Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ishimaru Kaito - justu

Goto down

Ishimaru Kaito - justu  Empty Ishimaru Kaito - justu

Příspěvek pro Anonymní Tue 18 Oct - 16:28

Nie všetky techniky ovladam len som sem dal tie čo sa budem ucit ked budem nato vhodný rank

Názov techniky : Raiton : Lightning blade ( Bleskove ostrie)
Uroven: A
Element : Raiton
Zaradenie : Raiton
Popis techniky : Do Ktany , Kunaje nahromadite chakru a vytvorite im bleskovu ochranu ktora prerazí každý predmet.
Predlži katanu alebo kunaj o 15 cm.
Výhoda : Doton techniky maju menšiu sancu na uspech.
Nevýhoda : okamžite jaks a to spoji s vodov zasiahne to hlavne vas co techniku použivate pokial ste s nov v kontakte ale aktiež aj protivnika po kým je v kontakte s vodov.
: Učinkuje len dovtedy do kým sa sustredite.

Kekkei Genkai - Každý clen naško klanu ma katanu ktorá sa dokaže pocas boja zmenit na svoje druhe "ja" ak to majitel katany povie jeho meno
Meno mojej katany je Kazešiny
Ishimaru Kaito - justu  UC2581
Ishimaru Kaito - justu  Hisagi%20Shuhei
Dokáem ju hodit max do vzdialenosti 15 metrov
Uroven : C (zaklad každeho clena Kaito klanu)
Nevýhody : ked mam oba meče v ruke tak nemožem použivať žiadne RP
Výhody : možný utok a aj obrana v jednom .. (jeden meč hodim a druhz mi ostane v ruke )
Element : (žiadny)
Zaradenie : Taijutsu

Technika - Ninpo: Bats Swarm (Ninutsu)
Uroven : B
Zaradenie : Ninjustu
Potrebujem : Black Blade (Weapon)
popis Techniky : pri ktorej vzniká roj netopierov klonov pôsobiť ako maskovaci manever pred zautočením a možme sa na jednu veabu premenit .
Nevýhoda : Možne použit iba ked mate black blade

Názov techniky :Ninpo : Murder of Bats
Uroven : C
Element : ?
Zaradenie : Ninjustu ,
Popis techniky : Vyvolám netopiere aby obtažovali svojhho nepriatela (svojich nepriatelov) tým ziskám cas na pripravenie si utoku alebo pripadne vzliečenie

Názov techniky : Raiton : Lightning Illusion Flash
Zaradenie: Ninjustu , RP
Popis techniky : Vztvorím bleskove oslepujuce svetlo , protivním nič nevidi 5 sc
Vyhoda : pri kolektivnom boji spolubojovnik može zautočiť
Nevýhoda : 5 sc som v transe nemožem nič ine robit

Tajná Technika : Ninpo : Bats Swarm shuriken
Zaradenie : A , (S)- s Raitonem
Element : (žiadny) , (raiton)- raiton iba v pripade ekd do surikenov dodám elektricku chakru
Popis : Vytiahnem zvytok pergamenu kde mam zapečatene šurikeny a kunaje premene na netopiere ,tie vypustim a zautočia na protivnika. Ked shurikeny a kunaje doplnim elektricko chakrov (jako napriklad bleskove ostrie) tak protivnik sa nema jako branit jedine z myznut so zamiereneho uzemia ktore je v okruku 5 metrov.
Nevýhody : tato technika s raitonem je moc nebezpečna a vysaje polovinu vnutornej energie , použitelna len raz !!
Výhody : Ked nenapustime do nich elektrinu tak normalnu techniku možno použivat tolko krat kolko zvytkov sme zapečatili !

Nauov techniky : Ninpo - Henge
Uroven: D
Popis : vytvorený klon (iba jeden ) sa zmeni na fuuma shuriken a ten ptm možme hodiť

Nazov - Ninpo : Shadow Fuuma shuriken jutsu
Uroven - D
Element - (ziadny)
Zaradnie - Ninjustu
Popis - Fuuma shuriken hodime a pori letu použijeme slonovu techniku a trojnasobime ho a tie zautočia na protivnika
nevýhoda - neobratnosť a tažko uskladatwelný najlepšie je ked je zapecateny vo zvytku

Nazov - Raiton: Chibachi
Uroven - C
Element - Raiton
Zaradenie - Ninjustu
Popis - technika kde nahormadime pomoci ručných pečeti cakru a tu potom vypustime v tvare elektriny a ta so dokaže pohybovat po zemi ,
Vyhoda : kdýž se spoji s vodov ma to večší ucinek a velkmi dobre na boj s blizka
Nevyhoda : pri boji vo vode može zranit aj spolubojovnika

Nazov - Ninpo : Explosion clone (vybuchovaci klon)
Uroven - A
Element - (žiaden)
Zaradenie - Ninjustu
Popis - vytvorím klon ktorý bude mat v sebe nahromadenu chakru ktora bude cakat na moj povel aby mohla vybuchnut
Vyhody : Udržiavanie si odstupu pri bojovaní
Nevýhody : Nedá sa zrušit MAJITELOM inak ako vybuchom

Raiton : Gian
Popis : technika kde použijem rične znamenie a nastavim ruky kde chem aby technika bola použita a z rúk mi vidu blesky a zasiahnu protivnika velkov rýchlostov
Nevýhody : ked použivam techniku nemožem rpobit nič ine ked chcem urobit hocijaky iný pohyb rikami technika sa zruší

Raiton : Malagyi
Uroven : A
Popis : zo mna na každu stranu vyletia bleskove prudi , zasiahne protivnika na vziadlenost 5 metrov
Nevýhody : ked na mna zautočí vodna technika tato technika neposobi

Nj už len čakať do kým to admin s chvali a doplni urovne:) nj ked s avam to nebude lubit kludne hvorte co mate na srdci ja to zmením Smile

Naposledy upravil Ishimaru Kaito dne Tue 18 Oct - 18:38, celkově upraveno 4 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Ishimaru Kaito - justu  Empty Re: Ishimaru Kaito - justu

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Tue 18 Oct - 16:45

Já si nemůžu pomoct, musím pár věcí dodat XD

Kekken Genkai - Justu jednov rukov - vyvalavani techniky pouze jednov rukov - Rank : B
Ke Kekkei Genkai jedna věta nestačí. Techniky můžeš vyvolávat i bez pečetí, ale záleží na tom, jaké jsou. Nejspíš to ani není možné. Navíc je tu rank B. Ten jako Genin mít nesmíš.

Názov techniky : Raiton : Lightning blade ( Bleskove ostrie)
Uroven: A
Zaradenie : Raiton
Popis techniky : Do Ktany , Kunaje nahromadite chakru a vytvorite im bleskovu ochranu ktora prerazí každý predmet.
Predlži katanu alebo kunaj o 15 cm.
Výhoda : Doton techniky maju menšiu sancu na uspech.
Nevýhoda : okamžite jaks a to spoji s vodov zasiahne to hlavne vas co techniku použivate pokial ste s nov v kontakte ale aktiež aj protivnika po kým je v kontakte s vodov.
: Učinkuje len dovtedy do kým sa sustredite.

Toto je technika A. Jako Genin nemáš šanci se ji naučit a menší rank k ní rozhodně nepůjde.

Kekkei Genkai - Každý clen naško klanu ma katanu ktorá sa dokaže pocas boja zmenit na svoje druhe "ja" ak to majitel katany povie jeho meno

To už je druhé Kekkei Genkai. Prvně si rozmysli, co chceš a až poté piš.
Navíc je to podle mne až moc velké "sci-fi"

Technika - Ninpo: Crow Swarm (Ninutsu)
Potrebujem : Black Blade (Weapon)
popis Techniky : pri ktorej vzniká roj vrana klonov pôsobiť ako maskovaci manever pred zautočením a možme sa na jednu veabu premenit .
Nevýhoda : Možne použit iba ked mate black blade

Úroveň B, kterou se jako Genin učit nemůžeš. Navíc mi to až moc připomíná Sharringan (a Itachiho styl boje) a to patří do Konohy. Nicméně to raději nechám na adminech.

Názov techniky :Ninpo : Murder of Crows
Uroven : C
Zaradenie : Ninjustu ,
Popis techniky : Vyvolám vrany aby obtažovali svojhho nepriatela (svojich nepriatelov) tým ziskám cas na pripravenie si utoku alebo pripadne vzliečenie

To je to samé jako Sanzengarasu no Jutsu. A Sanzengarasu je z Konohy, tudíž se ho učit nemůžeš.

Názov techniky : Raiton : Lightning Illusion Flash
Zaradenie: Ninjustu , RP
Popis techniky : Vztvorím bleskove oslepujuce svetlo , protivním nič nevidi 5 sc
Vyhoda : pri kolektivnom boji spolubojovnik može zautočiť
Nevýhoda : 5 sc som v transe nemožem nič ine robit

Znovu rank B, který jako Genin mít nemůžeš.

Tajná Technika : Ninpo : Crow Swarm shuriken
Zaradenie : A , (S)- s Raitonem
Element : (žiadny) , (raiton)- raiton iba v pripade ekd do surikenov dodám elektricku chakru
Popis : Vytiahnem zvytok pergamenu kde mam zapečatene šurikeny a kunaje premene na netopiere ,tie vypustim a zautočia na protivnika. Ked shurikeny a kunaje doplnim elektricko chakrov (jako napriklad bleskove ostrie) tak protivnik sa nema jako branit jedine z myznut so zamiereneho uzemia ktore je v okruku 5 metrov.
Nevýhody : tato technika s raitonem je moc nebezpečna a vysaje polovinu vnutornej energie , použitelna len raz !!
Výhody : Ked nenapustime do nich elektrinu tak normalnu techniku možno použivat tolko krat kolko zvytkov sme zapečatili !

Genin a vymýšlí si S techniku? To už je moc. Nápad s netopýry je originální, líbí se mi, ale jinak je to všechno moc, moc, moc, moc a moc silné.

Nauov techniky : Ninpo - Henge
Uroven: D
Popis : vytvorený klon (iba jeden ) sa zmeni na fuuma shuriken a ten ptm možme hodiť

Není to technika z Konohy?

Nazov - Ninpo : Shadow Fuuma shuriken jutsu
Uroven - D
Element - (ziadny)
Zaradnie - Ninjustu
Popis - Fuuma shuriken hodime a pori letu ho z trojnasobime a tie zautočia na protivnika
nevýhoda - neobratnosť a tažko uskladatwelný najlepšie je ked je zapecateny vo zvytku

Až moc mi to připomíná Konohu... Ale při letu ztrojnásobíme? Nerozumím tomu XD

Nazov - Raiton: Chibachi
Uroven - C
Element - Raiton
Zaradenie - Ninjustu
Popis - technika kde nahormadime pomoci ručných pečeti cakru a tu potom vypustime v tvare elektriny a ta so dokaže pohybovat po zemi ,
Vyhoda : kdýž se spoji s vodov ma to večší ucinek a velkmi dobre na boj s blizka
Nevyhoda : pri boji vo vode može zranit aj spolubojovnika

Toto se mi líbí XD Ale neexistuje už něco podobného? XD Resp. stejného?

Nazov - Ninpo : Explosion clone (vybuchovaci klon)
Uroven - B
Element - (žiaden)
Zaradenie - Ninjustu
Popis - vytvorím klon ktorý bude mat v sebe nahromadenu chakru ktora bude cakat na moj povel aby mohla vybuchnut
Vyhody : Udržiavanie si odstupu pri bojovaní
Nevýhody : Nedá sa zrušit MAJITELOM inak ako vybuchom

Nejen, že je to technika B-rank, kterou se nemůžeš naučit... Ono to ještě existuje a jmenuje se to Bunshin Daibakuha. S rankem A XD

Raiton : Kirin

Není Kirin S? Navíc je to Sasukeho Jutsu, u kterého pochybuji, že ti to dovolí. Blbost XD

Raiton : Gian
Popis : technika kde použijem rične znamenie a nastavim ruky kde chem aby technika bola použita a z rúk mi vidu blesky a zasiahnu protivnika velkov rýchlostov
Nevýhody : ked použivam techniku nemožem rpobit nič ine ked chcem urobit hocijaky iný pohyb rikami technika sa zruší

Tato technika je B-rank. Naučit se ji nemůžeš.

Raiton : Malagyi
Popis : zo mna na každu stranu vyletia bleskove prudi , totlna obrana nič cez to neprejde lebo všetko odrazi a zasiahne protivnika na vziadlenost 5 metrov
Nevýhody : ked na mna zautočí vodna technika tato technika neposobi

Absolutní obrana, kterou nic neprojde, není ani Gaarova. Tudíž je to nemožné. Navíc slabinou Raitonu je Fuuton, ne voda. Přes vodu se Raiton naopak lehce šíří XDDDDD
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 18 Oct - 17:33

moree Very Happy Very Happy ...nehvorím že soms a to naučil :PPP len jaak to je uroven Very Happy idem to opravit Very Happy , ktomu kekken genkai to malo byt spol v jednom ale zlyhalo mi copy a paste xD .. ajeste enco , zato že je enco z kohony nemožu to mat soatne dediny ?? neni to ziadny kekken genkai takže sa to mužu naučit a myslím že nie všetko co je v konohe aj v konohe vzniklo a este raz techniky co zatail ovladam mam v podpise .... a tam mma jenom 3 lebo vic nemožu a max rank C Smile pravidla som cital Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 18 Oct - 18:08

Za prvé, kekken genkai neznám, znám jen kekkei genkai. Za druhé, KG je záležitost pokrevně dědičná, skládání pečetí jednou rukou se mi v tomhle fakt nezdá a je pravda co říká Shijin, některá jutsu pečetě opravdu nepotřebují. A co má být že se během boje katana změní na své druhé já? O_o

Vymýšlet techniky vyššího ranku můžeš, nicméně se je začneš učit až od jounina.

Ano, to že je něco technika dané vesnice znamená, že ostatní ji mít nemůžou. Nemůžeš se to tedy naučit, přivolávání vran nechme Uchihům, možnost vidět chakru Hyuugům. A pozor, to že něco není KG neznamená, že se to můžeš automaticky naučit.

A jinak všechno napsala za mě Shijin a já se pod to jen podepisuju. Takže asi tak, co se týče těch technik.

A dodatek - když už něco píšeš, přečti si to po sobě. Překlep může udělat každý, ale nenapsat ani jednu větu správně, to už hraničí s leností. A to se do textové hry dvakrát nehodí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 18 Oct - 18:34

už som všetko opravil Very Happy xD .... co sa týka KG tak to mam aj v postave a aj v klanu takže toby nemal byt problém ne ? Smile .... jj sak tomi je jasne že sa nemožem ucit hned Razz Smile sak som len genin Smile len som sem dal techniky kore sa chcem naučit takže aj to je v pohode už dufam xD Smile .... aj tie vrany som už zmenil ....

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: