týče, ještě si zahrají XD Při misích, na kterých zemřou, řekla bych.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 13 Nov - 12:27

Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 13 Nov - 12:32

Jůů Aisha - chan! Zrovna nedávno jsem si říkala, co s tebou asi je xD.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: