Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pomoc

Goto down

Pomoc Empty Pomoc

Příspěvek pro Anonymní Tue 28 Dec - 4:31

Nazdar lidičky môže my niekto vysvetliť o čo ide na tomto fore ? Mojou dlhou cestou internetom na takéto fora narážam ale vôbec im nerozumiem ????

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Pomoc Empty Re: Pomoc

Příspěvek pro Anonymní Tue 28 Dec - 9:59

Ahoj vytvoris si pribeh pridas se k nejake z vesnic nebo organizaci.Je to normalni textovka doporucuju ti precist si nejake topiky v RPG.Děláš mise za ty si kupujes jutsu a budujes si vlastni pribeh Wink.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 28 Dec - 10:16

Orion napsal:Ahoj vytvoris si pribeh pridas se k nejake z vesnic nebo organizaci.Je to normalni textovka doporucuju ti precist si nejake topiky v RPG.Děláš mise za ty si kupujes jutsu a budujes si vlastni pribeh Wink.

jááj to mi došlo ale ja sa skôr pýtam kde sa u vís dávajú charaktery a ako to tu vlastne funguje.
A ako je to s aktivitou ?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 28 Dec - 10:20

Měli jsme menší pauzu ale už se to zas oživuje jak si všimneš.Charakter nemusíš nikomu psát ten poznáme ve hře ale jestli chceč tak ho hoď na hlavní stránku tj. NE do RPG ale do nějaké vesnice kam chcešWink

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 28 Dec - 10:23

Orion napsal:Měli jsme menší pauzu ale už se to zas oživuje jak si všimneš.Charakter nemusíš nikomu psát ten poznáme ve hře ale jestli chceč tak ho hoď na hlavní stránku tj. NE do RPG ale do nějaké vesnice kam chcešWink

Ako charakter netreba spísať ? To som ešte nevidel na žiadnom fore.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 28 Dec - 10:29

Záleží pouze na tobě jestli ho chceš psát.Charakter stejnak všichni poznají ve hře Wink

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 28 Dec - 10:30

Orion napsal:Záleží pouze na tobě jestli ho chceš psát.Charakter stejnak všichni poznají ve hře Wink
Divné ale budiž no trocha tomu stále nechápem ale nevadí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 29 Dec - 21:00

Sadatake Arakida: Chápu, jak to myslíš, já jsem taky odchován na jiných textovkách, aneb charaktery a dlouhé odstavce textů.. xD Vlastně tu jenom jednou za čas adminůn rvu, aby mi do hry(NS:GO!) dali Temari. Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: