Sorovi Techniky
3 posters
Sorovi Techniky
Název techniky: Kuroi Kaminari : RaiKen (Bleskový meč)
Úroveň: D
Element: Raiton, Kuroi Kaminari
Zařazení: Hijutsu
Popis techniky:
Uživatel techniky nasměruje raiton chakru do katany. Ostří potom začne probíjet elektřina navíc nemůže uživateli techniky vypadnout dokud do něj proudí jeho chakra.
Účinek techniky:
Rozsáhlé popáleniny a možná paralýza částí do kterých sekne.
Nevýhoda/slabina:
Uživatel musí mít katanu nebo jiný ostrý předmět.
Uživatel techniky:
Sora Tenmitsu
Název techniky: Kuroi Kaminari: Enjin no raitoushin (Kruh elektrické čepele)
Úroveň: C
Element: Raiton ,Kuroi Kaminari
Popis techniky: Uživatel kolem sebe katanou opíše kruh, který se rozzáří a zvedne se kolem něj ve vzduchu i pod zem. Je to svým způsobem ultimátní obrana.Jde zlepšovat postupem času.
Účinek techniky:
Brání nepříteli, aby uživatele techniky zasáhl. Porazí ji sice vzduch, ale i tomu dokáže (díky tomu, že je raiton "clona" propojená chakrou) několik minut vzdorovat.
Nevýhoda:
Po pár minutách ji porazí vzduch a ubírá hodně chakry.
Uživatel techniky: Sora Tenmitsu
Název techniky:Kuroi Kaminari: Raisoukai (Blesková síť)
Popis techniky:
Uživatel nejdříve vloží chakru do katany. Pak jí mávne. Zprvu se zdá, že se nic neděje, ale pak se na ostří objeví blesky a oddělí se od katany. Ve vzduchu se promění v síť z blesku, která se obalí kolem protivníkova těla - Dva až tři centimetry od něj.
Účinek techniky:
Slouží spíš k obraně než k útoku. Využívá se hlavně, když chce její uživatel zabavit nepřítele, aby mohl zmizet. Způsobí lehké popáleniny po celém těle a nepřítele nachvíli paralyzuje.
Nevýhoda/slabina:
Tato síť vydrží nejdéle pět minut.
Název techniky: Kuroi Kaminari - Bič
Popis techniky: Sorovi se v ruce vytvoří bič z černého blesku kterým pak může chytit nepřítele a nebo pomocí něj bojovat.
Účinek techniky:Když bič omotá nepřítele začne do nej proudit černý blesk a tak ho napřed zparalizuje a potom mu začne ničit tělo.Při doteku dokáže bič nepřítele popálit a místo mu paralizovat.
Nevýhoda:Bič se dá zničit silným Futton utokem.
Uživatel techniky: Sora Tenmitsu,Členové klanu Tenmitsu
Název techniky: Kuroi Kaminari – Elektrický proud
Popis techniky: Sora z pusy vypustí obromný proud černého blesku který se zaměří na nepřítele proud se může různě rozvetvovat a měnit směr.
Účinek techniky:
Nevýhoda:Velká spotřeba chakry a když sora tuto techniku používá je zranitelný na blízko.
Název techniky: Kuroi Kaminari Kuropansa
Popis techniky: Tato technika nahromadí černý blesk a vypustí ho ve formě černého pantera.Vypadá to jak kdyby panter vycházel přímo z uživatelova těla.
Účinek techniky:Panter ubližuje jak nepřátelům v cestě tak těm okolo.Na vyší úrovni může způsobit po zásahu smrt.
Nevýhoda:Velká spotřeba čakry.Ze začátku není technika tak silná a panter se špatně ovládá.
Uživatel techniky: Sora Tenmitsu,Členové klanu Tenmitsu.
Název techniky: Kuroi Kaminari – Vyslání blesku.
Popis techniky: Sora naschromáždí černý blesk v ruce a potom udeří do země.Černý blesk se potom rozjede kolem něho v rozsahu 4 metrů.Rozsah se zvětšuje tím jak se zlepšuje uživatel.
Účinek techniky:Černý blesk v zemi se dostane do těla každého a paralizuje ho.
Nevýhoda:paralíza trvá jen 3 minuty.Ze začátku způsobuje jen pralízu nohou později celého těla.
Název techniky: Kuroi Kaminari Shunshin
Popis techniky: Je to Shunshin ale s využitím černého blesku.
Účinek techniky: Uživatel tak nejde vůbec vidět jediné co se objeví je černý záblesk který nachvíli oslepí nepřítele.
Nevýhoda:Spotřeba čakry je vyšší než u normálního Shunshinu.
Uživatel techniky: Sora Tenmitsu,Členové klanu tenmitsu.
Všechny Techniky Sílí zároven s uživatelem.
Element: Raiton, Kuroi Kaminari
Popis techniky:
Uživatel techniky nasměruje raiton chakru do katany. Ostří potom začne probíjet elektřina navíc nemůže uživateli techniky vypadnout dokud do něj proudí jeho chakra.
Účinek techniky:
Rozsáhlé popáleniny a možná paralýza částí do kterých sekne.
Nevýhoda/slabina:
Uživatel musí mít katanu nebo jiný ostrý předmět.
Uživatel techniky:
Sora Tenmitsu
Název techniky: Kuroi Kaminari: Enjin no raitoushin (Kruh elektrické čepele)
Popis techniky: Uživatel kolem sebe katanou opíše kruh, který se rozzáří a zvedne se kolem něj ve vzduchu i pod zem. Je to svým způsobem ultimátní obrana.Jde zlepšovat postupem času.
Účinek techniky:
Brání nepříteli, aby uživatele techniky zasáhl. Porazí ji sice vzduch, ale i tomu dokáže (díky tomu, že je raiton "clona" propojená chakrou) několik minut vzdorovat.
Nevýhoda:
Po pár minutách ji porazí vzduch a ubírá hodně chakry.
Název techniky:Kuroi Kaminari: Raisoukai (Blesková síť)
Popis techniky:
Uživatel nejdříve vloží chakru do katany. Pak jí mávne. Zprvu se zdá, že se nic neděje, ale pak se na ostří objeví blesky a oddělí se od katany. Ve vzduchu se promění v síť z blesku, která se obalí kolem protivníkova těla - Dva až tři centimetry od něj.
Účinek techniky:
Slouží spíš k obraně než k útoku. Využívá se hlavně, když chce její uživatel zabavit nepřítele, aby mohl zmizet. Způsobí lehké popáleniny po celém těle a nepřítele nachvíli paralyzuje.
Nevýhoda/slabina:
Tato síť vydrží nejdéle pět minut.
Název techniky: Kuroi Kaminari - Bič
Popis techniky: Sorovi se v ruce vytvoří bič z černého blesku kterým pak může chytit nepřítele a nebo pomocí něj bojovat.
Účinek techniky:Když bič omotá nepřítele začne do nej proudit černý blesk a tak ho napřed zparalizuje a potom mu začne ničit tělo.Při doteku dokáže bič nepřítele popálit a místo mu paralizovat.
Nevýhoda:Bič se dá zničit silným Futton utokem.
Název techniky: Kuroi Kaminari – Elektrický proud
Popis techniky: Sora z pusy vypustí obromný proud černého blesku který se zaměří na nepřítele proud se může různě rozvetvovat a měnit směr.
Účinek techniky:
Nevýhoda:Velká spotřeba chakry a když sora tuto techniku používá je zranitelný na blízko.
Název techniky: Kuroi Kaminari Kuropansa
Popis techniky: Tato technika nahromadí černý blesk a vypustí ho ve formě černého pantera.Vypadá to jak kdyby panter vycházel přímo z uživatelova těla.
Účinek techniky:Panter ubližuje jak nepřátelům v cestě tak těm okolo.Na vyší úrovni může způsobit po zásahu smrt.
Nevýhoda:Velká spotřeba čakry.Ze začátku není technika tak silná a panter se špatně ovládá.
Název techniky: Kuroi Kaminari – Vyslání blesku.
Popis techniky: Sora naschromáždí černý blesk v ruce a potom udeří do země.Černý blesk se potom rozjede kolem něho v rozsahu 4 metrů.Rozsah se zvětšuje tím jak se zlepšuje uživatel.
Účinek techniky:Černý blesk v zemi se dostane do těla každého a paralizuje ho.
Nevýhoda:paralíza trvá jen 3 minuty.Ze začátku způsobuje jen pralízu nohou později celého těla.
Název techniky: Kuroi Kaminari Shunshin
Popis techniky: Je to Shunshin ale s využitím černého blesku.
Účinek techniky: Uživatel tak nejde vůbec vidět jediné co se objeví je černý záblesk který nachvíli oslepí nepřítele.
Nevýhoda:Spotřeba čakry je vyšší než u normálního Shunshinu.
Uživatel techniky: Sora Tenmitsu,Členové klanu tenmitsu.
Všechny Techniky Sílí zároven s uživatelem.
Naposledy upravil Sora Tenmitsu dne Sat 5 Nov - 21:48, celkově upraveno 1 krát
Douchuu Nagano- Počet príspevkov : 162
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Nagano
Re: Sorovi Techniky
Chtěl bych poprosit o schválení a japonský název pro posledních 5 technik děkuji
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
bič - muchi
denryuu elektrický proud
Souchi senkou - vyslání blesku
denryuu elektrický proud
Souchi senkou - vyslání blesku
Anonymní- Anonymní
Název techniky: Kuroi Kaminari - Pečeť třinácti cest
Úroveň: -
Element: Kuroi Kaminari
Zařazení: Hijutsu,Fuinjutsu
Popis techniky:Tuto pečeť se učí jen ti co byli vybráni na velitele klanu.Soru to naučil jeho otec ještě než zemřel.Pečeť je umístěna mezi lopatkami.Tahle pečeť byla vytvořena podle pečetě klanu Hyuga ale byla upravena.Dávala se všem členům rodiny kteří nebyli určeni jako nástupci aby nedošlo ke vzpouře proti Kumogakure.
Účinek techniky :Sora může zjistit kde se nachází člověk na kterého pečeť položí a když udělá něco podezřelého může mu způsobit paralýzu celého těla tím že vyvolá reakci díky které začne černý blesk v těle osoby s pečetí tuto osobu odmítat.Také to způsobí bolest ale ne moc velkou.
Nevýhody:Když Sora tuto pečeť aktivuje spotřebuje mu to hodně chakry a zamezí mu to používat všechny techniky Kuroi Kaminari na jeden den.
Úroveň: -
Element: Kuroi Kaminari
Zařazení: Hijutsu,Fuinjutsu
Popis techniky:Tuto pečeť se učí jen ti co byli vybráni na velitele klanu.Soru to naučil jeho otec ještě než zemřel.Pečeť je umístěna mezi lopatkami.Tahle pečeť byla vytvořena podle pečetě klanu Hyuga ale byla upravena.Dávala se všem členům rodiny kteří nebyli určeni jako nástupci aby nedošlo ke vzpouře proti Kumogakure.
Účinek techniky :Sora může zjistit kde se nachází člověk na kterého pečeť položí a když udělá něco podezřelého může mu způsobit paralýzu celého těla tím že vyvolá reakci díky které začne černý blesk v těle osoby s pečetí tuto osobu odmítat.Také to způsobí bolest ale ne moc velkou.
Nevýhody:Když Sora tuto pečeť aktivuje spotřebuje mu to hodně chakry a zamezí mu to používat všechny techniky Kuroi Kaminari na jeden den.
Douchuu Nagano- Počet príspevkov : 162
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Nagano
Pečeť klanu Hyuuga je A-rank a používá ji pouze vůdce klanu.
Genin nemůže být vůdcem klanu, tudíž tuto techniku až jako Chuunin, ještě lépe Jounin až budeš vůdcem klanu jmenován. Zatím ji umět nemůžeš kvůli vysokému ranku a používat také ne. Už pěčeť klanu Hyuuga spotřebovává hodně chakry. Jestliže touto ovládáš blesk v těle jiného člověka, bude ještě vyšší, tudíž počítám spíše s S-rankem. Dejme tomu, že je někde v tajné knihovně svitek a ty ho potom objevíš. Zatím ani není potřeba, jste jen dva a oba členy hlavního rodu.
Navíc Hyuuga pečeť chrání Byakugan. Tady to snad ani není potřeba, ne? Nechráníte své oči ani Hijutsu. To by podobné techniky musel mít i klan Nara nebo Yamanaka a to mi přijde jako nedomyšlené. Jinak se mi ale technika líbí, i když je proti mě XD Plus si najdi nějaký pěkný obrázek pečeti.
Takže S-rank a až jako Jounin. Pak ano.
Genin nemůže být vůdcem klanu, tudíž tuto techniku až jako Chuunin, ještě lépe Jounin až budeš vůdcem klanu jmenován. Zatím ji umět nemůžeš kvůli vysokému ranku a používat také ne. Už pěčeť klanu Hyuuga spotřebovává hodně chakry. Jestliže touto ovládáš blesk v těle jiného člověka, bude ještě vyšší, tudíž počítám spíše s S-rankem. Dejme tomu, že je někde v tajné knihovně svitek a ty ho potom objevíš. Zatím ani není potřeba, jste jen dva a oba členy hlavního rodu.
Navíc Hyuuga pečeť chrání Byakugan. Tady to snad ani není potřeba, ne? Nechráníte své oči ani Hijutsu. To by podobné techniky musel mít i klan Nara nebo Yamanaka a to mi přijde jako nedomyšlené. Jinak se mi ale technika líbí, i když je proti mě XD Plus si najdi nějaký pěkný obrázek pečeti.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
SORA
Vůdce klanu jsem už teď jakožto nejstarší člen.Nevím kde je napsané že Genin nemůže být vůdcem klanu .Co se spotřeby čakry týče myslím že nevýhody jsem napsal dost vysoké když mám jenom techniky na základu Kuroi Kaminari.A jak jsem psal v popisu naučil mě ji otec než zemřel tahle technika není nikde v knihovně nebo tak protože by se ji mohl naučit každý.A pečeť byla vymyšlena aby nemohl nikdo z klanu zradit Kumogakure a tak odnést Kuroi Kaminari někam jinam takže je potřeba.
Vůdce klanu jsem už teď jakožto nejstarší člen.Nevím kde je napsané že Genin nemůže být vůdcem klanu .Co se spotřeby čakry týče myslím že nevýhody jsem napsal dost vysoké když mám jenom techniky na základu Kuroi Kaminari.A jak jsem psal v popisu naučil mě ji otec než zemřel tahle technika není nikde v knihovně nebo tak protože by se ji mohl naučit každý.A pečeť byla vymyšlena aby nemohl nikdo z klanu zradit Kumogakure a tak odnést Kuroi Kaminari někam jinam takže je potřeba.
Shinobi
Nejstarší člen, kterému je 15, že? To by Hyuuga klan dopadl, kdybych mu velela já. I teď existuje postava jako jeho vůdce. Navrhuji prozatím vytvořit neutrální NPC jako třeba vašeho dědu, který tuto techniku bude znát a až budeš Jounin, naučí tě ji. Dřív tě vůdcem klanu žádný admin neudělá.
Možná je potřeba, ale rozhodně ne teď. Sám jsi z Kumogakure vlastně na chvíli odešel. Že jsi se chtěl vrátit ti nikdo nebere, ale dřív to neschválím. Tečka.
Máš velkou zásobu chakry, ale chceš být
1)Vůdce klanu
2) Genin se zásobou chakry alá Naruto
3) Genin alá mistr Černého blesku
4) Nejstarší a nejzkušenější člen klanu
A to nejspíš není vše... Už teď máš jako Genin S-rank techniku. Vůči ostatním to není fér, takže toto ti nepovolím.
Až jako Jounin. To je mé poslední slovo. Nikomu jinému bych to také nepovolila.
Možná je potřeba, ale rozhodně ne teď. Sám jsi z Kumogakure vlastně na chvíli odešel. Že jsi se chtěl vrátit ti nikdo nebere, ale dřív to neschválím. Tečka.
Máš velkou zásobu chakry, ale chceš být
1)Vůdce klanu
2) Genin se zásobou chakry alá Naruto
3) Genin alá mistr Černého blesku
4) Nejstarší a nejzkušenější člen klanu
A to nejspíš není vše... Už teď máš jako Genin S-rank techniku. Vůči ostatním to není fér, takže toto ti nepovolím.
Až jako Jounin. To je mé poslední slovo. Nikomu jinému bych to také nepovolila.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
SORA
Takže za 1)Ano je Logické že vůdcem klanu bude nejstarší člen z hlavní rodiny
Za 2)Pokud sis četla nevýhody tak je tam napsané že po použití sám nedokážu potom černý blesk jeden den používat a vyčerpá mi to hodně chakry takže mě to udělá skoro bezmocného.Nikde jsem nepsal že mám zásobu čakry ALÁ Naruto.
Za 3) Opět nikde jsem nepsal že jsem mistr černého blesku takže nevím proč to sem píšeš .
Za 4) Ano nejstarší člen jsem a znova nikde jsem nepsal že jsem nejzkušenější
Takže tak nevím proč jsi vůbec některé věci zmiňovala protože jsem je nikde neřekl a nedávají smysl .Kdyby si normálně navrhla jenom toho dědu nebyl by v tom problém a já bych souhlasil a nemusel bych to tady takhle rozepisovat ale asi ti to nestačilo
Takže za 1)Ano je Logické že vůdcem klanu bude nejstarší člen z hlavní rodiny
Za 2)Pokud sis četla nevýhody tak je tam napsané že po použití sám nedokážu potom černý blesk jeden den používat a vyčerpá mi to hodně chakry takže mě to udělá skoro bezmocného.Nikde jsem nepsal že mám zásobu čakry ALÁ Naruto.
Za 3) Opět nikde jsem nepsal že jsem mistr černého blesku takže nevím proč to sem píšeš .
Za 4) Ano nejstarší člen jsem a znova nikde jsem nepsal že jsem nejzkušenější
Takže tak nevím proč jsi vůbec některé věci zmiňovala protože jsem je nikde neřekl a nedávají smysl .Kdyby si normálně navrhla jenom toho dědu nebyl by v tom problém a já bych souhlasil a nemusel bych to tady takhle rozepisovat ale asi ti to nestačilo
Shinobi
Pečeť klanu Hyuuga je A-rank a používá ji pouze vůdce klanu.
S tímhle naprosto souhlasím. Admin povoluje techniky, a když se řekne ne, přes to vlak nejede.
Raikage nepotřebuje chránit Černý blesk, když vám ho "dal.."Vždycky ho měl jen někdo blízký Raikagemu nebo on sám. Navíc to není Kekkei Genkai, ale Hijutsu..Takže nevidím důvod, proč bys ji měl mít.
Anonymní- Anonymní
Similar topics
» Techniky Taschera Osferatu - Rozšířená verze včetně povolených techniky a pečetí
» Atarove techniky - Suitonu a Raitonu A Techniky z Hiramekarei
» Techniky Klanu Heiki + Fuutonove techniky, Naokiho
» Techniky
» Chi-techniky
» Atarove techniky - Suitonu a Raitonu A Techniky z Hiramekarei
» Techniky Klanu Heiki + Fuutonove techniky, Naokiho
» Techniky
» Chi-techniky
Povolení tohoto fóra: