Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Narinu Otogawa

4 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

Narinu Otogawa - Stránka 2 Empty Narinu Otogawa

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Nov - 16:34

First topic message reminder :

Jméno: Narinu Otogawa
Věk: 16
Hodnost: S-rank/Akatsuki Pohlaví: Muž
Rodina: Matka Irisawa Otogawa Otec Narume Kunosi
Cíl, Sen:Stát se Kagem
Klan: Otogawa
Kekkei Genkai:Kuchiyono
Popis Kekkei Genkai: Dokonalé ovládání chakry na těle i její schromažďování je velmi rychlé na vysokém stupni této
techniky je možno vysíla chakrové útoky bez hnutí prstu z jakékoliv části těla
Zbraň:Velmi kráká katana(Velká jako nůž ale ostrá jako žiletka)
Zaměření: Boj ze záloy používa téměř je ninjutsu
Schopnosti:Skvělé ovládání Kuchiyono,Velmi rychlí a velká zásoba chakry
Vzhled:Podobu Obličeje má v postavičce a nosí dlouhou černou róbu
Techniky: Raiton:Kuchiyono 1000 Výbojů-A-rank
Raiton:Kuchiyono Obrovský Výboj A-rank
Raiton:Kuchiyono Bleskové brnění B-rank
Katon: Gouryuuka no jutsu A-rank
Katon: Housenka no Jutsu C-rank
Prokletá pečeť úroveň 2
Příběh:Jednoho dne se narodil Narinu do rodiny Otogawa rodiče si ho moc nevšímaly přece jenom to moc nestíhaly měl 3 bratry a 2 sestry.Už od mala ho učil jeho nejstarší bratr Hokote.Jeho bratr Hokote byl ninja génius akademii vystudoval v 5
letech chuuninem se stal v 6 kapitánem anbu byl v 8 a jouninem byl ve 12.Od něj se naučil tajemství Kuchiyona a všechny jeho techniky kromě jeho vlastní techniky tuto techniku nemohl zvládnout ani Hokote jelikož Narinu měl obrovské zásoby chakry,Narinova speciální technika je Raiton:Kuchiyono 1000 výbojů.Při tomto jutsu Narinovi z těla začnou vylétávat obrovskou rychlostí menší výboje ale i jeden dobře směrovaný na srdce může usmrtit,tato technika je skvělá obrana tak ůtok.Při útoku je Narinu schopný pomocí této techniky vystřeli 100 výbojů za sekundu.Z toho vyplívá že Narinu má téměř dokonalou obranu tak útok na 10 vteřin,je téměř nemožné v tu dobu projít výboji aníž by tě trefily,Zní to jakoby tato technika neměla vady při jednom použití za den nemá ale jakmile to použiješ dvakrát a vícekrát do dne tak se ti tělo začne doslova proděravovávat.Při druhém použití to ještě nejde tak vidět ale jakmile používání přesáhne 5 Tak už máš znatelná zranění.Naštěstí jeho druhá technika Raiton Kuchiyono Obrovský Výboj je už šetrnější ale také zraňuje ale né po celém těle při této technice můžeš vyslat výboj ze zad z palce u nohy zkráceně prostě z jakékoliv části těla.Ale vraťme se k příběhu když Narinu předvedl tuto techniku bratrovi velmi ho zranil od té doby se Narinu bál tuto techniku používat v okolí přátel.Naštěstí ale bratrova podstata je Fuuton takže útok Raitonu velmi zeslábl ale i tak ho to velmi zranilo.od té doby se téměř všichni Narinua báli stejně jako Naruta.Jediný kdo mu to nezazlíval byl jeho nejstarší bratr.Ale po několika dnech v den kdy se stal Narinu jouninem (ve 14) tak Orochimaru vyvraždil celou jeho rodinu a unesl Narinua.Narinu se nemohl bránit Orochimaru ho nechal sežrat jeho Hadem Mandou ale jen na malou chvíly aby ho tam nerozežraly Mandovi žaludeční šťávy.Když dorazily do Orochimarovi Severní základny tak mu Orochimaru Udělal Prokletou pečeť v té byl Narinu schopen při své technice vyslat 1000 výbojů ale jednou tak velkých.Po týdnu mu jí Orochimaru zvýšil na úroveň 2 A Narinu byl schopný vyslat Obrovské výboje a rovnou 1000za sebou .Když Orochimaru odešel do jižní základny spolu s Kabutem se Narinu lehce dostal ze základny když se to Orochimaru dozvěděl okamžitě ve svých základnách zvýšil ostrahu.Orochimaru po Narinuovi dlouho pátral,chtěl ho použít na své převtělení Po dvou letech to Orochimaru vzdal mezitím se přemístil do dalšího těla.Narinu věděl že to takhle nepůjde stále utíkat.Tak se Nakonec připojil k Akatsuki.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Narinu Otogawa - Stránka 2 Empty Re: Narinu Otogawa

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Fri 4 Nov - 17:33

Ano, to jsem měla na mysli. Proto hráčům, kteří zde začínají, povolujeme pouze nižší ranky, kromě těch, za které se může někdo zaručit. Bohužel, na Nsnn je jiná hra. Nezáleží tam na věcech, jako zde. Tady nenajdete Hyuugu s Konoha Senpuu nebo Hyouton v Konoze. Buď hraj jinde, Narinu-kun, nebo se přizpůsob zdejším pravidlům. Zvládli to všichni a nemám důvod dělat vyjímky.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Nov - 17:38

Jeho celá minulost vypadá ve skutčnosti takhle- ctrl + c -> ctrl + v

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Nov - 17:54

Ohledně životopisu podle mě nejdelší na NS co jsem se ted chvili díval je zde https://nsgoon.forumczech.com/t1530-assasin-senju-aneb-cely-jeho-zivot
(To je síla doufám že se mi to taky jednou podaří napsat .Něco tak dlouhého)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Nov - 17:59

Až budeš po smrti a zažiješ na fóre toľko čo Assasin, tak určite. xD

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Fri 4 Nov - 18:04

Nori-kun, pokud sis nevšimla, tak o tomhle už jsem tu psala XDDD
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Nov - 18:05

Nevšiml....nevšiml Nori je klučiči jméno a hráč je taky kluk Very Happy
To mě urazilo Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Fri 4 Nov - 18:11

Já to vím XD Překlep XD
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Nov - 18:16

Tohle ne... uvolňování chakry z celého těla ne xD

A rank jutsu taky ne... Nic proti novým hráčům, ale všichni začínali stejně. Jako genini. Když se ukázalo co v nich je, tak nebyl problém se nějak domluvit. Ale jako na potvoru nejlepší hráči bývají právě ti, kteří neřeší jaký rank dostanou, ale prostě si užívají hru a dokážou se svou postavou splynout.

Orochimaru nějakou dobu u nás žil, takže by to eventuelně šlo nějak udělat, nicméně z Akatsuki už nezbyla ani jedna jediná černá nitka.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Nov - 18:41

Zlatá slova Mikomi-chan Razz

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Nov - 22:20

Myslím, že po pár slovech jsem si mohl udělat obrázek a dál se k tomu nemusíme vyjadřovat. Už jen podle toho, jak si psal o životopise, toho, jak píšeš a lepším forum, tak mi připadáš jako namyšlený egoista, který si o sobě myslí kdo ví co a bohužel je to o dost horší, než ty si myslíš...Takže pokud se ti tu nelíbí, tak tu hrát nemusíš a navíc...pravidla jsou pravidla a nechápu ty, kteří chtějí být hned od začátku nej...to si pak ani neužiješ a dělat ze sebe boha je opravdu otrava....lepší je vždy se vše pečlivě naučit a vypracovat se výše a pak si za to taky náležitě odměněn. Nic víc k tomu asi neřeknu a měl by ses vždy trochu zamyslet, než něco zase napíšeš...dojmy z onoho člověka jsou dost důležité a když tady hned tak spustíš, myslím, že moc lidí na svou stranu nedostaneš...Pěkný zbylí večer Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Fri 4 Nov - 22:35

Jo a ještě jedna věc...když mluvíš o dlouhých životopisech...jestli chceš je srovnávat a vidět nějaký opravdu dlouhý tak tady ho máš:
Životopis - Akihiro Kazuki:

Je to na jeden server a nakonec jsme ho, ale musel zkrátit a usekat kvůli nedostatku času a nervozity...čekali totiž jen na mě....
Myslím, že toto ti ke srovnání stačí Smile
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)

Počet príspevkov : 1936

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Kazuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Nov - 22:57

Hezký proslov Akio ^^ a pravdiví.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sat 5 Nov - 19:15

Akihiro: Ty si děláš srandu, že jo? xD Usekat a zkrátit? Kde? xDD
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Počet príspevkov : 4463

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan: Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 5 Nov - 19:18

Aki: Můžu se zeptat......... kam si tenhle živoťák sakra posílal? Very Happy Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 5 Nov - 19:37

Ayame správná otázka, totálně jsem nechápal jak to napsal, Assasinův testament je oproti tomuhle nic.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sat 5 Nov - 21:22

Hehe...no...zkrátil trochu xDD Posílal jsem to na Konohu a jaksi jsem se víc rozepsal xDDDD Sorry, že píšu až teď, ale prostě jsem měl nával xDD To by jste nevěřili kolik dokáže mít člověk příbuzných xD Polovinu jsem neznal XDD
Ale ten živoťák...no xD Nijak mě nenapadlo to, jak to zkrátit ještě víc xDD
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Počet príspevkov : 1936

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Kazuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content