Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Amaterasu Surashi x Tatsuo Reigi

4 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

Amaterasu Surashi x Tatsuo Reigi - Stránka 2 Empty Amaterasu Surashi x Tatsuo Reigi

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Tue 4 Oct - 18:27

First topic message reminder :

Můžete začít váš boj...hodně štěstí...
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)

Počet príspevkov : 1936

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Kazuki

Návrat nahoru Goto down

Amaterasu Surashi x Tatsuo Reigi - Stránka 2 Empty Re: Amaterasu Surashi x Tatsuo Reigi

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Wed 5 Oct - 0:23

Rychle jsem použil Rai no Hokou abych se dostal dál a potom jsem použil Kuchiyose no Jutsu abych vyvolal Baguna a Heishu. " Co si přeješ šéfe? . Bran mě."Jeho brnění nemohl být proseknutu ani touhle zbraní takže se o něj jen zastavila a možná ho poškrábala."A ode mě? . Chyt ji ." Heishu se během chvilky objevila za ní a chtěla jí chytit do tlamy její rychlosti se nedalo uniknout.
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Počet príspevkov : 1502

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan: Reigi

Návrat nahoru Goto down

Amaterasu Surashi x Tatsuo Reigi - Stránka 2 Empty Re: Amaterasu Surashi x Tatsuo Reigi

Příspěvek pro Toriko Shihouin Wed 5 Oct - 0:36

Využívala jsem kompletní styl Nebeského tance, i když ne úplný. Sice mě ten jeden pes zastavil, ale síla úderu po ním udělala kráter a jakoby ho zarazila do země. Potom, když na mě zaútočil ten druhý, znova jsme se rozplynula a objevila nad nimi. Ve využívání Taijutsu klanu Surashi jsem byla opravdu dobrá a tento styl byl dokonalý na vyhýbání, ale i velmi rychlé útoky a jelikož jsme ho teď využívala a díky větru kolem sebe měla přehled, dokázala jsem se vyhnout i takovým útokům. Jen jsem velmi rychle roztočila hůl i z oběma velkými čepelemi a vší silou udeřil do země, kde byli ti dva vlci a poblíž zároveň i Tatsuo. Zem pod nárazem se doslova rozletěla a vzduch kolem jakoby vybuchl a rozletěl se do stran jako tlaková vlna. Kráter byl velký a plocha zásahu také. I když se tím technika absolutně zrušila, protože její veškerou sílu jsem využila na tento útok, byl to mžik a díky velkému dosahu jsem si byla jistá, že aspoň od tech Kuchiose bude klid... Nevím jak dlouho můžu mít ještě Poloviční tanec...musím teď využít druhou část....a dodělat to... Už jsem i rychleji dýchala a šla na mě vidět únava...
Toriko Shihouin
Toriko Shihouin
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet príspevkov : 257

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Wed 5 Oct - 10:54

Pod nárazem toho jutsu oba zmizeli ale než to zasáhlo i mě tak mě Bagun zakryl svým tělem takže se mi nic nestalo ale i tak jsem byl už dost vyčerpaný.Šla na mě únava z toho jak moc čakry a krve už jsem použil ,ale na ní sem to poznal taky."Tak co jak seš na tom? " Zeptal jsem se jí a snažil sem se aby v hlase nepoznala jak jsem vyčerpaný.V hlave sem si pomyslel že to musím brzo skončit jinak tenhle boj prohraji.
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toriko Shihouin Wed 5 Oct - 12:04

Jen jsem se odrazila a doskočila a kus dál. Viděla jsem na něm, že už taky dost unavený, ale nechtěl to dát najevo stejně jako já. Znova jsme nahodila takový ten svůdný úsměv."Ale jde to...myslím, že bych to, ale měla už brzo ukončit...nechtěla bych použít jiné síly, než jsou moje...to není můj styl..." Ušklíbla jsem se a olízla si rty.
"Fuuton: Fuhasaki!"
Znovu jsem udělala na obouch koncích dvě Fuutonové čepele ( Už víš, jak vypadají).
"Takže to použiji a dokončíme to..." Prudce jsem holý švihla a kolem nás se zvedl velmi silný vítra a zase snížil viditelnost skoro na nulu. Potom jsem jen holý začala točit kolem sebe ze všech stran. Trvalo jen chvilku, než to kolem mě vytvořilo rotující vzdušné kotouče a já se začala zvedat do vzduchu asi do 2 metrové výšky. Tam jsem hůl jen pruce zastavili a vykřikla.
"Hijutsu: Tengoku Dantsu - Kompletní nebeský tanec!" A zmizela jsem, ale jemu jakoby vypojili smysli a já tam stále byla. Objevila jsem se těsně u něj a sekla ho čepelí do ruky. Jelikož určitě měl tu svou obranu a díky tanci síla úderu byla zmenšená, tak to nemuselo udělat tak velké poškození jako normálnímu člověku, ale i tak to udělalo docela hlubokou řeznou ránu, která se jen tak snadno nezahojí. Potom jsem se hned rozplynula a objevila se z opačné strany. Bylo to jakoby rychlost, ale zároveň i chycený v nějakým Genjutsu, i když to tak docela nebylo. Toto vše proběhlo velmi rychle po sobě. Chvíli jsem byla jakoby vidět 6x a ze všech jeho stran sekal. Prostě člověk mohl vidět, jen jak se mu na těle objevují rány. Plus ještě ta viditelnost. Nakonec jsem jen koncentrovala veškerý vzduch do jednoho místa holy a vší silou ho udeřila do hrudi. Byla to obrovská rána a odhodilo ho to někam pryč, kde to jen pod nárazem prostě vybuchlo. Potom vše rázem ustalo a já se objevila na tom stejným místě, kde jsem byla, ale jedním kolenem jsem padla na zem a velmi rychle dýchala. Toto bylo nehorázně složití udržet a vzalo mi to skoro všechny poslední síly a čakru. Jen jsem ještě ze zbytku toho, co jsem měla, použila své poslední jutsu. Kousla jsem se do prstu a udělala pár pečetí. Potom jsem jen udeřila do země a předemnou se vynořila asi 4 až 5 metrová opice z velkým kamený kladivem.
Amaterasu Surashi x Tatsuo Reigi - Stránka 2 Opici-kral
Zařvala na celý sál a podíval se na Amaterasu."D-doraž ho...p-pokud j-ještě je b-boje schopný, ale...n-nezabij..." To už se mi podlomilo i druhé koleno a já teď klečela a snažila se vydýchat. Velký orangután se rozběhl k místu dopadu Tatsua a v ruce už točil ze svým velkým kladivem a řval.
Toriko Shihouin
Toriko Shihouin
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Wed 5 Oct - 14:04

Zvedl se ohromný vítr a zničeho nic mi zmizela z dohledu.Najednou sem ucítil bolest v ruce a když sem se podíval cákala mi zní krev potom z druhé strany když sem si uvědomil co se děje hned sem aktivoval Gin no Tate na celé tělo ale i tak mě to solidně pořezalo.Potom jsem ucítil tlak na hrudi a a odletěl o kus dál a z nárazu se utvořil menší kráter.Podíval jsem se na hrudník a měl jsem celé brnění pod kůží popraskané.Potom byl klid a já jen zvedl pohled abych se podíval a viděl jsem ji jak klečí a před ní se objevila obrovská opice která běžela přímo na mě a máchala při tom jakýmsi kladivem."Á dopr...."řekl jsem si pro sebe.Všiml jsem si že za tou opicí klečí a už nemá síly takže kdybych tohle odrazil mohl bych ji dorazit.Ale jestli to udělám tak se pak nebudu moct ani pohnout.Udělal jsem si pečet na kuchiyose a z posledních sil jsem vyvolal Kurosa " Ano Tatsu? . Sejmi tu opici už to nedávám." Kurosu se rozběhl přímo po ní a z tlamy mu začala šlehat Raiton čakra. Amaterasu Surashi x Tatsuo Reigi - Stránka 2 Wolf_with_armor (takhle nějak vypadá akorát je celej bílej . Smile )
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Wed 5 Oct - 14:07

(A drápy a tesáky má taky se stříbra Smile )
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toriko Shihouin Wed 5 Oct - 14:13

Opice běžela dál a najednou se její kladivo rozzářilo Raiton čakrou. V plné rychlosti a síle se střetl z vlkem a kladivem ho zasáhl do tlamy, odkud létal jeho Raiton. Nastal velký výbuch, ale Gagiko (Ta goryla) nelenil a hned po střetu se propadl do země.(Něco podobného jako Iwagakure no Jutsu...) a vynořil se před Tatsuem a tam kde byl silně třískl svou zbraní, ale už bez Raiton čakry, protože to vypotřeboval na střet z vlekem. Je se prostě do stran rozletěla zemina a do kruhu se kolem zvedlo hromada prachu. Ale to už jsem ho dál nedokázala držet a on se rozplynul v obláčku dýmu.
Toriko Shihouin
Toriko Shihouin
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Wed 5 Oct - 14:21

Kurosu kus odletěl ale ve vzduchu se otočil a normálně dopadl na zem.Hned potom vystartoval na místo kde byl Amaterasu a skočil po ní s rozevřenou tlamou.Ale hned po tom útoku zmizel jelikož jsem použil zbytek čakry co mi zbýval na to abych pomocí Rai no Hokou unikl útoku té opice.
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 5 Oct - 14:34

´´Hezký...´´ já i Yuusuke *ten je hezčí než Kyoya haf haf ! * * nech toho se musí soustředit...! * *sexi....* *dyt je to chlap!!! teda samec!!!* *není to jedno ???* *když to říkaš tak asi jo...*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toriko Shihouin Wed 5 Oct - 14:36

Poslední síly jsem využila na aktivovaný poloviční nebeský tanec a rozplynula se těsně před útokem a objevila asi o 4 metry dál. To už fakt bylo moc a já už na nic jiného neměla sílu. A i kdybych se pokusila použít pečeť, i na tu byla potřeba aspoň nějaká síla, ale tu jsem už neměla. Prostě jsem se jen v bezvědomí sesunula k zemi...
Toriko Shihouin
Toriko Shihouin
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Wed 5 Oct - 14:41

Když jsem padal k zemi jen matně sem zahlídnul to jak leží na zemi a na tváři se mi objevil úšklebek."Tak to bude asi konec."Řekl jsem potichu a z vyčerpání padl k zemi a nemohl jsem se ani pohnout.
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Wed 5 Oct - 14:50

Amaterasu Surashi x Tatsuo Reigi - Stránka 2 1151728141_ninja_girl
Jen se tak poškrábala na hlavě."Zajímavé...sundali se navzájem...takže
remíza? Čeho se tu ještě nedočkám..."
Kývla na mediky a ti jim hned přispěchali na pomoc. Něco oběma píchl a potom je vzali na lůžka a přenesli někam na lavice, kde jim začali léčit jejich poranění. Potom je tam jen nechali vedle sebe, aby mohli odpočívat....

Zápas ukončen a Topic uzavřen! Vítěz: Remíza!
Shinobi
Shinobi

Počet príspevkov : 1179

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: