Techniky od Nori Benjira
3 posters
Techniky od Nori Benjira
Název techniky: Přesun vody
Úroveň: S rank
Element: Suiton
Zařazení: ninjutsu
Popis techniky:Uživatel poskláda pečetě.Což mu umožní posouvat ,měnit tvary vody.Muže z ní utvořit štít a podobné věci.
Nevýhoda/slabina:Když člověk použije tuhle techniku došasně ho to ochromí .Přiblížně 5 min. Čím dáva nepříteli šanci k zásahu.
Uživatel techniky: Nori Benjiro
Element: Suiton
Popis techniky:Uživatel poskláda pečetě.Což mu umožní posouvat ,měnit tvary vody.Muže z ní utvořit štít a podobné věci.
Nevýhoda/slabina:Když člověk použije tuhle techniku došasně ho to ochromí .Přiblížně 5 min. Čím dáva nepříteli šanci k zásahu.
Naposledy upravil Nori Benjiro dne Thu 20 Oct - 12:31, celkově upraveno 7 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Techniky od Nori Benjira
Kdyby někdo byl ve stanu ty techniky přeložit tak bych mu moc rád poděkoval
Anonymní- Anonymní
Hm...nezdá se mi ta první technika a čas a jakou dobu můžeš vrátit čas...a používat každých 15 minut? To je dost málo...nemá to skoro žádné nevýhody a je to S rank technika...i Uchihu Itsanagi má podobnou moct, ale uživatel o to oka přijde, takže by to chtělo přepracovat a ta druhá technika už taková je...ovládám ji já a má i jinou úroveň...na tom se pak dále můžeme domluvit, jak dál...pak ti ji třeba pošlu a uvidíme, ale tu první rozhodně předělat...
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Předlělám ale nevim jak .
Stačilo by ,kdybych jen přidla do času kdy se muže technika použit a ubral času o kolik se mužu vrátit?
Stačilo by ,kdybych jen přidla do času kdy se muže technika použit a ubral času o kolik se mužu vrátit?
Anonymní- Anonymní
Už jsem to změnil ta druhá technika je uplně pryč a ta první vše na 30 min.
Muže být?
Muže být?
Anonymní- Anonymní
Když tam připíšeš, že to můžeš třeba použít jednou za den nebo třeba tedy 2x za den, tak to bude v pohodě. A jelikož je to S rank technika...je dobré napsat, co to tělu způsobuje...vysílení, velká spotřeba čakry, atd...je to jen o rozepsání a těch 30 minut...no...nevím...když si vezmeš Itsanagi...to obrátilo realitu a vrátilo tě to do původního stavu, než před smrtí, takže si myslím, že takový posun času je opravdu nemožný...aspoň v Narutovi...ani Madara by to nedokázal...s tím se mnou Administrátoři budou souhlasit...musí to být splnitelné v rámci Naruto možností víš? Vím, že tě tím možná otravuji, ale zkus to nějak tak jak jsem napsal udělat ano?
Shinobi
Njn... ...tak jsem to blbě napsal xD ... se stane xD ...
Shinobi
Sci-fi op.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Sci-fi, opravdu, i můj názor je, že taková technika je nemožná a do světa Naruta se nehodí. Alespoň nejsem sama toho názoru ^^
Anonymní- Anonymní
Souhlasím s Mikomi. navíc, už několikrát jsme ovládání času odmítli, nebylo by to fér vůči ostatním, jenž o povolení žádali před tebou.
Anonymní- Anonymní
JJ ,ale pokus býl skusím to potom přeměnit na něco realnějšíhi.Ovládani času vyškrtu ze seznamu.
Anonymní- Anonymní
Ted jsem to změnil uplně jinší techniku.Tahle technika by mohla?
Anonymní- Anonymní
Nová technika
Název techniky:Rozložení nepřítele
Element: bez elementu
Popis techniky:Uživatel poskláda pečetě počem mu sfialoví levá ruka.Rukou prolétavá jakási temná chakra.Která umožnuje shinobimu když se dotkne nepřítele rozložit na molekuly.
Nevýhoda/slabina:Když někdo usekne shinobimu fialovou ruku nějakým z legendárných meču.Ruka mu odpadne.Jinak kdyby to zkoušel jiným mečem ten meč zmizne.
Název techniky:Rozložení nepřítele
Element: bez elementu
Popis techniky:Uživatel poskláda pečetě počem mu sfialoví levá ruka.Rukou prolétavá jakási temná chakra.Která umožnuje shinobimu když se dotkne nepřítele rozložit na molekuly.
Nevýhoda/slabina:Když někdo usekne shinobimu fialovou ruku nějakým z legendárných meču.Ruka mu odpadne.Jinak kdyby to zkoušel jiným mečem ten meč zmizne.
Anonymní- Anonymní
uhm keď chceš tak ti môžem do pmky poslať moje dve vymyslené KG, kľudne by som ti ich zveril xD ale len pre NSgoon.. a pochopiteľne len jednu z nich.. ak by si teda chcel
Natsuki- Počet príspevkov : 402
Jasně jestli mužeš.Dik moc.Ale trochu jsem nepochopil to z tým NS go on.Jestli myslíš že by to bylo nějak na NS zapsané tak klidně.
Anonymní- Anonymní
Tu Suiton techniku, co si vytvořil, už je taky vytvořená xD, ale je to trochu jinak...tohle by si mohl nechat, ale snížil bych tomu Rank, protože to není tak silné. Takový už S existuje, ale má větší rozsah z vodou. No...pak ti ty techniky Suiton pošlu , ale tomu to bych snížil Rank, tak na...hm...A a šlo by to nějaká omezenost v ovládání tam je, tak by to tak nějak mohlo být
Shinobi
Ono totiž na Suiton toho bylo už hodně vytvořený, hlavně já jsem se na něj od začátku zaměřoval. Potom se dá domluvit a já ti třeba pošlu seznam těch technik, který už existují, aby si věděl Ono se dá po domluvě naučit techniky, které jsou už i vytvořené. Záleží na dohodě .
Shinobi
Jj...není zač
Shinobi
Similar topics
» Nori Osamu-techniky
» Techniky Taschera Osferatu - Rozšířená verze včetně povolených techniky a pečetí
» Atarove techniky - Suitonu a Raitonu A Techniky z Hiramekarei
» Techniky Klanu Heiki + Fuutonove techniky, Naokiho
» Nori Benjiro
» Techniky Taschera Osferatu - Rozšířená verze včetně povolených techniky a pečetí
» Atarove techniky - Suitonu a Raitonu A Techniky z Hiramekarei
» Techniky Klanu Heiki + Fuutonove techniky, Naokiho
» Nori Benjiro
Povolení tohoto fóra: