5 posters
Strana 9 z 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re:
"Bojuješ a máš čas sa rozprávať. Si skutočne hlupák." Pokrútil som hlavou. "Hlavná bojová sila Suny a zabíja sa navzájom. Radšej mi povedzte, kde je Joki-dono?"
Anonymní- Anonymní
Re:
Rychle jsem odskočil a trochu mě ta čepel škrábla,ale to mě nezastavilo znovu jsem se rozeběhl a běžel jsem dál.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Aká škoda, že ťa nemôžem zabiť." Falošne som sa usmial. Prešiel som okolo neho sledujúc ho sharinganom. "Asi bude v Kazekageho pracovni, však?" Chcel som vstúpiť do budovy, ale niečo mi hovorilo, že si mám ich súboj pozrieť do konca.
Anonymní- Anonymní
Re:
NA jeho kunaie jsem hodil shurikeny a jedné čepeli jsem se vyhnul,ale ta druhá mě řízla.KSo! pořád jsem se blížil k němu
Anonymní- Anonymní
Re:
Usměju se.Bye.Místo mě se oběvilo dřevo (úplně nazačátku když jsme přišli jsem dal post kde jsem udělal pečetě) Oběvil jsem se u jednoho baráku byl jsem velice vyčerpaný.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Veľmi dobré? Očakával som viac." Povedal sompre seba a zamieril do hlavnej budovy. Podľa toho, že aj oni išli do Kazekageho pracovne som predpokladal, že Joki nájdem práve tam.
(Presun.)
(Presun.)
Anonymní- Anonymní
Re:
Vyšli jsme na ulici a dívali se kolem sebe. ´´Tak co Yuusuke? Půjdeme cvičit?´´ zeptala jsem se ho a pohladila ho po hlavě. *Jasně.. jen si zajdeme pro nějaký svitky ne?**Tak jo *mrkla jsem na něho a šla směrem ke kanceláři kazekage. (presun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Ryu
Ty bojuješ. Já kreju tvoje záda, do toho boje nebudu zasahovat. Jen zabiju cokoliv, co se pokusí ho přerušit dobře? řeknu tiše směrem k němu.
Ty bojuješ. Já kreju tvoje záda, do toho boje nebudu zasahovat. Jen zabiju cokoliv, co se pokusí ho přerušit dobře? řeknu tiše směrem k němu.
Anonymní- Anonymní
Strana 9 z 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Povolení tohoto fóra: