Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Renzo Kin

Goto down

Renzo Kin Empty Renzo Kin

Příspěvek pro Anonymní Sun 25 Sep - 15:29

Jméno: Kin
Klan: Renzo
Věk: 8
Hodnost: Genin - vysvětleno v příběhu
Talent: Kekkei Genkai, Taijutsu
Kekkei Genkai: Renzo Shaolin - Je to vlastně bojový styl klanu Renzo. Pradávní předkové tohoto klanu byli Shaolinové a jejich umění se přenáší z generace na generaci. Každý si na první pohled myslí, že je to pouhé Hijutsu nebo taijutsu, ale je to Kekkei Genkai. Jejich styl boje je propojován s celým jejich tělem. Má to také jisté souvislosti s jejich očima. Renzo Shaolin má 4 úrovně - na první úrovni jsou oči oranžové a v polovině jsou proťaty černou čarou (Tam kde je zornička tak od ní nalevo a napravo až ke konci duhovky). Na úrovni dva jsou jejich oči zářivě žluté. Ve tmě září a dodávají Shaolinovi velkou rychlost. Na úrovni tři jsou Shaolinovy oči oranžovo-žluto-zelené a uvnitř je místo zorničky znak Yin a Yang tyto oči dodávají Shaolinovi perfektní sílu, rychlost a přesnost, a jeho zbraň obklopuje chakra Yin a Yang. Na úrovni čtyři jsou jejich oči fialové. Této úrovně dosáhnou jen nejsilnější Shaolinové na světě, za 400 let, co jsou Shaolinové na světě, jich této úrovně dosáhlo šest. Na této úrovni je Shaolin tak rychlý, že ani není vidět. Pohybuje se rychlostí světla a jeho údery jsou jako když do Vás narazí demoliční kladivo Very Happy. Shaolinové používají jako zbraně dlouhé většinou velmi silné tyče. Děti trénují s dřevěnými replikami a když dosáhnou postu Genin, obdrží opravdickou.
Zajímavost o klanu: Buňky členů klanu mají náchylnost k umíraní, takže rodiče mají třeba 8 dětí a přežijí jen 3

Vesnice: Kumogakure no Sato
Charakter: Kin je užvaněná hyperaktivní shaolinská psychopatka, která není schopná na chvíli stichnout, nebo se nehýbat. Do všeho se hrne se strašnou vervou a občas také neuposlechne rozkaz.
Příběh: "Můj životopis vlastně není ničím zvláštní. Vyrůstala jsem v Kumogakure jako nejmladší potomek mých rodičů. Měla jsem 7 dalších sourozenců, z nichž ale nakonec přežili semnou jen další dva. Moje matka zemřela také, její buňky napadl jakýsi mor, a tak byl konec. Nevím proč, ale nebrečela jsem. Při smrti nikoho z mých známých jsem nebrečela. Otec říkal, že jsem blázen. Možná jsem, ale s tím nic neudělám. Tak jsem se narodila. A také se to jednou potvrdilo. Otec mě totiž pravidelně znásilňoval. Byl to hnusnej perverzák! Svěřila jsem se s tím sourozencům. Mojí sestru také znásilňoval. Nakonec jsme ho obě zabily. Ve spánku.
Nás bratr, nejstarší z původních sedmi, Nás živil a dokonce Nás dostal na akademii. Víte, my se sestrou jsme byly pravý opak. Já veselá a hyperaktivní, ona líná a zahořklá. Častokrát jsem si z ní dělala legraci, že je zakyslá stará baba. Později se ale někdo dozvěděl, že jsme otce zabily my. Sestra svedla vše na sebe a popravili jí. Byla to zlá doba. Byla jsem jí nesmírně vděčná. Bratr měl potom velké starosti. Začal se mnou trénovat Renzo Shaolin a zjistil, že mám docela talent. A tak se to také vyvinulo na akademii. Byla jsem prý talentovaná na koncentraci chakry, ale i jsem měla vysoké IQ. Díky tomu jsem dokonce udělala geninské zkoušky o 4 roky dřív, než je známo. Takže už jsem rok genin. Jsem na to pyšná, ale nebaví mě neustálé mise. Renzo Shaolin ovládám na úrovni jedna a doufám, že dosáhnu jednou té nejvyšší úrovně. Takže stále trénuji, trénuji, trénuji a trénuji."

Techniky: Kakuremino no Jutsu
Nawanuke no Jutsu
Bunshin no Jutsu
Henge no Jutsu
Kawarimi no Jutsu

Vzhled: Renzo Kin Shang_yu_13_by_TzunamiKetsuuga

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Renzo Kin Empty Re: Renzo Kin

Příspěvek pro Anonymní Sun 25 Sep - 15:41

Bim bam už mám i ACC

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 28 Sep - 20:56

Tak admíni maju aj inu robotu a niekedy si nepovšimnu všetko hned takže klído Very Happy
Tak kedže som s Kumo tak poviem aj ja svoj názor:
Podla mna je to dobré nemáme žiadných aktivných genínov v Kumo a šikla by sa mi už nejaká študentka Very Happy a životopis pekný aj zo všetkým takže podla mna je to dobré určite ti to schvália teda aspon dufam:D

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 7:30

děkuji =D Embarassed

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Thu 29 Sep - 9:47

Takže..u mě máš rozhodně ano..tvůj životopis se mi líbí a vážně je to pěkný. Dobře jsem si početl a myslím, že všechno je v pořádku Smile ...
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)

Počet príspevkov : 1936

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Kazuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 15:33

Proč máš další postavu, když jich máš pomalu víc, než já? xDD