5 posters
Strana 7 z 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re:
Ja som si sadol do vzduchu a pozoroval som ju ako jej to pôjde .
"Na to prídeš nieje to ťažkéé a keď tak aj tak tak trocha ťa riadim ja a ty si takto vypomáhaš a nespadneš je docela sranda lietať horšie bolo keď som to nevedel a skoro som sa takto veľa krát prizabil ."
"Na to prídeš nieje to ťažkéé a keď tak aj tak tak trocha ťa riadim ja a ty si takto vypomáhaš a nespadneš je docela sranda lietať horšie bolo keď som to nevedel a skoro som sa takto veľa krát prizabil ."
Anonymní- Anonymní
Re:
Dělala jsem to co jsem mohl i když nevěděla co dělat... ale je to fanj si takhle lítat...
Anonymní- Anonymní
Re:
Ja som obletel pár krát okolo nej .
Ostal som za ňou .
"Proste zvyčajne letíš tam kam máš namierenú hlavu či ruky ."
Ostal som za ňou .
"Proste zvyčajne letíš tam kam máš namierenú hlavu či ruky ."
Anonymní- Anonymní
Re:
´´Jo..´´ řekla jsem a udělala co mi řekl Shiro.. po chvilce jsem uviděla JAy-san.. ´´Hele.. támhle stojí JAy-sam´´
Anonymní- Anonymní
Re:
procházel sem se po ulici a uvyděl sem zajímavý předmět na zemy zvedl sem ho a začal si ho prohlížet
Anonymní- Anonymní
Re:
"už sem ho někde vyděl asi" naznal sem a strčil sem si ho do kapse s myšlenkou že ho prozkoumám později
Anonymní- Anonymní
Re:
vzpoměl jsem si že sem kdesi slyšel že tu sou lázně a rpzhodl se to jít prozkoumat (přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Rozhlížela jsem se a hledala Shira .. nikde jsem ho neviděla a ještě jsem mu nestihla něco říct...
Anonymní- Anonymní
Re:
´´Kyaaa..´´ vypískla jsem...a pak si rychle dala ruku na pusu abych se umlčela...
Anonymní- Anonymní
Re:
´´ To je bezva že jsi to ty, zrovna jsem tě hledala. Chcu ti něco říct..´´řekla jsem a zatvářila se vážně což mi moc nešlo nýbrž mu chci říct něco co...
Anonymní- Anonymní
Re:
´´Takže Shiro je to velice závažní věc... a měla bych ti to říct asi co nejdřív... a závažná je tím že jestliže odmítneš tak... no nebude to moc dobry...´´ zhluboka jsem dýchala a promýšlela každý slovu..*hou hou Hikari jde na to!*
Anonymní- Anonymní
Re:
Naklonil som hlavu na stranu .
"Umm tak hovor ... uvidím či to bude také strašné že či to odmietnem .ô
"Umm tak hovor ... uvidím či to bude také strašné že či to odmietnem .ô
Anonymní- Anonymní
Strana 7 z 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Povolení tohoto fóra: