Sidlo klanu Kaito
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Obytné části
Strana 1 z 1
Sidlo klanu Kaito
Klan Kaito nieje žiadna velká rodina predstavuje len 8 clenov (dve rodiny ) ale zato su všetci hladovi po boji. Naše rodina vzinkla pred 50 leti v Kumogakure no sato. Náš kekken genkai spočiva v tom že naše katany dokažu menit formu na svoje "druhe ja ".
V dome mame aj trening halu ktorá služi na rozvyjanie svojich schopnosti
Náš symbol
Náš klan ma zvytky k ovladnutiu svojej katany a technik schovaný v knižnici pod domom.
Prišiel som do mov po svoju medicinu (mlieko s medom) a pomaly som zacal brat zvytky z ecfhnika a hlvne s kekken genkai ktore by som sa mohol naučit .
V dome mame aj trening halu ktorá služi na rozvyjanie svojich schopnosti
Náš symbol
Náš klan ma zvytky k ovladnutiu svojej katany a technik schovaný v knižnici pod domom.
Prišiel som do mov po svoju medicinu (mlieko s medom) a pomaly som zacal brat zvytky z ecfhnika a hlvne s kekken genkai ktore by som sa mohol naučit .
Naposledy upravil Ishimaru Kaito dne Wed 12 Oct - 16:31, celkově upraveno 5 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Sidlo klanu Kaito
po chvilu som som otvoril dvere zobral zvytky a vydal sa nasprt na cviciste (presun)
Anonymní- Anonymní
prišiel som do mov po treningu najedol soms a lahol na postel a cital knihu
Anonymní- Anonymní
po dlhom citany knihy som vstal a isiel vyliezt na strom kde možemv klude meditovať ...
Anonymní- Anonymní
okamžite jak som skončil meditaciu soms sa vratil naspet do domu na obed
Anonymní- Anonymní
po obede zajdu idem do mesta trocha na cerstvy vzduch nabrat sili aby som vcerny trening zvladol (presun)
Anonymní- Anonymní
rano doms azobudil naranajkoval a isiel do treningovej oblasti kumo
Anonymní- Anonymní
"hmm ten boj co som praveč videl hmmm to devče boo mlc dobre musim ist aj ja trenovat ... nj idem sa naučit ten fuuma shuriken jutsu hmmm nemusi to bzt tzažke idem to skusit ".... vzbral som zvytok a vyvola z neho fuma shuriken hodil ho a skusil z triojnasobit no podarilo sami ho len zdvojnasobnit , takto som to skusal asi 5x na 6 pokus sami to konečne podarilo ... " hura heh toto je jednoduche jutsu " .... a isiel som ynovu do treningovej miestonsti požadat senseia o vyatie do týmu
Anonymní- Anonymní
Hmm prišel sem do mov a v hlave som si povedal že ten sensei vzyera bzt hodne dobrei ... je du spat yajtra ma caka trening
Anonymní- Anonymní
rano som vstal a znovu som isiel do trenuingovej miestonsti miestonsti , musims azlepšit povedal som si wrr (presun)
Anonymní- Anonymní
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Obytné části
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: