Pomoc
Pomoc
Nazdar lidičky môže my niekto vysvetliť o čo ide na tomto fore ? Mojou dlhou cestou internetom na takéto fora narážam ale vôbec im nerozumiem ????
Anonymní- Anonymní
Re: Pomoc
Ahoj vytvoris si pribeh pridas se k nejake z vesnic nebo organizaci.Je to normalni textovka doporucuju ti precist si nejake topiky v RPG.Děláš mise za ty si kupujes jutsu a budujes si vlastni pribeh .
Anonymní- Anonymní
Orion napsal:Ahoj vytvoris si pribeh pridas se k nejake z vesnic nebo organizaci.Je to normalni textovka doporucuju ti precist si nejake topiky v RPG.Děláš mise za ty si kupujes jutsu a budujes si vlastni pribeh .
jááj to mi došlo ale ja sa skôr pýtam kde sa u vís dávajú charaktery a ako to tu vlastne funguje.
A ako je to s aktivitou ?
Anonymní- Anonymní
Měli jsme menší pauzu ale už se to zas oživuje jak si všimneš.Charakter nemusíš nikomu psát ten poznáme ve hře ale jestli chceč tak ho hoď na hlavní stránku tj. NE do RPG ale do nějaké vesnice kam chceš
Anonymní- Anonymní
Orion napsal:Měli jsme menší pauzu ale už se to zas oživuje jak si všimneš.Charakter nemusíš nikomu psát ten poznáme ve hře ale jestli chceč tak ho hoď na hlavní stránku tj. NE do RPG ale do nějaké vesnice kam chceš
Ako charakter netreba spísať ? To som ešte nevidel na žiadnom fore.
Anonymní- Anonymní
Záleží pouze na tobě jestli ho chceš psát.Charakter stejnak všichni poznají ve hře
Anonymní- Anonymní
Divné ale budiž no trocha tomu stále nechápem ale nevadí.Orion napsal:Záleží pouze na tobě jestli ho chceš psát.Charakter stejnak všichni poznají ve hře
Anonymní- Anonymní
Sadatake Arakida: Chápu, jak to myslíš, já jsem taky odchován na jiných textovkách, aneb charaktery a dlouhé odstavce textů.. xD Vlastně tu jenom jednou za čas adminůn rvu, aby mi do hry(NS:GO!) dali Temari.
Anonymní- Anonymní
Povolení tohoto fóra: