Chiriku
Chiriku
Jméno a příjmení:Chiriku
Hodnost:Hlavní mnich v chrámu ohně
Věk:136(K věku nic nepsat opsané v životopise)
Pohlaví:muž
Kekkei genkai:žádné
Narození:1 července
Krevní skupina:A
Charakter:Umí se vyjádřit.Není ovlivnován jinými.
Životopis:
Hodnost:Hlavní mnich v chrámu ohně
Věk:136(K věku nic nepsat opsané v životopise)
Pohlaví:muž
Kekkei genkai:žádné
Narození:1 července
Krevní skupina:A
Charakter:Umí se vyjádřit.Není ovlivnován jinými.
Životopis:
- Spoiler:
- (Základní informace najdete na konoha.cz jestli dovolíte budu popisovat co se stalo po tom a před jeho smrtí)
Chiriku ještě před tým než zemřel měl vidění že jednou nadéjde den kdy bude muset čelit shinobim kteří by chtěli znesvětit Chrám.Toto vidění se mu pár krat opakovalo a on tušil že není jen tak.Snažil se toto vidění pochopit ,ale později přišel to byla krátka iluze vidění do budoucna.Od té doby byl odhodlaný ,abyk tomu nedošlo.Jenže ho trápile jedna věc ,že neviděl tým dvoum shinobi do tváře.Takže nevěděl kdo by to byl.Mnoha hodin trávil přemýšlením ve svém pokoji.Nakonec na to přišel snažil se vyvinout techniku ,která by vytvořila jeho druhou postavu.Technika měla své výhody ,ale také své nevýhody vytvořila jeho druhou osobnost(Myslím že by jedna kopie měla polovinu jeho myšlenek a schopností.Originál by byl na tom stejně) .Chiriku však myslel také na tento problém,když techniku použil Chiriku vzal sošky a poskládal je na zemi do kolečka.Pak se soustředil.Celými dny hledal rovnováhu světa a duševně na ni postupně narážel.Nakonec se mu to podařilo,jenže to nedopadlo tak jak on si to představoval.“On byl celý“ jenže jeho kopie měla v sobě jen poloviny jeho osobnosti a poloviny jeho myšlenek,ale z tím už si Chiriku hlavu nedělal.Celá tahle akce probíhala v utajení.Když přišli ti dva záhadní shinobi Chikiru byl připravený.Vše proběhlo podle jeho plánu,jenže nastal další problém z kterým Chiriku nepočítal.Tedy kdy ti dva shinobi zabili falešného Chiriku chtěli jeho tělo vyměnit za Ryo.To Chirika velmi urazilo jelikož jemu připadalo že to je pohanský způsob.Za pár let se vše vrátilo do původního stavu.Ostatní mniši byli spíš rádi že Chiriku žije ,ale také trochu na něj uražení jelikož jim moh dát aspon něco vědět.Feudálního Pána tento Chirikuv skutek velmi zaujal a nabídl mu či by nechtěl ještě jednou pracovat pro něho.Chiriko odmítl jelikož už jednou pro něho dělal jako jeden z Dvanácti strážných ninjů ze Země Ohně a to moc za to nestálo ,ikdyž se tak zpoznal z Asumou a ostatními jeho kamarády odmítl.Dny uplývaly a Chiriku stárl,jenže on nechtěl zkončit jako starý a bezbraný dědek.V tom věku se začal strašně zabívat osvícením.Nakonec přišel jak provést obřad osvícení.Schromáždil všechny mnichy ve hlavním sále a obřad začal.Když už obřad byl skoro u konce do Chrámu vnikli Bandyti.Do ted není známo jak se jim podařilo překonat bariéru ranku B ,která byla nastražena okolo Chrámu.Chiriko prováděl obřad a zrazu ho zastavili ,takže nemohl být uplně osvíceny.Časem ostatní mniší si všimli že nestárne,když si toho všiml i Chiriko potěšilo ho to jelikož se aspon část obřadu osvíceni podařilo.(Kdyby se někdo ptal proč znovu neprovedli obřad ,tak proto že tento obřad se smí provést jednou za dvěstě let)
Pak přišlo to co tehdy předpověděl Feudální Pan.Vznikly legie válečníku odhodlaní zabít Feudálního Pana.Ikdyž Chiriku žádost Feudala odmítl nechtěl dovolit ,aby se mu něco stalo.Chiriku to naplánoval tak že výtáhl sošku budhy poskládal pečetě a duševně se snažil napojit na mysle ostatních byvalých strážcu.Byl si vědom jakou sílu měl každý člen z dvanástky.Tato techniko ho málem zabila jelikož se snažil spojit i z timi kteří byli dávno po smrti.Na konec se mu podařilo se spojit jen z Asumou a Kazumou(Furidem).Kazuma a Asuma byli sice už po smrti ,ale vešli se do umrtního časového období.Tak Chiriko ovládl jejich techniky.(Chirika by tahle technika normálně na 100% zabila,ale nestalo se tak díky tomu že byl částečně oživený a ještě něco techniky které právě ted ovládl muže použít jednou za 6 let)Chiriku použil tuhle techniku moudře a zachránil Feudálniho Pána.Poté se zase vytratil do Chrámu kde začal učit nové mnichy.
Techniky:
Fuuin Teppeki (Zapečetění železné stěny)
Raigou Senjusatsu (Amidino tisícinásobné smrtelné sevření)
Technika napojení se mysli-Touto technikou se muže shinobi napojit na mysle ostatní shinobi .Čím se jim dostane do mysli a zde ma přístup do jeho myšlenek.
Kdyby se shinobi snažil dostat více shinobim do mysli npř. 2 .Je to nebezpečné
Jelikož by shinobi mohl mít přístup k tolika informacím že by to jeho mozek nezvládl a on by zemřel.K technice je zapotřebí zlatá soška budhy.(Chiriku by u téhle techniky zemřel kdyby by nebl částečně osvícený.)
Techniky získane přez techniky Napojení se na mysl
Od Kazumy(Furidy)-Neznámý druh oživovací techniky, Meisai Gakure no Jutsu (Zastírací maskování)
Od Asumy-Haisekishou (Spalovací oblak popela)
(Už jsem probíral z Assasinem to že by Chiriku mohl žít,ale zbytek jsem s nim neprobral a doufám že mi to osvíceni povolíte je to jenom že nestárnu jinak jsem smrtelný nejsem něco jako Hidan)
Anonymní- Anonymní
Re: Chiriku
Psal jsi na konci životopisu, že jsi to probíral s Assasinem. Pak to tedy nechám na něm už proto, že netuším, jakou ti mám dát hodnost nebo barvu XD
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Chiriku
Hodnost nvm.Jsem jednoduše Hlavní mnich z Chrámu Ohně to mi stačí na hodnostti či barvě mi nezáleží.
Anonymní- Anonymní
Povolení tohoto fóra: