Kōmori hassha
2 posters
Kōmori hassha
Název: Kōmori hassha
Rank: C myslím.
Popis: Jedná se o ultrazvukový útok, zvuk stlačený do paprsku (viz. obrázek) Vystřelí ho z prstu.
Učinek: Při zásahu vnitřní zranění a obrovská modřina
Výhody: Na střední a velkou vzdálenost, málá spotřeba čakry, lze použít i skrze tenkou zeď (nesmí být z kamene, cihel)
Špatně se uhýbá není to skoro vidět.
Nevýhody: Neúčiné proti dotonu, neprorazí tak tlustou vrstvu hlíny.
Obrázek:
Rank: C myslím.
Popis: Jedná se o ultrazvukový útok, zvuk stlačený do paprsku (viz. obrázek) Vystřelí ho z prstu.
Učinek: Při zásahu vnitřní zranění a obrovská modřina
Výhody: Na střední a velkou vzdálenost, málá spotřeba čakry, lze použít i skrze tenkou zeď (nesmí být z kamene, cihel)
Špatně se uhýbá není to skoro vidět.
Nevýhody: Neúčiné proti dotonu, neprorazí tak tlustou vrstvu hlíny.
Obrázek:
Naposledy upravil Rei Kagetsu dne Mon 7 Nov - 9:21, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Kōmori hassha
Dobré, až na to že útoky založené na ultrazvuku patří do Lizzyna klanu. Je to napsané i v seznamu nepřenosných technik a kekkei genkai.
Anonymní- Anonymní
lépe řečeno technika není schválena
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Povoleno...
[4.11.2011 20:21:15] Assasin Senju - Tom Brown: zab je
[4.11.2011 20:21:28] Assasin Senju - Tom Brown: tu zvukovou C techniku ti povolím
Mít tě na skypu tak ti to přepošlu jako citaci.
[4.11.2011 20:21:15] Assasin Senju - Tom Brown: zab je
[4.11.2011 20:21:28] Assasin Senju - Tom Brown: tu zvukovou C techniku ti povolím
Mít tě na skypu tak ti to přepošlu jako citaci.
Anonymní- Anonymní
ale to je blbost.. sprominutím poviem to takto. Ak by to bola technika ktorú vytváraš "niečím" ako to robili shinobi v Otagakure /napr flauta, zvonky, tie trubičky ktoré mal Zaku v rukách, alebo ten prístroj ktorý mal na ruke Dosu. Tak .. by som sa nemohol sťažovať alebo tak, ale ty ju vytvoríš čím ? vlastným telom? práve to mi vadí. Pretože to by tvoje telo nemalo byť schopné spraviť ak na to nemáš Kekkei genkai, a to kekkei genkai tvoj klan neovláda páč to ovláda klan do ktorého patrila Lizzy a klan pod ktorý teďkom patrí aj Lily. =.="
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Stejně jako Ruki je alergický na mě já jsem alergický na tebe.
Vytvářím ho pusou, stejně jako když se chci domluvit s Netopýry. Pak ho stlačím a zrychlím chakrou.
Vytvářím ho pusou, stejně jako když se chci domluvit s Netopýry. Pak ho stlačím a zrychlím chakrou.
Anonymní- Anonymní
jenom že to nedáva zmysel aby si ho mohol takto používať keď tu existuje klan ktorý sa na to zameriava a ktorý na to má kekkei genkai. Nemôžeš sa pre zmenu začaŤ správať troška.. ja neviem, rozumne? a priznať si že má pravdu niekto iný okrem teba? vôbec by som sa s tebou nemusel hádať kedy si tam proste pripísal že k tomu používaš nejaký nástroj ktorý ten zvuk vytvára, a ty ho ja neviem, iba usmerňuješ alebo tak.
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Končím, dneska nejsem už schopný cokoliv řešit. Jednoduše mám to povolené NA SHLEDANOU!
Anonymní- Anonymní
Povolení tohoto fóra: