Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ishimaruho techniky

Goto down

ishimaruho techniky Empty ishimaruho techniky

Příspěvek pro Anonymní Tue 11 Oct - 19:49

Kekken Genkai - Justu jednov rukov - vyvalavani techniky pouze jednov rukov - Rank : B

Názov techniky : Raiton : Lightning blade ( Bleskove ostrie)
Uroven: A
Element : Raiton
Zaradenie : Raiton
Popis techniky : Do Ktany , Kunaje nahromadite chakru a vytvorite im bleskovu ochranu ktora prerazí každý predmet.
Predlži katanu alebo kunaj o 15 cm.
Výhoda : Doton techniky maju menšiu sancu na uspech.
Nevýhoda : okamžite jaks a to spoji s vodov zasiahne to hlavne vas co techniku použivate pokial ste s nov v kontakte ale aktiež aj protivnika po kým je v kontakte s vodov.
: Učinkuje len dovtedy do kým sa sustredite.

Kekkei Genkai - Každý clen naško klanu ma katanu ktorá sa dokaže pocas boja zmenit na svoje druhe "ja" ak to majitel katany povie jeho meno
Meno mojej katany je Kazešiny
ishimaruho techniky UC2581
ishimaruho techniky Hisagi%20Shuhei
Dokáem ju hodit max do vzdialenosti 15 metrov
Uroven : C (zaklad každeho clena Kaito klanu)
Nevýhody : ked mam oba meče v ruke tak nemožem použivať žiadne RP
Výhody : možný utok a aj obrana v jednom .. (jeden meč hodim a druhz mi ostane v ruke )
Element : (žiadny)
Zaradenie : Taijutsu

Technika - Ninpo: Crow Swarm (Ninutsu)
Uroven : B
Element : (žiadny)
Zaradenie : Ninjustu
Potrebujem : Black Blade (Weapon)
popis Techniky : pri ktorej vzniká roj vrana klonov pôsobiť ako maskovaci manever pred zautočením a možme sa na jednu veabu premenit .
Nevýhoda : Možne použit iba ked mate black blade

Názov techniky :Ninpo : Murder of Crows
Uroven : C
Element : ?
Zaradenie : Ninjustu ,
Popis techniky : Vyvolám vrany aby obtažovali svojhho nepriatela (svojich nepriatelov) tým ziskám cas na pripravenie si utoku alebo pripadne vzliečenie

Názov techniky : Raiton : Lightning Illusion Flash
Zaradenie: Ninjustu , RP
Popis techniky : Vztvorím bleskove oslepujuce svetlo , protivním nič nevidi 5 sc
Vyhoda : pri kolektivnom boji spolubojovnik može zautočiť
Nevýhoda : 5 sc som v transe nemožem nič ine robit

Tajná Technika : Ninpo : Crow Swarm shuriken
Zaradenie : A , (S)- s Raitonem
Element : (žiadny) , (raiton)- raiton iba v pripade ekd do surikenov dodám elektricku chakru
Popis : Vytiahnem zvytok pergamenu kde mam zapečatene šurikeny a kunaje premene na netopiere ,tie vypustim a zautočia na protivnika. Ked shurikeny a kunaje doplnim elektricko chakrov (jako napriklad bleskove ostrie) tak protivnik sa nema jako branit jedine z myznut so zamiereneho uzemia ktore je v okruku 5 metrov.
Nevýhody : tato technika s raitonem je moc nebezpečna a vysaje polovinu vnutornej energie , použitelna len raz !!
Výhody : Ked nenapustime do nich elektrinu tak normalnu techniku možno použivat tolko krat kolko zvytkov sme zapečatili !

Nauov techniky : Ninpo - Henge
Uroven: D
Element : ?
Popis : vytvorený klon (iba jeden ) sa zmeni na fuuma shuriken a ten ptm možme hodiť

Nazov - Ninpo : Shadow Fuuma shuriken jutsu
Uroven - D
Element - (ziadny)
Zaradnie - Ninjustu
Popis - Fuuma shuriken hodime a pori letu ho z trojnasobime a tie zautočia na protivnika
nevýhoda - neobratnosť a tažko uskladatwelný najlepšie je ked je zapecateny vo zvytku

Nazov - Raiton: Chibachi
Uroven - C
Element - Raiton
Zaradenie - Ninjustu
Popis - technika kde nahormadime pomoci ručných pečeti cakru a tu potom vypustime v tvare elektriny a ta so dokaže pohybovat po zemi ,
Vyhoda : kdýž se spoji s vodov ma to večší ucinek a velkmi dobre na boj s blizka
Nevyhoda : pri boji vo vode može zranit aj spolubojovnika

Nazov - Ninpo : Explosion clone (vybuchovaci klon)
Uroven - B
Element - (žiaden)
Zaradenie - Ninjustu
Popis - vytvorím klon ktorý bude mat v sebe nahromadenu chakru ktora bude cakat na moj povel aby mohla vybuchnut
Vyhody : Udržiavanie si odstupu pri bojovaní
Nevýhody : Nedá sa zrušit MAJITELOM inak ako vybuchom

Raiton : Kirin
Uroven : A
Popis :

Raiton : Gian
Popis : technika kde použijem rične znamenie a nastavim ruky kde chem aby technika bola použita a z rúk mi vidu blesky a zasiahnu protivnika velkov rýchlostov
Nevýhody : ked použivam techniku nemožem rpobit nič ine ked chcem urobit hocijaky iný pohyb rikami technika sa zruší

Raiton : Malagyi
Uroven : A
Popis : zo mna na každu stranu vyletia bleskove prudi , totlna obrana nič cez to neprejde lebo všetko odrazi a zasiahne protivnika na vziadlenost 5 metrov
Nevýhody : ked na mna zautočí vodna technika tato technika neposobi

Nj už len čakať do kým to admin s chvali a doplni urovne:) nj ked s avam to nebude lubit kludne hvorte co mate na srdci ja to zmením Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: