5 posters
Strana 4 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re:
Naklonila jsem hlavu mírně na stranu a chvíli jsem se na něj dívala.
"V tom případě vám chápu, proč vám řekl, ať si lidi do ní najdete sám." rozesmála jsem se.
"V tom případě vám chápu, proč vám řekl, ať si lidi do ní najdete sám." rozesmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
´´Tady tady !!!´´volala jsem na Shira....i když byl asi ani ne metr ode mě..... ´´dneska platím já můžu ???´´ podívala jsem se mu do očí a moje oči úplně zářili radostí...
Anonymní- Anonymní
Re:
"Slušnosť je aby som platil ja ale ak chceš tak ťa nechám no nemám problém keby som mal zaplatiť ja ."
Musel som s ňou takto súhlasiť keďže som videl aká bola natešená .
Musel som s ňou takto súhlasiť keďže som videl aká bola natešená .
Anonymní- Anonymní
Re:
´´Hai budu plati!!´´ vrhla jsem se na něho obejmula ho a zase se od něj odtáhla...mamča říkala že vše s mírou...sedli jsem si a já si objednala dango a čekala čím mě překvapí Shiro...
Anonymní- Anonymní
Re:
Ja som bol trocha prekvapený z jej počínania ale nedal som to na sebe poznať .
"Musím uznať si naozaj veselá kôpka .... stebou sa človek nudiť možno nebude ."
Objednal som si aj ja .
"Musím uznať si naozaj veselá kôpka .... stebou sa človek nudiť možno nebude ."
Objednal som si aj ja .
Anonymní- Anonymní
Re:
´´No... no...´´přemýšlela jsem o tom co řekl Shiro ´´Shiro ?víš jaksi jsem také slšela váš rozhovor se zástupkyní....opravdu si chtěl odejít nebo chceš odejít ze Suny?´´zeptala se rovnou....se smutným výrazem jsem se na něj dívala a čekala co odpoví....(gomen už budu muset zase zítra )
Anonymní- Anonymní
Re:
(V poho ^^)
"Áno ... rád by som odišiel sa pozrieť do inej dediny.
Myslím si že to tu nieje pre mňa .
Vlastne ani neviem hľadám sám seba proste a tu mi to nejde neviem vlastne ani čo chcem.
Preto by som to chcel ísť nájsť .
Ale nejakú chvíľu tu aj tak ostanem .
Vlastne neviem či ma vôbec kazekage pustí ."
"Áno ... rád by som odišiel sa pozrieť do inej dediny.
Myslím si že to tu nieje pre mňa .
Vlastne ani neviem hľadám sám seba proste a tu mi to nejde neviem vlastne ani čo chcem.
Preto by som to chcel ísť nájsť .
Ale nejakú chvíľu tu aj tak ostanem .
Vlastne neviem či ma vôbec kazekage pustí ."
Anonymní- Anonymní
Re:
´´Aha...´´dokázala jsem říct jen tohle.. víc jsem ze sebe po celou dobu jídla už nevypustila..
Anonymní- Anonymní
Re:
"Dobrú chuť ... "
Povedal som ešte a pustil som sa do jedla aj ja .
"Inak čo ak sa môžem opýtať čo z Jayom máš nejaké plány ?"
Povedal som ešte a pustil som sa do jedla aj ja .
"Inak čo ak sa môžem opýtať čo z Jayom máš nejaké plány ?"
Anonymní- Anonymní
Re:
´´Itadakimasu..ne Jay-san ....nevím zatím nevím co má v plánu...´´řekla jsem po pravdě...
Anonymní- Anonymní
Re:
Ja som svoju otázku definoval inak lenže som ju neplánoval zasa rozvádzať .
Pomaly som už dojedal .
Mal som v pláne sa niečo opýtať ale teraz keby niečo chcela ona tak som ju teraz nechal lebo som bol ticho ja .
Pomaly som už dojedal .
Mal som v pláne sa niečo opýtať ale teraz keby niečo chcela ona tak som ju teraz nechal lebo som bol ticho ja .
Anonymní- Anonymní
Re:
"Zdá se mi to nebo máte opravdu tak vysoké sebevědomí?" zeptala jsem se a dál ho sledovala zkoumavým pohledem.
Anonymní- Anonymní
Re:
Nastalo takové divné ticho tak jsem musela něco začít...´´Shiro ? kolik ti je ? musíš být hodně dobrý když jsi udělal chuuniskou zkoušku
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ako koľko mám rokou ?
Mám 17 a zas tak dobrý niesom ... je odosť viac silnejších odomňa preto chcem čo najviac zosíliť no tu ... tu nemám motiváciu ."
Mám 17 a zas tak dobrý niesom ... je odosť viac silnejších odomňa preto chcem čo najviac zosíliť no tu ... tu nemám motiváciu ."
Anonymní- Anonymní
Re:
´´Chápuu....´´řekla jsem zamyšleně...už jsem dojedla a koukala jak na tom je chakra abych zase mohla jít pokračovat v tréningu
Anonymní- Anonymní
Re:
´´Půjdeme...´´rozhodla jsem a zase ho táhla směrem ke cvičišti... samozřejmě jsem zaplatila...(prenos)
Anonymní- Anonymní
Re:
Ja som zamieril za ňou .
"Pre príšte ale platím ja nieje pekné keď platí dievča dobre ?"
Povedal som a ešte som dodal .
"Akože sa má vlastne tvoj vlk ?"
"Pre príšte ale platím ja nieje pekné keď platí dievča dobre ?"
Povedal som a ešte som dodal .
"Akože sa má vlastne tvoj vlk ?"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Možná budete mít jindy příležitost. Co se ukázat před mladšími? Ráda bych viděla vaši úroveň a menší tréninkový souboj snad nikomu vadit nebude." navrhla jsem. Předem jsem si byla jistá, že v takovém souboji bych prohrála. Nebyla jsem asistentkou Kazekageho kvůli síle, ale kvůli pečlivosti a nudnému papírování.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Co takhle sebe? Nebo můj tým, ale jsou v něm dva Genini a myslím, že jim by zápas s někým, kdo si myslí, že je silnější než já, neudělal dobře."
Nebo spíš - Kdo je s devadesátiprocentní pravděpodobností silnější než já.
Nebo spíš - Kdo je s devadesátiprocentní pravděpodobností silnější než já.
Anonymní- Anonymní
Strana 4 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Povolení tohoto fóra: