Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Prokletá mnišská pečet

Goto down

Prokletá mnišská pečet Empty Prokletá mnišská pečet

Příspěvek pro Anonymní Fri 11 Nov - 20:45

Název techniky: Prokletá mnišská pečet(Předem děkuji za překlad)
Úroveň:S rank (Tato technika souvisí z tzv. "Dar od boha.")
Element: bez elementu
Zařazení: ninjutsu
Popis techniky:Po skončení pečeti uživateli se objeví specifický znak pečetě na rukou.
Účinek techniky:Po složení pečetí se objeví Chirikovi na rukou znak pečeti.Když se tak stane pečet se aktivuje tělo mnicha ztmavne a vyšle na nepřátele jakousi podivnou zář ve formě paprsku(Dejme tomu šedá barva).Když paprsek zasáhne nepřátelského shinobi ten se změní v šedou sošku budhy.
Nevýhoda/slabina:Tehle technice se jde těžko vyhnout.(Vyhnout se jí da nějakým doujutsu k tomu určeným.Nebo díky tak dobře rozvinuté pasivni schopnosti že to vycíti a nepřátel muže uhnout.)
Uživatel techniky:Chiriku(Svitek je k dispozici v Chrámu Ohně.Svitek je jenom jeden není ani kopie toho svitku )

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Prokletá mnišská pečet Empty Re: Prokletá mnišská pečet

Příspěvek pro Anonymní Sat 12 Nov - 12:41

U téhle techniky jsem ještě zapoměl dodat:
Nevýhody:Tato technika potřebuje trochu víc chakry ne nějak extra ale jen o něco víc než normalné jutsu.A ještě tato technika se dá snadno oklamat kdyby byli vytvořeny klony a já bych ho zasáhl klon se změní v sošku budhy ,ale po chvíli praskne.
(A budu rád když mi tu techniku přeložíte)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: